Clutch je napisao/la:
Evo.
Markelle me polako zabrinjava...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Clutch je napisao/la:
Evo.
Pa definitivno je zabrinjavajuce vec odavno.lumani je napisao/la:Clutch je napisao/la:
Evo.
Markelle me polako zabrinjava...
to nije upitno, sad valja vidjet jel uopće može bit rotacijski igračalemsa je napisao/la:Bust
Twitter, Reddit itd bruji o Fultzu nakon skoro svakog sutaMElloo je napisao/la:Da su ga lakersi draftali odavno bi se spamalo kako je bust al posto je phila u pitanju suti se
Ma mislim na ovaj forumClutch je napisao/la:Twitter, Reddit itd bruji o Fultzu nakon skoro svakog sutaMElloo je napisao/la:Da su ga lakersi draftali odavno bi se spamalo kako je bust al posto je phila u pitanju suti se
Ne bih rekao da se suti
zato je jednogodišnji ugovor (Rondo) starter ispred njega.Epidaurus je napisao/la:Lonzo ce bit itekako dobar igrac kao i Ingram.

Msm da ce Lonzo bit neki faktor jer ima potencijala.Lebron je poceo da radi sa ingramom induvidualno ali tesko da ce od njeg ispast neki igrac.Lillard je napisao/la:al Russell, Ingram i Lonzo, 3 picka potrošiš na skoro ništa. Ingram može bit dobar igrač, ali prije da će trejdat njega i Lonza nego da će oni bit faktor Lakersa u naredne 2-3 sezone.
Bio starter dok je Lonzo imao minutnu restrikciju. Nije bas lijepo lupat gluposti.Lillard je napisao/la:zato je jednogodišnji ugovor (Rondo) starter ispred njega.Epidaurus je napisao/la:Lonzo ce bit itekako dobar igrac kao i Ingram.
nada se @clutch nas jaranLillard je napisao/la:to nije upitno, sad valja vidjet jel uopće može bit rotacijski igračalemsa je napisao/la:Bust
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.