Jimmy se već isplaćuje, šteta Kembine monster partije.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Oikamid je napisao/la:Uh, Kemba konačno nije odigrao 5-39 partiju nego je nešto i ubacio

...
 ...29 poena po utakmici na 46% iz igre, frajer je konačno nešto ubacioS-Y-L-A-R je napisao/la:Oikamid je napisao/la:Uh, Kemba konačno nije odigrao 5-39 partiju nego je nešto i ubacio
Igra vrhunsku sezonu, vuče ovaj raspali Charlotte u PO, tek jednu tekmu je ozbiljno podbacio.

Pa jeste faul, **** vas glupe.L-Train je napisao/la:ApsolutnoGOAT je napisao/la:cist faulTonySosa je napisao/la:Kakav propust.

Jeste, samo što kad Curry odmara obično odmara i još jedna ili dvije zvijezde. A kad se to desi, onda imaju dva poštena igrača na rosteru u ovom trenutku jer Iguodala se svakako samo priprema za playoff.Donnie Darko je napisao/la:22-21 bez Stepha u Kerrovoj eri. Brojevi govore da bi se borili za playoffBrokula je napisao/la:Je l' GSW top 5 ekipa na zapadu bez Stepha?
U playoffu je trojka bila na izuzetnom nivou. Sada je on njih jedino Durant tu koji igra nesto. Green igra presmijesno, Thompson nema nikakvu konstantu. Ima prilicno vise losih i prosjecnih utakmica nego onih sjajnih.TonySosa je napisao/la:Jeste, samo što kad Curry odmara obično odmara i još jedna ili dvije zvijezde. A kad se to desi, onda imaju dva poštena igrača na rosteru u ovom trenutku jer Iguodala se svakako samo priprema za playoff.Donnie Darko je napisao/la:22-21 bez Stepha u Kerrovoj eri. Brojevi govore da bi se borili za playoffBrokula je napisao/la:Je l' GSW top 5 ekipa na zapadu bez Stepha?
Prošle godine su u playoffu imali 5-1 bez njeg.
Dodatno, Durant ove sezone ima bolji OnOff od Currya na 100 posjeda.
 biće nekih 15-18 milijuna nagodinu ako ovako ostane
  biće nekih 15-18 milijuna nagodinu ako ovako ostane 
Mozda...ne bj ni bez stepha osvojili naravno. Htio sam rec da bez jednog ne bi mogli.Epidaurus je napisao/la:A bez Stepha ne bi nikad prosli drugu rundu Zapada.
Otkako je Kerr trener, kad samo Curry ne igra u regularnoj sezoni imaju skor 13-9 (ako izuzmemo kraj prošle sezone kad je Houston pobjegao, a ovi kruzirali onda je 9-4). U Playoffu je to još bolje kad samo Curry ne igra, imaju skor 9-3.geoxx je napisao/la:U playoffu je trojka bila na izuzetnom nivou. Sada je on njih jedino Durant tu koji igra nesto. Green igra presmijesno, Thompson nema nikakvu konstantu. Ima prilicno vise losih i prosjecnih utakmica nego onih sjajnih.TonySosa je napisao/la: Jeste, samo što kad Curry odmara obično odmara i još jedna ili dvije zvijezde. A kad se to desi, onda imaju dva poštena igrača na rosteru u ovom trenutku jer Iguodala se svakako samo priprema za playoff.
Prošle godine su u playoffu imali 5-1 bez njeg.
Dodatno, Durant ove sezone ima bolji OnOff od Currya na 100 posjeda.
Forma drugih je losa. Ova ekipa je prva na suhi kvalitet Currya i Duranta i nikoga treceg. Ljudi igraju na MVP levelu. Ekipa kao ekipa zavisi primarno od Duranta i Currya i bez nekog od njih, daleko od nekog bauka. Barem tako djeluje u regularnoj sezoni.
Ode li Durant, nece oni vidjeti titule. Ovo sto ostane je daleko od one ekipe koja je mogla bez Duranta kad ti Iguodala udje sa klupe i uzme MVP finala.
A Curry je jos bitniji. Kad je Durant odsutan, ubacis Iguodalu, imas Currya kao organizatora a Kerr zna samo sheme sa Curryem na terenu i igra ce se kako tako vrtiti. Ovako kad je Curry odsutan, jbg, ubacis onog Cooka, nema organizatora, Kerr slabo crta bez Currya i onda to izgleda ruzno.
Samo činjenice bajo moj.Brokula je napisao/la:Ova statistika iznad me podsjeti na onu Donijevu kad su planete poravnate Warriorsu su 10:0 bez Currya
Pa da činjenice tipa kruzirali na kraju sezone i sličnoTonySosa je napisao/la:Samo činjenice bajo moj.Brokula je napisao/la:Ova statistika iznad me podsjeti na onu Donijevu kad su planete poravnate Warriorsu su 10:0 bez Currya

Zato što je to jedina tekma koja se igra u nedjeljnom večernjem terminu po evropskom vremenu.Kanye je napisao/la:Nije.Brokula je napisao/la:Je l' GSW top 5 ekipa na zapadu bez Stepha?
Zasto SK prenosi Wolwese i Grizzliese sutra kad nikog na ovim prostorima ne zanima to?
Sta da ti kažem, ljudi gubili 40 razlike od Jute Džeza.Brokula je napisao/la:Pa da činjenice tipa kruzirali na kraju sezone i sličnoTonySosa je napisao/la:Samo činjenice bajo moj.Brokula je napisao/la:Ova statistika iznad me podsjeti na onu Donijevu kad su planete poravnate Warriorsu su 10:0 bez Currya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.