I ja bih ih vratio.Siguro da su imali talenta i kvaliteta,nismo dzabe kukali sto odose za male pare.Talenat je vjecan,a da li ce izrasti u kvalitet zavisi prvenstveno od njih i prilika koje dobiju.Dugogodisnje ugovore,za platu koja ce ovisiti od doprinosa na terenu.Njima sigurno ne bi nigdje bilo bolje nego igrati u sampionu(aBd,a vide da mladi dobijaju sansu vise nego ikad i vise nego igdje).Bilo bi tuzno da neko hajruje na njihovom talentu,a to ne budemo mi.miky_hz je napisao/la:Vratiti pa u Doboj Kakanj ili tako nesto pa lagano pratiti situaciju,nema se tu sta izgubiti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobila je ukor, cetvrta licnaskoroalen je napisao/la:Ccc stranka me prati po faksu.belosevic28 je napisao/la:@skoro, cujem neke te djevojke tjeraju sa klupa na faxu![]()
I ja bi vratio Demirela i Nedima pa makar na posudbu negdje otisli.![]()
@sabinho istina je, nažalost.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Husref na hayatu u 6
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbg, ne treba sad pretjerivat, sjećamo se svi postova kad Hadžić nije dobijao priliku i kad je konačno dobio. Te ima osjećaj, te moderan špic, te suprotan od Ahmeta, gol u Zenici, penal na derbiju... Bio je mlad i glup, to stoji, al ništa nas ne bi koštalo dovest i poslat na neku posudbu. Vratio se Dupe pa sad komanduje odbranom, bio je fula ispočetka al drastično se popravio, a Hadžić je još mlad, može se dobro razvit kod nas, plus poznaje 60% ekipe od ranije, već je radio s njima. Mogao bi bit fin napadač za naše uslove. A nije sad da je guz.icom vrata zatvorio pa da ga toliko hejtamo, uzeli smo obeštećenje za njega, više smo hajrovali nego od ovih divnih reprezentativaca. Sad se sigurno spustio na zemlju, nema više storyja "Suarez", skont'o je da se ne može glavom kroz oblake ništa. Ne znam, ako postoji šansa... sigurno ne bismo bili na gubitku.
@beli hahaha ma u redu je, ja naletio da se upitam s drugom, pauza par minuta, nisam ja namjeravao duljit tu.
@beli hahaha ma u redu je, ja naletio da se upitam s drugom, pauza par minuta, nisam ja namjeravao duljit tu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa to je iznenadjuce kao sto sam vec rekao,al nije realno da svake godine izbacimo po 5 igraca za prvi timSamozdravlje je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Da su napravili nesto kao Catakovic svi bi pisali da smo odron sto smo ih pustili,sad niko da napise da smo nesto i zaradili a da oni nisu meda mogli,al poletili i htjeli na silu da odu. Ovo je jedan od primjera da ako akademija od 20 8graca izbaci jednog il dva svake godine to je vrh,jer ljudi kontaju to po 4-5 igraca se izbaci,danas izbaciti jednog il dva mladja igraca je vrh vrhovaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ma Nedim nije mogao meda u ligi. Kontam da neće neku karijeru napraviti isključivo jer je slušao roditelje, a ne struku. Demir zabio za rajvoSa sa 16g i nestao. Ne kontam... Ja bi ih obojicu vratio, nek imaju 1.000KM mjesečno i lagano nek se probijaju. Mladi su to momci, kroz 2-3g mogu otići u neki jači klub uz dobru igru logično.
Da , ali kako objasnjavas ovih 7 u konkurenciji prvog tima + Heric+Catakovic , pa i Veladzic i Hadzic ?
Evo ja tvrdim da je Sofranac d9ktor za Dupovca,a zasto ne igra pojma nemam to mi je misterija. Kod nas je odlican bio,za Cg pojeo Levadonskog itdskoroalen je napisao/la:Jbg, ne treba sad pretjerivat, sjećamo se svi postova kad Hadžić nije dobijao priliku i kad je konačno dobio. Te ima osjećaj, te moderan špic, te suprotan od Ahmeta, gol u Zenici, penal na derbiju... Bio je mlad i glup, to stoji, al ništa nas ne bi koštalo dovest i poslat na neku posudbu. Vratio se Dupe pa sad komanduje odbranom, bio je fula ispočetka al drastično se popravio, a Hadžić je još mlad, može se dobro razvit kod nas, plus poznaje 60% ekipe od ranije, već je radio s njima. Mogao bi bit fin napadač za naše uslove. A nije sad da je guz.icom vrata zatvorio pa da ga toliko hejtamo, uzeli smo obeštećenje za njega, više smo hajrovali nego od ovih divnih reprezentativaca. Sad se sigurno spustio na zemlju, nema više storyja "Suarez", skont'o je da se ne može glavom kroz oblake ništa. Ne znam, ako postoji šansa... sigurno ne bismo bili na gubitku.
Napravili smo veliku gresku sto nismo potpisali malog Nikolića,šteta da niko nije prepoznao veliki talenat...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako ti nije tesko mozes li bar mene informisati,mozda se provaljujem,momak bio pa otisao ili ? Hvala.Vanja8 je napisao/la:Napravili smo veliku gresku sto nismo potpisali malog Nikolića,šteta da niko nije prepoznao veliki talenat...
-
belosevic28
- Kontakt:
Desni bek, nije imao profi ugovor s nama i Mladost DK ga uzela. Mi dobili mislim nesto mizerno (naknada za treniranje). Kako je dosao novi trener u Mladost DK, pruzio mu sansu, mali dobro igra...Samozdravlje je napisao/la:Ako ti nije tesko mozes li bar mene informisati,mozda se provaljujem,momak bio pa otisao ili ? Hvala.Vanja8 je napisao/la:Napravili smo veliku gresku sto nismo potpisali malog Nikolića,šteta da niko nije prepoznao veliki talenat...
Eto ukratko.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uh,da gledao sam ga ,cak i komentarisao nesto. To samo govori koliko je mocna nasa Akademija. Samo ovako nastaviti,sto kaze @zagor1987 i 1,2 ako udje u prvi tim vrh.Od recimo 20-ak juniora na izlaznom godistu 2 za prvi tim , 5-6 potpisati i spremiti na posudbe ostali 10-12 dati slobodne papire , a vjerujem da ce i oni naci selameta,pa preko federalne recimo ,radom napredovati i naci sebi selameta.Ispada da ce se Tan bas osevapiti zbog talentovane omladine u BiH. Ne trebamo se sikirati bit ce tu mahabelosevic28 je napisao/la:Desni bek, nije imao profi ugovor s nama i Mladost DK ga uzela. Mi dobili mislim nesto mizerno (naknada za treniranje). Kako je dosao novi trener u Mladost DK, pruzio mu sansu, mali dobro igra...Samozdravlje je napisao/la:Ako ti nije tesko mozes li bar mene informisati,mozda se provaljujem,momak bio pa otisao ili ? Hvala.Vanja8 je napisao/la:Napravili smo veliku gresku sto nismo potpisali malog Nikolića,šteta da niko nije prepoznao veliki talenat...
Eto ukratko.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bolje ti je Halile prihvati se lopte, mani se videa.
Hoćemo narednu epizodu Lelića, Radovca i Dušana..
Hoćemo narednu epizodu Lelića, Radovca i Dušana..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je bas enigma.Do kada ima ugovor ? Zato sam ja za dovodjenje stranaca do 25 god.(Stanojevic,Adukor),koji imaju ambiciju.Kad dovedes nekog od 28-30 godina nekako rizicno,nadam se da nam u buducnosti takvi nece trebati. Ne pljujem ja Sofranca(jer ne znam situaciju,neka ga raja gotivi),ali stranci do 25 god. i po mogucnosti tamnoputi.zagor1987 je napisao/la:Evo ja tvrdim da je Sofranac d9ktor za Dupovca,a zasto ne igra pojma nemam to mi je misterija. Kod nas je odlican bio,za Cg pojeo Levadonskog itdskoroalen je napisao/la:Jbg, ne treba sad pretjerivat, sjećamo se svi postova kad Hadžić nije dobijao priliku i kad je konačno dobio. Te ima osjećaj, te moderan špic, te suprotan od Ahmeta, gol u Zenici, penal na derbiju... Bio je mlad i glup, to stoji, al ništa nas ne bi koštalo dovest i poslat na neku posudbu. Vratio se Dupe pa sad komanduje odbranom, bio je fula ispočetka al drastično se popravio, a Hadžić je još mlad, može se dobro razvit kod nas, plus poznaje 60% ekipe od ranije, već je radio s njima. Mogao bi bit fin napadač za naše uslove. A nije sad da je guz.icom vrata zatvorio pa da ga toliko hejtamo, uzeli smo obeštećenje za njega, više smo hajrovali nego od ovih divnih reprezentativaca. Sad se sigurno spustio na zemlju, nema više storyja "Suarez", skont'o je da se ne može glavom kroz oblake ništa. Ne znam, ako postoji šansa... sigurno ne bismo bili na gubitku.
Halil samo Fornite igra malo malo story izbaci kad uzme partiju.Sta kaze ja i Hodza Dusan Hodzic smo u skvadu kaze Dzafic "Hodza,Muftija" 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 nov 2018, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel se to nama vraćaju odbjegli sinovi? Baš iznenađujuće..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Razlika između odbjeglih klinaca i odbjeglih igrača iznad 26g je ogromna... Od djece može nešto biti, od ovih starijih i nema selameta. To je neko moje mišljenje koje mislim da je ispravno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hadžića bi trebalo ako mogu da vrate jer iz akademije nema napadača. Klarić je na posudbi i povrijeđen, Hasanović onaj i nije nešto, tako da bi imali mladog napadača.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi ga vratio pa nek' se bori za mjesto, nije još kasno ni za šta. Nije on loš igrač već je bio jako dugo povrijeđen tamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Velkoski je ušao u igru u 77 minuti, Makedonija protiv Lihtenštajna vodi 1:0.
- f0rest1946
- Kontakt:
Usao je Darko Velkoski nazalost, Krste nije ni na klupi u ovoj utakmiciHistoricar je napisao/la:Velkoski je ušao u igru u 77 minuti, Makedonija protiv Lihtenštajna vodi 1:0.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je da je pozvan.. tu su pare svakakof0rest1946 je napisao/la:Usao je Darko Velkoski nazalost, Krste nije ni na klupi u ovoj utakmiciHistoricar je napisao/la:Velkoski je ušao u igru u 77 minuti, Makedonija protiv Lihtenštajna vodi 1:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, trunks1946 i 28 gostiju.