NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Nije polu nego je Božanstvo s velikim B 
Za vas malo bolje:

Za ostale:

Za ostale:

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- camparinho
- Kontakt:
Mozda je djetinjasto, al pogledaj kako griffin ide ide i nestane bahahahahha, otprilike kao i njegova citava karijeraTonySosa je napisao/la:Za vas malo bolje:
Za ostale:
Clutch city be safe rage hard!
Ariza

Draymond admits that sometimes his emotions get the best of him. Says he and KD have spoken. He is confident the Warriors can grow stronger from the incident.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako glup grafikon
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako se to desi, to ce vise reci o navijacima Lakersa, mada me ne bi cudilo da je nekima vec sad boljiL-Train je napisao/la:Glupo je uopste i pisati o tome,Kobe je u LAu polubozanstvo,citav zivot Laker,logicno da se njegov i LeBronov status kod navijaca nikada nece moci porediti.
Pa ono ako LeBron uspije s ovim retardima igrati vise od prve runde playoffa trebaju mu navijaci pusiti.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
A cilj je 4 druge runde POa?
Steve Kerr calls Steph Curry the "short Tim Duncan" in regards to his personality helping keep locker room together
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
Stvar je riješena
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
ode karinamelo
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Došao je tiho i izašao iz legende. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
here we goS-Y-L-A-R je napisao/la:Došao je tiho i izašao iz legende.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 16 nov 2018, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko je ovo mogao predvidjeti
Stay me7o
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto rece Broussard treba se lik oprostiti da ga ljudi ne bi pamtili kao trenutnog Mela,a ne majstora kakav je bio nekad.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tekma za sladoqurce.
rekord 7-7, rekao bi da nijeGOAT je napisao/la:Houston u krizi,nije to ekipa kao prosle godine
u 82 utakmice vidjet ćemo kako će sa ovim starijima i rotacijom od 8 igrača izdržat. ako ne prošire rotaciju, biće mrtvi do onog glavnog
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Opet će promašiti 30 trica zaredom kad bude trebalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.