Radovac svakako odlazi za mjesec, Pavlović i Lelić uopće nisu u bilo kakvoj konkurenciji samo je problem to malo ugovora što imaju. Ako se ne dogovore sa klubom onda će opet presjediti i na kraju će otići kao i Radovac. Hodžić je tu jedini u konkurenciji kad imamo 5 kartoniranih ali sve je to tanko, opet će biti na klupi sve i da pola tima fali.belosevic28 je napisao/la:Mi moramo odraditi kvalitetan prelazni rok. Nadam se da odlazaka bitnih igraca nece biti.
Pokusati se rijesiti Pavlovica,Hodzica,Lelica,Radovca.
Dovesti maximalno 3 igraca da zaostre konkurenciju i svim silama pokusati produziti ugovore Rahmanovicu i Adukoru. Moje neko predvidjanje je da Rahmanovic produzuje, Adukor ne.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al Lelić nam je najjače pojačanje majke mi. Ne znam da li je skupio i 60 minuta u dresu Sarajeva. Više je onaj Liivak igrao. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
"Tatin sin", babo mu kupio auto, okanuo se fudbala, samo plavuša i nargila. Ima ugovor, plata redovna, sta ga briga.skoroalen je napisao/la:Al Lelić nam je najjače pojačanje majke mi. Ne znam da li je skupio i 60 minuta u dresu Sarajeva. Više je onaj Liivak igrao.
- robertkosar
- Kontakt:
Da je samo Lelic djaba na jaslama ima ih nekoliko lezihljebovica
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mozes dovest samo igrace sa nasim papirima,a imal takv8h da bi nam bili pojacanja to je problem. Osim ako Adukor ode il S9franac pa da ulete stranci,inace ce "pojacanja" biti sa nasih pasnjaka i nasim papirimabelosevic28 je napisao/la:Mi moramo odraditi kvalitetan prelazni rok. Nadam se da odlazaka bitnih igraca nece biti.
Pokusati se rijesiti Pavlovica,Hodzica,Lelica,Radovca.
Dovesti maximalno 3 igraca da zaostre konkurenciju i svim silama pokusati produziti ugovore Rahmanovicu i Adukoru. Moje neko predvidjanje je da Rahmanovic produzuje, Adukor ne.
od stranaca na koje se računa imamo Šofranca, Stanojevića, Adukora i Krstuzagor1987 je napisao/la: Mozes dovest samo igrace sa nasim papirima,a imal takv8h da bi nam bili pojacanja to je problem. Osim ako Adukor ode il S9franac pa da ulete stranci,inace ce "pojacanja" biti sa nasih pasnjaka i nasim papirima
taman koliko treba s tim da Šofranac ne igra, a Krste je trebao dobiti papire čini mi se do kraja godine
komotno možemo 2 dovesti stranca, ali to trebaju biti jači igrači
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni je želja neki tamnoputi Ganac na desnom beku, da može trčat kao Adukor i da je kvalitetan bek, a još bi naš Aduka imao s kim provoditi slobodno vrijeme mada se druži on sa svim našim igračima, neki dan snima Handžić sebe i Aduku u kolima, raspjevali se 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
pa brate ja se tome nadam otkako su se Husref i Mrkela počeli nalazit po kafama, da nam kakvog prepusti, posudi, preporuči što njima nije za prvih 11, a sve Zvezdaši Vinko u mladoj, Robi u A repci, vala da se to ne iskoristi je baš glupost totalna...stipu sentimentalni shit, siguran sam da Rahman,Mujaga i Tatar mogu bez problema debitovat u repci kad/ako bude opet neka turneja ili prijateljske, imaju kvalitet 100%...BordoSarajevo je napisao/la:Meni je želja neki tamnoputi Ganac na desnom beku, da može trčat kao Adukor i da je kvalitetan bek, a još bi naš Aduka imao s kim provoditi slobodno vrijeme mada se druži on sa svim našim igračima, neki dan snima Handžić sebe i Aduku u kolima, raspjevali se
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 nov 2018, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva čekam da ugostimo ekipu koja je u ubjedljivo najboljoj formi u ligi.

morteme ima još hefta

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa to, mene već neko uzbuđenje uhvatilo 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nerman Fatić odigrao najbolji turnir u karijeri, ulazi među 450 najboljih tenisera svijeta

Nerman Fatić, najmlađi član Davis Cup reprezentacije BiH, ove sedmice je odigrao svoj definitivno najbolji turnir u karijeri.
Nastupio je na ITF Futures turniru (15.000 USD) koji se igrao u turskom Beleku. Iako je, zbog loših vremenskih prilika u Antaliji, danas morao odigrati čak tri meča, Nerman je bio dominantan u sva tri meča.
Ovaj sjajan nastup na turniru u Beleku će za Nermana značiti i najbolji ATP ranking u karijeri. Na rang listi koja će biti objavljena 26. 11. Nerman će biti plasiran među 450 najboljih igrača na svijetu.

Nerman Fatić, najmlađi član Davis Cup reprezentacije BiH, ove sedmice je odigrao svoj definitivno najbolji turnir u karijeri.
Nastupio je na ITF Futures turniru (15.000 USD) koji se igrao u turskom Beleku. Iako je, zbog loših vremenskih prilika u Antaliji, danas morao odigrati čak tri meča, Nerman je bio dominantan u sva tri meča.
Ovaj sjajan nastup na turniru u Beleku će za Nermana značiti i najbolji ATP ranking u karijeri. Na rang listi koja će biti objavljena 26. 11. Nerman će biti plasiran među 450 najboljih igrača na svijetu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@MortemHz MOLIM te ko brata postavi ovo na pdf bh tenis. MOLIM TE . HVALA .MortemHz je napisao/la:Nerman Fatić odigrao najbolji turnir u karijeri, ulazi među 450 najboljih tenisera svijeta
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Završeno
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala Ti majstore , zaduzio si me . Hvala velika. A HVALA i Nermanu Faticu .MortemHz je napisao/la:Završeno
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Krajišnik, Osmanagić i Brzi u Zvijezdi, doveli i neke gance
Široki, Radnik i GOŠK su jedini klubovi u ligi koji nemaju naših bivših igrača u kadru
možda bi se trebali i mi umješat za Čabraju, može i po lijevoj strani igrat
kakva mu je ozljeda bila
Široki, Radnik i GOŠK su jedini klubovi u ligi koji nemaju naših bivših igrača u kadru
možda bi se trebali i mi umješat za Čabraju, može i po lijevoj strani igrat
kakva mu je ozljeda bila
Ma uzimamo mi ovu zvijezdu aBd lagano sa nekih 2 razlike...
ABd za nekih 15 dana cemo biti min 7 bodova ispred drugoplasiranog...Jesenji prvaci...
Nadam se samo da cemo produziti Rahmanovica i Adukora... bas je to prioritet.
Dovesti desnog beka i ako se mogne jedan kreativac ili napadac ali pod uslovom da su zaista zaista kvalitetni. U suprotnom nema potrebe za bilo kakvim dovodjenjima.
ABd za nekih 15 dana cemo biti min 7 bodova ispred drugoplasiranog...Jesenji prvaci...
Nadam se samo da cemo produziti Rahmanovica i Adukora... bas je to prioritet.
Dovesti desnog beka i ako se mogne jedan kreativac ili napadac ali pod uslovom da su zaista zaista kvalitetni. U suprotnom nema potrebe za bilo kakvim dovodjenjima.
Novi Sajkaca.DenchiNL je napisao/la:Krajišnik, Osmanagić i Brzi u Zvijezdi, doveli i neke gance![]()
![]()
možda bi se trebali i mi umješat za Čabraju, može i po lijevoj strani igrat![]()
![]()
kakva mu je ozljeda bila
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ženo sunce ti yebem, jesil se to i ti registrovala na forumMeni je želja neki tamnoputi Ganac
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Slabo .... malo dizanja raje, malo furanja, malo necega... nista. Mrtvilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, boki86, Burberry46, Futbol, laznokrilo, VolimBiH96 i 99 gostiju.