http://www.justin.tv/juzni26alan ford je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos na netu i ako moze link

Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0

Elektrika je napisao/la:Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0
 Ne mogu da vjerujem, ocekivo najmanje 3:0
 Ne mogu da vjerujem, ocekivo najmanje 3:0 
a haj mi reci ko je mogao ovo da očekuje? još 7 minuta sudijske nadoknade ali mora se priznati da su majstorski igrači rudara oduzimali vrijeme na kraju baš ono gigantski. jest da je ono ružno i nije fer play ali... yebi gaEdinTM87 je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Koje god hoćeš piće imaš od mene. Ma naj skuplji koktel iz basementa!EdinTM87 je napisao/la:Molim vas 0:0Ne mogu da vjerujem, ocekivo najmanje 3:0

Ma jok Zeljo prvakElektrika je napisao/la:Liga postaje mnogo interesantna sad.
 Al sam se prepo kod one sanse kad je Tripica u ledja pukla od stativu.. Jos se komentator dere GOOO.. To bi bilo sarajevo 89' borac 90' i sta da mi radimo u ovoj ligi
 Al sam se prepo kod one sanse kad je Tripica u ledja pukla od stativu.. Jos se komentator dere GOOO.. To bi bilo sarajevo 89' borac 90' i sta da mi radimo u ovoj ligi   

Pa to malo ko razumije,mi živimo za derbi sa Borcem ostatak ekipa manje više nas ne zanima al protiv Borca 100000% na terenu i tribinama. ABPD i ABBL.aS_Roma je napisao/la:odakle na jednom onoliko podrska Rudaru ?
 hvala na cestitkama
 hvala na cestitkama  ....
....   

Svaka čast momci !
  Svaka čast momci !darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !
 Al' baš,kao da mu je dodao...
 Al' baš,kao da mu je dodao... 

Tandem iz pršče sezonenjonjo3717 je napisao/la:darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !
HAHAHA,Vr' !!!Al' baš,kao da mu je dodao...

darru dorprije je napisao/la:Jefta navikao dodavati AvdukićuSvaka čast momci !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.