Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Ibrahim Sehic
Bravo Seha!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Babuka 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
MOGUL JA, IONAKO MI DUGUJE NEKU USLUGUOsim13 je napisao/la:ŠEHA JVI MI SE U PP DAĆU TI RODICU DA MI YEBEŠ
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
NO1.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Seha isto opravdao povjerenje. Zadnje dvije utakmice djeluje mnogo sigurniji nego u prve dvije. Nije imao nikakvih gafova. I dalje sam misljenja da je Begovic bolji, ali Sehic treba da bude glavni od sad pa nadalje. Odlicno se snalazi u ulozi, i to je trenutno najbolej za repku.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najbolji golman Bosne i Hercegovine. 
Šeha veličanstveni!
Šeha veličanstveni!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Bravo Šeha majstore.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Zasluzio je transfer u neki klub Lige 5.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Po ovome.momku se samo pljuje sto neigra za zvucni klub. Mozda mu je para bolja gdje jeste trenutno ili porodica navikla, kad jedan Karius moze igrati u Liverpulu pa poslje katastrofe u Besiktas nemojte misliti da Seha nemoze bolje jer.moze ali nije sve nekad o imenu kluba ili lige.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Od prvog dana sam znao, a mnogi su se tek sada uvjerili.
Šeha ajatolah.
Šeha ajatolah.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nije ni imao neke intervencije i odbrane da bi se moglo suditi i toliko u nebesa dizati, zadnja linija je bila na nivou, a ono sto su Austrijanci imali situacija lose su reagovali ili pucali pored gola.
Tako i u prosle dvije tekme...
U svakom slucaju nema brige kada Begovic odsustvuje jer imamo dobrog golmana u liku Sehica, trenutna JEDINICA sasvim zasluzeno.
U svakom slucaju nema brige kada Begovic odsustvuje jer imamo dobrog golmana u liku Sehica, trenutna JEDINICA sasvim zasluzeno.
Evo ih, došli su sebi.hurem je napisao/la:Nije ni imao neke intervencije i odbrane da bi se moglo suditi i toliko u nebesa dizati, zadnja linija je bila na nivou, a ono sto su Austrijanci imali situacija lose su reagovali ili pucali pored gola.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Siguran 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Npr.?Rokoko87 je napisao/la:Evo ih, došli su sebi.hurem je napisao/la:Nije ni imao neke intervencije i odbrane da bi se moglo suditi i toliko u nebesa dizati, zadnja linija je bila na nivou, a ono sto su Austrijanci imali situacija lose su reagovali ili pucali pored gola.
Sta sMO dosli sebi?
To sto sam ranije uvijek govorio da je Sehic bolji od Burica kada je 90% forumasa smatralo drugacije.
Ili to sto podrzavam Robija u kontekstu nepozivanja Begovica i oduzimanja "JEDINICE", sasvim zasluzeno iako je ovaj neminovno bolji golman?
Ili sto pisem cinjenice s terena?
Kao sto rekoh, svaka cast. JEDINICA na golu sasvim zasluzeno!
Cestitke @Roko
Pitanje iz istorije,kad je Sehic primio go,profesore moze li kakvo lakse pitanje.
Kad dođe to pitanje profa je zavalioAlipasino je napisao/la:Pitanje iz istorije,kad je Sehic primio go,profesore moze li kakvo lakse pitanje.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Seha ne prima.
Toliko o ovoj golmancini, vise odbrana na utakmici imali stoperi od njega. I onda ih nije stid reci imao CS hahaha pa imace dok igramo sa protivnicima koji ne sutaju u okvir 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], katalinski, M1k3y, nmkdak1ng, perun i 52 gosta.