Sport i TV
Re: Sport i TV
hvala brate
Kad su arene HD ubacene na EoN-u ?
Kako EON na Smart TV prijaviti?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Moras prvo to imati kao opciju u paketu, a onda preko portala mozes onaj moj TelemachKanye je napisao/la:Kako EON na Smart TV prijaviti?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa imam opciju za EON. Al mi nigdje na moj telemach nema opcije da dodam uređaj iako samo 4 od 5 uređaja koristim.Azpi je napisao/la:Moras prvo to imati kao opciju u paketu, a onda preko portala mozes onaj moj TelemachKanye je napisao/la:Kako EON na Smart TV prijaviti?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nije ista opcija, drugo je tv, treba ti paket imati opciju eon smart tv i onda mozes aktivirati eon aplikaciju na tvuKanye je napisao/la:Pa imam opciju za EON. Al mi nigdje na moj telemach nema opcije da dodam uređaj iako samo 4 od 5 uređaja koristim.Azpi je napisao/la:Moras prvo to imati kao opciju u paketu, a onda preko portala mozes onaj moj TelemachKanye je napisao/la:Kako EON na Smart TV prijaviti?
Kod ode na mojtelemach aplikaciju pod eon, izaberi eon smart tv pa vidi sta ti pise
Ako pise u tim i tim paketima mozete..... Onda nemas u svom
Treba ti extra ili premium paket za tu opciju jbg
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Imaju trenutno svi paketi smart tv aplikaciju ukljucenu.
Ides na televizija i onda ti bas ispod registriranih uredjaja treba biti opcija da aktiviras smart tv aplikaciju.Kanye je napisao/la:Pa imam opciju za EON. Al mi nigdje na moj telemach nema opcije da dodam uređaj iako samo 4 od 5 uređaja koristim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Imaju ovi novi paketi koji su krenuli, eon paketi, na tri grade i duo grande i sl. Na kojima smo svi samo extra i premium imaju tu opciju 
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ima i Light trenutno. Pod ovo 'svi' gore, mislio sam na ove nove Eon pakete, ne stare duo i trio.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 16 nov 2018, 11:57, ukupno mijenjano 2 puta.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Yebemu ko da pisem kineski, eon novi paketi koji su tek krenuli imaju svi tu opciju trenutno, ali trio grande i duo grande paketi na kojima smo 90+% svi mi, dok su bili aktuelni samo extra i premium su imali smart tv opcijumessilla je napisao/la:Ima i Light trenutno
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Do mene je. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel ovo sad eon light, full i premium umjesto trio grande paketa?
DA, a eon duo umjesto duo grandeQUARTERBACK je napisao/la:jel ovo sad eon light, full i premium umjesto trio grande paketa?
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
kad predjes na EON, prvih 6 mjeseci placas istu cijenu kao i dosad a od sedmog cijenu od EON paketaQUARTERBACK je napisao/la:jel ovo sad eon light, full i premium umjesto trio grande paketa?
razlika je 2 ili 3 marke
Don't believe the hype.
zna li ko ima li sutra prenosa kosarke pao-oly,na stranici arenasporta ima najave za prenos ,u pregledu prigrama nigdje podatka da ima prenosa?
Trebalo bi biti na AS 1 HDfilip13 je napisao/la:zna li ko ima li sutra prenosa kosarke pao-oly,na stranici arenasporta ima najave za prenos ,u pregledu prigrama nigdje podatka da ima prenosa?
Mene yebe što mi je trio grande.Azpi je napisao/la:Yebemu ko da pisem kineski, eon novi paketi koji su tek krenuli imaju svi tu opciju trenutno, ali trio grande i duo grande paketi na kojima smo 90+% svi mi, dok su bili aktuelni samo extra i premium su imali smart tv opcijumessilla je napisao/la:Ima i Light trenutno
Bassha je napisao/la:Trebalo bi biti na AS 1 HDfilip13 je napisao/la:zna li ko ima li sutra prenosa kosarke pao-oly,na stranici arenasporta ima najave za prenos ,u pregledu prigrama nigdje podatka da ima prenosa?
izgleda da ima ali ne prenos,snimak
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Evropsko prvenstvo u rukometu za žene na Rtrsu.
Je li zaista tolika razlika kod gledanja utakmica na lcd tvu od 60 herca i na lcdu od 120 herca?Trebao bi novi tv kupiti ali na dosta mjesta procitao kako ljudi kazu kako je prelose na 60hz gledati sport
Kontam da preuvelicavaju, ja dosad gledao na obicnom lcdu kupljenom prije toliko pa nikad nisam uocio nesto da mi smeta.