PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 19 nov 2018, 16:16

Alban je napisao/la:Pasci, Cviljevina, Brdjani....

I ono nesto za Zenicu kaze :facepalm:
To su sela oko Tuzle. U Pascima 35% radno sposbnog stanovništva su drotovi, 30% radi u MUPu, 30% krade ugalj na Dubravama :mrgreen: 5% ostalo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2018, 16:33

Tobe, jesu li zaslužili?

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 17:12

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Nebitno,uskoro dolazim kuci sa par prijatelja pokrecemo peticiju i incijativu prema gradu u vezi stadiona...ukratko da prestanu lagati narod kontradiktornim izjavama da imaju pare a ne grade. ..Zasto ne grade i kakvi su to non stop problemi sa papirima i tenderima ko fol...
Ma neki nas gradjanski "bunt"i reakcija....Pa vidicemo hocemo li uspjeti. ..Ko je zainteresovan da nam se pridruzi bujrum.
Dok se vi raspravljate u Tuzli se dize revolucija i podize ustanak kakav nije vidjen od trinaestoaprilskog :tokralju:

Neka se trese Tuzla kad ova elokvencija iz Beca sleti sa rokovnikom i naliv perom :clap:
Koga briga sta brato pastrmka kojeg je posjetio švabo alchajmer piše.

Otjerali te bolan ljudi sa teme veleza prije mjesec dva eto kakav si lik brato.

Kad vec ti radis to da i mi malo tebe mezetimo.

Sa teme Veleža:
josipmusa je napisao/la:Legenda kaže da je matora ribetina dala djetetu pola marke, dijete umrlo od raka. Sreća Veležu nikad nije dao ni pfening
MUSVDG81 je napisao/la:javi se pa da ti u lice priliku imam biti sve to sto kazes jazavce .....sve mimo toga pokazuje samo kakav bjednik i kreten se krije iza lika meksicke pastrmke + svih ostali nikova koje ovdje imas...osmogodisnjace nas
josipmusa je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:aj ohladite malo s tim vasim prepucavanjem, pardon smaranjem...zbog tebe i tvojih supacki postova i aktova ja dvi/tri godine sam izbjegavao ovaj forum...ne smaraj pastrmko ociju ti vise
Ja sam na ovom forumu preko 8 godina a ovaj smrdonja par mjeseci. Imas opciju da ignorises moje postove ako zelis i nisam ti ja kriv sto je ne znas aktivirat ili se pretvaras uzivajuci u mojim glupiranjima. I okani se te price smaranje i ti fazoni zaboli me racku i za tebe i za svakoga kome ne lezim.Nisi ti bezveze odsustvovao 2-3 godine. Vi ste svi izbjegavali forum kad je Velez u ku.rcu bio dok sam se jedini suprostavljao sranju po rahmetliji. Svaka cast onim momcima antifa i jos par drugih. Sada ste poceli piskarat i ici na utakmice kad je Velezu krenulo i nasao meni predavanja iz bontona i kulture pisanja drzat. A usa
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA, kralj aktivacije 372 profila, cocaina je najjači bio, poševio svaku turistkinju koja je ugazila u Mostar, a da ne pričamo o lokalnim.
Šta reći o liku koji misli da putovanje sa stajanjem i kroz gužvu traje jednako kao u noćnim satima, al shvatam te pajdo, zadnji put si dalje od salakovca mrdnuo dok je ćiro radio pa kako god ideš isto trajanje putovanja, a grsnice nigdje :yawn: . na Rodjenima mu skupljali za dzenaze, mislili umro čovjek, a on radi cenera za ćenifu nagulio hahahahhaha. Ostani velAki Veležovac, broj nam krva zrnaca, vjerujem da ako i jesi u Mostaru živiš na Mazoljicama ko i ostale došlje koji su veći od naš kojim prezimenima su nazvani najstariji sokaci u gradu. Ostani, neče ovdje niko tražiti pare da daješ, nemoj da se praviš mrtav ti veliki junače.
Mexico je napisao/la:Posto vidim da sam poceo na zivot udarat "velezovcima" koji me prozivaju ovdje da sam supak a neki dan sam napisao da necu vise pisati moja odluka je da zavrsim epohu koja je trajala 8 godina na ovom forumu. Pastrmka nikad nije bio ckapi a to najbolje znaju ljudi s kojim sam prosao i rat i sve ostalo. Nisam dobar s glavom i da ovo nebi dovelo do necega gdje bi se kajao kasnije kad napravim neku glupost prestajem pisati za sva vremena. Eto vam brate pisite do mile volje,necu ni ulaziti da citam. Skroz se iskljucujem osim stadiona jer je to moja druga kuca evo 50 godina. Halalite svi koje sam vrijedjao,nije bilo nikakve lose namjere. Mozda zayebancija koja se nekome svidja a nekome ne. Pozdrav za svu raju a posebno za onog gospodina iz sarajeva,podhuma,moje velezovce normalne,starugardu,krmka,suleta stasuu :) ,sarajlije,zenicane,tuzlake i da ne nabrajam. Pozdrav i za ove iz Bihaca da i njih ne zaboravim. Ko ce to vise brato. Zivi i zdravi bili
MUSVDG81 je napisao/la:javi se slobodno, nije nikog straha tebe i tvog ckapi karaktera...bujrum junace, ja te ne tjeram nego samo molim da nas manis tog supacki smjesnog karaktera pastrmke/srete/meksika itd
jer priznaj brato, niko nije tu zbog tebe, jer da jeste ovaj forum bi bio mnogo aktivniji, sve ove godine
privatnu sam ti poslao, javnu takodjer- bujrum kralju zajebani, odlezi me :lol: :lol:
viewtopic.php?f=4&t=753&hilit=Pastrmka&start=57320
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 nov 2018, 17:16

Hrabar je, javno priznao da nije dobar u glavu... Ne zalim ja njega bezze.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 17:18

belosevic28 je napisao/la:Hrabar je, javno priznao da nije dobar u glavu... Ne zalim ja njega bezze.
Ma pastrmka mučki provokator. Klosar mrtvi. Sad ce se upaliti ko kutnjak :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 17:20

dvokorak je napisao/la:@1010 pod Zenicom 24/7 mozemo pazariti pivo ;)
Halali druže ja zaspao sinoć.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 nov 2018, 17:24

sviunapad1010 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Hrabar je, javno priznao da nije dobar u glavu... Ne zalim ja njega bezze.
Vise sam ja na Tusnju 1000 km daleko,nego on iz sela pokraj Mostara..Urbana Mostarska raja :roll:
Igrom slucaja znam lika iz Mostara ovdje,Velezovac mrtvi,momak svako malo primjer ako je praznik u srijedu cetvrtak,uzima Slobodno sastavi sa vikendom i ode,gledati svoga Veleza,nebrojeno puta krene petak oko 4 dole,vrati se u nedjelju navecer,sve za svoj klub...Ali ne sere po forumu ko ovaj bolid... :crazy:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 17:27

Brcanskamalta je napisao/la:
Vise sam ja na Tusnju 1000 km daleko,nego on iz sela pokraj Mostara..Urbana Mostarska raja :roll:
Nije dobar u glavu i sam priznaje. Na njegovo pisanje ne treba uopste reagovati i to je to. Lika njegovi otjerali sa teme Veleža gdje ces dalje.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 18:52

Penaltiky je napisao/la:
Alban je napisao/la:Pasci, Cviljevina, Brdjani....

I ono nesto za Zenicu kaze :facepalm:
To su sela oko Tuzle. U Pascima 35% radno sposbnog stanovništva su drotovi, 30% radi u MUPu, 30% krade ugalj na Dubravama :mrgreen: 5% ostalo
U tih 5% spadaju Kucevici.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 19 nov 2018, 18:53

dvokorak je napisao/la:

slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 19:10

Izgleda tobeti da ti je navika prerasla u opsesiju.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 nov 2018, 19:17

otvorite natjecanje za Smora godine i kandidirajte muhameda i ovog gifdžiju iz suprotnog mu tabora, udušiše
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 19 nov 2018, 19:23

Rigoletto je napisao/la:otvorite natjecanje za Smora godine i kandidirajte muhameda i ovog gifdžiju iz suprotnog mu tabora, udušiše
slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 21:21

Manejaki nestali? Izgleda bez Muhameda ne smiju na forum.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 19 nov 2018, 21:29

Kmetovi i Kikacani ko HDZ i SNSD.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 nov 2018, 22:57

sviunapad1010 je napisao/la:Manejaki nestali? Izgleda od Megamisketa ne smiju na forum.
Editovan ti je post.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 23:42

belosevic28 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Manejaki nestali? Izgleda od Megamisketa ne smiju na forum.
Editovan ti je post.
Vidi belog moderatora :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 nov 2018, 23:49

Kad moze biti navijacka, moze i forumska policija.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 nov 2018, 23:52

belosevic28 je napisao/la:Kad moze biti navijacka, moze i forumska policija.
Ljepše zvuci u tom smislu milicija :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2018, 00:01

belosevic28 je napisao/la:Kad moze biti navijacka, moze i forumska policija.
Ljepše zvuci u tom smislu milicija :kafa:
Edituj mi post :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.