NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Clutch
Ma lagano,za otprilike 30-tak utakmica.Mozda ga prestigne protiv bullsa u gostima.
Ma lagano,za otprilike 30-tak utakmica.Mozda ga prestigne protiv bullsa u gostima.
23
Kad Kobe dodje na red nek bude u Staplesu tekmaGOAT je napisao/la:@Clutch
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
biti ce veliko,bas veliko iznenadjenje ako james karijeru na zavrsi bar kao 2. strijelac svih vremena
- invincible1921
- Kontakt:
40 10 10filip13 je napisao/la:biti ce veliko,bas veliko iznenadjenje ako james karijeru na zavrsi bar kao 2. strijelac svih vremena
=\_1921_/=
Ma bit će prvi, i to ubjedljivo. Razočarenje će biti ako Durant ne završi u TOP 5.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Biće Melo dobar fitmajestic24 je napisao/la:"I heard three teams that I think could be for Melo," Kevin O’Connor said. "And this could change, he’s still with Houston. I heard New Orleans, Portland and LA Lakers. Those are the three teams I heard." While Melo does have a strong connection with LeBron James, the Lakers seem like the least likely team out of this group to sign him, as he'd be a very awkward fit on that roster. We don't anticipate his non-existent value changing much based on the name of the jersey across his chest.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bas bi me zanimala reakcija publike.Sinoc pola dvorane navija mvp pola suti,Nije bas miljenik navijaca ali vjerujem da ce vremenom kupit navijace lejkersa.Clutch je napisao/la:Kad Kobe dodje na red nek bude u Staplesu tekmaGOAT je napisao/la:@Clutch
23
Odigra jednu dobru tekmu odma neki hajp 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece LeBron nikad imat Kobeov status kod publike u Staplesu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nece i ne bi smio nikad imati takav status tu u LA
Čovjek pomisli gadni Warriorsi, ali ništa nije gore na planeti od Lakersa. Po.serem se i na njih i na ESPN
, manje su biased oni na lakers feedu bogami
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
invincible1921 je napisao/la:40 10 10filip13 je napisao/la:biti ce veliko,bas veliko iznenadjenje ako james karijeru na zavrsi bar kao 2. strijelac svih vremena
nestvarno djeluje ali ni to mu nije nedostizno
Ako bi donio 2 titule koliko je i kobi onda bi mu se dosta priblizio.QUARTERBACK je napisao/la:nece i ne bi smio nikad imati takav status tu u LA
23
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je nemoguce da se desi jednostavnoGOAT je napisao/la:Ako bi donio 2 titule koliko je i kobi onda bi mu se dosta priblizio.QUARTERBACK je napisao/la:nece i ne bi smio nikad imati takav status tu u LA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prodisala Minnesota 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A u threepeatu sa Shaqom je Kobe bio statista haman.GOAT je napisao/la: Ako bi donio 2 titule koliko je i kobi onda bi mu se dosta priblizio.
Ma dav'o nula poena i mahao peškirom
Glupo je uopste i pisati o tome,Kobe je u LAu polubozanstvo,citav zivot Laker,logicno da se njegov i LeBronov status kod navijaca nikada nece moci porediti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.