Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 16 okt 2010, 23:43

Jao bio sam upravu sa 3 metra šuta 5 metara pored gola :lol:
Nikad nismo imali lošijeg back up strikera
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 okt 2010, 23:45

Ma Kanta treba na klupi da sjedi. Ali eto, radi reda ga je Joes ubacio. Jos jednom da pomenem: Ronaldo is the man of the match. Maria, Ozil odmah do njega.

Canales usao umjesto Ozila :)
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 16 okt 2010, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 okt 2010, 23:47

Nail for Real je napisao/la:Ma Kanta treba na klupu da sjedi. Ali eto, radi reda ga je Joes ubacio. Jos jednom da pomenem: Ronaldo is the man of the match. Maria, Ozil odmah do njega.

Canales usao umjesto Ozila :)
Greška
Ronaldo is the best player on the world
Ili kako se već kaže :mrgreen:
EDIT:Kanta opet fulala :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 okt 2010, 23:56

Ni Benz mi nije uspio pokvarit ovaj dan i tekmu :D
Sve u svemu odlično trenutno smo najbolja ekipa u primeri i bez nekih nepredviđenih povreda vjerujem da uzimamo primeru.Što se tiče lp ova tekma sa Milanom će pokazati sve sastaju se dvije ekipe sa najjačim sastavima na svijetu dvojicom najboljih fudbalera trenutno i u zadnjoj deceniji(ako izuzmemo Zidanea koji više nije aktivan i koji ej za sve druga dimenzija)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 okt 2010, 00:02

Kontrolisali smo igru i rezultat od pocetka do kraja, i svi momci zasluzuju cestitke na prikazanoj igri. Sada je na redu Milan 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 11:54

Svida li vam se ova formacija:

slika
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 okt 2010, 11:56

hahahahahaaahahahhahahahaahahhahhahahahhahahaha. Pa taj sastav tesko da bi pobjedio Getafea.
Sa jednim zadnjim veznim hahahahahahahahaha pa primali bi po 3,4 komada za tekmu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 okt 2010, 11:58

Svi u napad jedan je Hase :mrgreen:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 11:59

Portillo je napisao/la:hahahahahaaahahahhahahahaahahhahhahahahhahahaha. Pa taj sastav tesko da bi pobjedio Getafea.
Sa jednim zadnjim veznim hahahahahahahahaha pa primali bi po 3,4 komada za tekmu.
Onda nisam dobar takticar. :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 okt 2010, 12:13

..............Casillas............
Ramos.Carvalho.Pepe.Marcelo
......Khedira........Xabi.......
Cristiano......Ozil......Di Maria
.............Higuain..............

To je sastav Reala i tu nema mijenjanja :P . E sada je samo diskutabilno kada se vrati Kaka ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2010, 12:19

Kako se Marcelo transformisao od najslabije tačke Reala do igrača koji tako sigurno i rutinski igra da nije potrebno ni spominjati njegovu igru...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 okt 2010, 12:22

Raul_64 je napisao/la:Kako se Marcelo transformisao od najslabije tačke Reala do igrača koji tako sigurno i rutinski igra da nije potrebno ni spominjati njegovu igru...
Čini mi se da je i sam Mourinho nešto slično izjavio. from zero to hero ! 8-)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 okt 2010, 12:53

LBJ MVP je napisao/la:Ni Benz mi nije uspio pokvarit ovaj dan i tekmu :D
Sve u svemu odlično trenutno smo najbolja ekipa u primeri i bez nekih nepredviđenih povreda vjerujem da uzimamo primeru.Što se tiče lp ova tekma sa Milanom će pokazati sve sastaju se dvije ekipe sa najjačim sastavima na svijetu dvojicom najboljih fudbalera trenutno i u zadnjoj deceniji(ako izuzmemo Zidanea koji više nije aktivan i koji ej za sve druga dimenzija)
:o Sta je sa Ronaldom, Raulom, Ronaldinhom itd. itd. itd. Nego necemo o tome. CR je dobar bio sinoc, igrac utakmice zasigurno ali odmah uz njega su i Higuain i Ozil. Drago mi je da je Pipiti procepilo i nadam se da ce ovako nastaviti. Malo me je strah tekme sa Milanom jer cemo se mozda previse dici, dali 4 gola pa cemo se umisliti i opustiti, bolje je bilo da smo mozda 1-0 dobili i onda sa oprezom protiv Milana,mada Mourinho je opet ko malo nezadovoljan sto je dobro. Zna covjek sta radi. Bice jbna tekma protiv Milana, oni imaju jak napad, mi nemamo nista slabiji, ali smo mi dosta jaci u odbrani i u vezi tako da ocekujem pobjedu i naravno koji gol Higuaina, i asistenciju Ozila.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 okt 2010, 13:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:..............Casillas............

To je sastav Reala i tu nema mijenjanja :P . E sada je samo diskutabilno kada se vrati Kaka ;)
Nema sanse da je to konacan sastav. Lass je dosad odigrao svaku na visokom nivou, sjajno je igrao, sad je samo pitanje vremena kada ce on dobivati vise prilika od prve minute. Povratkom Kake ce se jedan od tih igraca istisnuti iz prvog sastava, a ja smatram da ce Ozil preci lijevo, a Kaka umjesto njega - Di Maria vani, ili ce se vrsiti neka rotacija iz utakmice u utakmicu, sto nije dobra stvar ni za jedan tim.

Neki ce reci moze Di Maria desno, Ozil lijevo, Kaka sredina ili tako nesto kombinovati, a Ronaldo sam u napadu. To tako ne ide. Onda bismo igrali bez ijednog klasicnog napadaca sto protiv dobrih odbrana ni u ludilu ne ide

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 okt 2010, 19:12

Joj jucer sa jednim kretenom (navija za Barcu normalno) raspravljam nesto i kazem mu da nabroji 10 najboljih napadaca u zadnjih 10 godina. I uglavnom to je izgledalo ovako. Stavio je medju iste Villu, Larsona, Ibru i jos neke idiote a Raula nije. Doslo mi je da lupam glavom u zid.

Mourinho, el primer fan del Castilla

btw. Ronaldo ove sezone vraca titulu najboljeg.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 okt 2010, 19:13

Raul7 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ni Benz mi nije uspio pokvarit ovaj dan i tekmu :D
:o Sta je sa Ronaldom, Raulom, Ronaldinhom itd. itd. itd. Nego necemo o tome. CR je dobar bio sinoc, igrac utakmice zasigurno ali odmah uz njega su i Higuain i Ozil. Drago mi je da je Pipiti procepilo i nadam se da ce ovako nastaviti. Malo me je strah tekme sa Milanom jer cemo se mozda previse dici, dali 4 gola pa cemo se umisliti i opustiti, bolje je bilo da smo mozda 1-0 dobili i onda sa oprezom protiv Milana,mada Mourinho je opet ko malo nezadovoljan sto je dobro. Zna covjek sta radi. Bice jbna tekma protiv Milana, oni imaju jak napad, mi nemamo nista slabiji, ali smo mi dosta jaci u odbrani i u vezi tako da ocekujem pobjedu i naravno koji gol Higuaina, i asistenciju Ozila.
Mislio sam Ronaldinho vs Ronaldo
Debeli nije odigrao previše sezona na top nivou dok ovi jesu ;)
Brnjoo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:..............Casillas............

Nema sanse da je to konacan sastav. Lass je dosad odigrao svaku na visokom nivou, sjajno je igrao, sad je samo pitanje vremena kada ce on dobivati vise prilika od prve minute. Povratkom Kake ce se jedan od tih igraca istisnuti iz prvog sastava, a ja smatram da ce Ozil preci lijevo, a Kaka umjesto njega - Di Maria vani, ili ce se vrsiti neka rotacija iz utakmice u utakmicu, sto nije dobra stvar ni za jedan tim.

Neki ce reci moze Di Maria desno, Ozil lijevo, Kaka sredina ili tako nesto kombinovati, a Ronaldo sam u napadu. To tako ne ide. Onda bismo igrali bez ijednog klasicnog napadaca sto protiv dobrih odbrana ni u ludilu ne ide
Ovo jeste konačni sastav Kaka i Lass mogu ponekad dobit šansu,ali to je to :)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 17 okt 2010, 21:54

Debeli(Ronaldo) nije bio mnogo sezona na vrhu???? :o :shock: Cujes li ti sebe sta pricas. Ako mislis na Ronalda onda ti nisi zdrav momak. Izvini molim te, to Ronaldinho jeste bio na vrhu 5-6 sezona. CR ??? Hoces da kazes da su Ronaldinho i CR duze igrali na vrhu nego sveti RONALDO????? Objasni mi molim te. Mislim da si ovo htio reci, ako nisi onda ti se unaprijed izvinjavam
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 okt 2010, 21:55

Kaka i Lass će napustiti klub. :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 okt 2010, 21:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kaka i Lass će napustiti klub. :D
mozda kod tebe na PES-u :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 okt 2010, 22:00

Sexmachineboy je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kaka i Lass će napustiti klub. :D
mozda kod tebe na PES-u :lol:
Živi bili pa vidjeli. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.