Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Samo ne Belgiju dosta je vise njih. Italija, Svica, Engleska ili Holandija.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma daj te Italijane, sa njima bi mogli po 0:0 odigrati bratski 

Svicarska
BiH
Finska
Litvanija
Lihtenstajn
San Marino
Po meni vrh grupa,mada kakve smo srece dobit cemo od najjacih Belgiju ili Portugal,a od slabijih one sto se bas dugo putuje tj.Gruzija i Kazahstan.
BiH
Finska
Litvanija
Lihtenstajn
San Marino
Po meni vrh grupa,mada kakve smo srece dobit cemo od najjacih Belgiju ili Portugal,a od slabijih one sto se bas dugo putuje tj.Gruzija i Kazahstan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baš, Talijani garantuju dva boda iz dva meča, vrhmire96 je napisao/la:Ma daj te Italijane, sa njima bi mogli po 0:0 odigrati bratski

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Italija
BiH
Mađarska
Albanija
Makedonija
Lihtenstajn
Vrh svih 5 gostovanja
BiH
Mađarska
Albanija
Makedonija
Lihtenstajn
Vrh svih 5 gostovanja
BHF
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nama je u suštini bitnije izvuc slabijeg iz treceg sesira tipa Finska, Madjarska, a iz prvog svejedno onda i Francuze, najgore bi bilo izvuc izjednacenu grupu gdje nisi ni gore ni dole pa da sreca odlucuje tipa Turke, Irce, Srbe onda taman da nas usere i sa Svicarcima iz prvog sesira, imali bi neizvjesnost do kraja... Suma sumarum molim boga za najslabije iz 3. sesira, iz prvog svejedno ko god dodje favorit je unaprijed, osigurat drugo mjesto i probat se igrat za prvo 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:25, ukupno mijenjano 1 put.
Najbitnije je koga cemo dobit iz treceg sesira. To ce nam biti glavni konkurent za drugo mjesto. Samo izbjec Tursku i Srbiju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj samo Belgije i Spanije
koliko su do sada bili, zajedno 7 puta ako se ne varam
4 belgija i 3 spanija ?

=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Na konju smo ako dobijemo Norvresku ili Finsku.Cartman je napisao/la:Najbitnije je koga cemo dobit iz treceg sesira. To ce nam biti glavni konkurent za drugo mjesto. Samo izbjec Tursku i Srbiju.

Ima nezgodnih reprezentacija u trećem šeširu, neće biti lako koga god da izvučemo, mada bih definitivno volio da zaobiđemo Srbiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
samo neka nema belgije i grčke, a preporučljivo bi bilo izbjeći estoniju, izrael i kipar, pa yebote odmah ti ubiju volju za praćenjem utakmica kad vazda igraš sa istim ekipama već desetak godinama.
ja bih sad italiju potpisao, malo za promjenu.

ja bih sad italiju potpisao, malo za promjenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ne znam, ja bih volio Norvesku izbjec par odlicnih igraca kao sto su Kristofer Ajer, Joshua King, Eriksen, Odeegaard...
Izbjeći Škotsku sigurno, ljudi su nepredvidljivi i dobili su Albaniju 0-4 prekjučer
nema tu puno price i zelja.
iz prve grupe moze bilo ko, iz trece izbjeci samo srbiju a iz cetvrte, grcku.
ono sto bih ja volio,jeste da budemo u grupi sa sest ekipa iz dva razloga. Imas tekme za ciscenje kartona (dzeko i pjanic haha) a svakako i tekma sa maltom za bodove mi je interesantnija od ovih prijateljskih. ovo sa spanijom, turskom itd ko fol zanimljivo a ustvari sra nje od tekmi.
iz prve grupe moze bilo ko, iz trece izbjeci samo srbiju a iz cetvrte, grcku.
ono sto bih ja volio,jeste da budemo u grupi sa sest ekipa iz dva razloga. Imas tekme za ciscenje kartona (dzeko i pjanic haha) a svakako i tekma sa maltom za bodove mi je interesantnija od ovih prijateljskih. ovo sa spanijom, turskom itd ko fol zanimljivo a ustvari sra nje od tekmi.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tek se sinoc vidjelo da je LN prava stvar, dzaba kad igras i protiv Spanije, nekako sve bez veze.
Za izbjeci generalno, Spanija, Belgija, Grcka, Srbija i KIPAR
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad covjek razlisli da pape i curan izgubise od jednog kipra.Tracy3McGrady je napisao/la:Tek se sinoc vidjelo da je LN prava stvar, dzaba kad igras i protiv Spanije, nekako sve bez veze.

Pogotovo mess nakon 2:0 vodstva

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
A volio bih jednom i te engleze
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kipar u cetrvrtom, Slovacka trenutno u trecem... evo ko da vidim dolaze nama...