FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 20 nov 2018, 13:25

Predstavnici Fudbalskog kluba Sarajevo prisustvuju Wyscout Forumu 2018 koji je počeo jučer u Amsterdamu

Wyscout je digitalna platforma koja pruža uvid u performance igrača iz više od 500 liga širom svijeta. Forum se bavi pitanjem pravila i drugih regulacija tržišta za agente i klubove u fudbalskoj industriji u kategoriji seniora. Ove godine forumu prisustvuje veliki broj klubova poput Juventusa, Manchester City, Rome, Liverpoola, Crvene Zvezde. FK Sarajevo je jedini klub iz Bosne i Hercegovine na Wyscout Forumu 2018.

Podsjećamo, prošle sedmice, FK Sarajevo je također imao svoje predstavnike na 11. EFDN konferenciji u Gentu, koja za cilj ima promociju društveno korisnih aktivnosti kroz fudbal.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 nov 2018, 13:59

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 nov 2018, 14:51

Kako igramo sa Igmanom ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 15:02

belosevic28 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sta mislite o njemu? Dovesti na ljeto... Mlad je on, a prosao je stosta toga. Ima potencijala.

https://www.transfermarkt.com/seid-behr ... ler/348297

Broju, tko nas preuzima, moze i na PP...
Meni Brandao i Ovčina od trenutne ekipe Veleža najviše odskaču.
Brandao stranac jbg. Ovcina bara bara sa Behramom, mada Behram meni ima vise slifa. Nezz
??? pa šta ako je stranac
imamo ih 4, 3 igraju(šofranac više kući neg na tekmi), Krste može papire dobit

Fajić i Brandao najbolji igrači, koji bi mogli direkt u ekipu...ovo ostalo maybe Lelić maybe Anđušić level...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 15:04

brojjedan je napisao/la:Šuška se o velikom remontu u struci, al na kraju sezone, bez obzira na rezultat. Ako mene lažu, lažem i ja vas. Navodno se već radi na tome.
samo trener golmana je slaba karika trenutno ostalo vrh

lažu te :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 nov 2018, 15:11

Fajic je star, za nas, iako dobar, ne vjerujem da bi se kod nas tako dobro snaso ko u Velezu. Top napadac. Brandao je vec kvalitetan igrac, on bi nam valjo. Ovcina isto tako dobar igrac, ima potencijala da ga razvijemo, Behrama ne bi, nije ni u Velezu trenutno u prvih 11. Rotiraju ga. Lelic br.2

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 15:14

Stroj1946 je napisao/la:Fajic je star, za nas, iako dobar, ne vjerujem da bi se kod nas tako dobro snaso ko u Velezu. Top napadac. Brandao je vec kvalitetan igrac, on bi nam valjo. Ovcina isto tako dobar igrac, ima potencijala da ga razvijemo, Behrama ne bi, nije ni u Velezu trenutno u prvih 11. Rotiraju ga. Lelic br.2
Brate mili, Fajić je zvjer kao i Ahmet, znam da ga neće dovest sigurno, ali zamisli njega i Ahmeta zajedno naprijed a Tatara/Krstu iza njih...

al jbg ne bi mi bili Sarajevo da nemamo 15 krila... :damn: :facepalm:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 nov 2018, 15:20

Stroj1946 je napisao/la:Fajic je star, za nas, iako dobar, ne vjerujem da bi se kod nas tako dobro snaso ko u Velezu. Top napadac. Brandao je vec kvalitetan igrac, on bi nam valjo. Ovcina isto tako dobar igrac, ima potencijala da ga razvijemo, Behrama ne bi, nije ni u Velezu trenutno u prvih 11. Rotiraju ga. Lelic br.2

Behram se oporavlja od povrede, zato nije u prvih 11. Po mom mišljenju pravo dobar igrač.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 15:28

alacious je napisao/la:

Behram se oporavlja od povrede, zato nije u prvih 11. Po mom mišljenju pravo dobar igrač.
za mene razlog manje da ga ganjamo, pogotovo ako imaš Petra Boju isto godište koji fenomenalno igra ili Kulovića čak ako ćemo krila gledati domaća...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 nov 2018, 15:30

DenchiNL je napisao/la:
Brate mili, Fajić je zvjer kao i Ahmet, znam da ga neće dovest sigurno, ali zamisli njega i Ahmeta zajedno naprijed a Tatara/Krstu iza njih...

Denchi jbte i ti ko dijete. Ne mozemo vazda igrati jednodimenzionalno. Sa Jablanom i to jedinim isturenim spicem. Treba nam igrac koji je visok, mladji, brzi, agilniji, da ucestvuje u igri. Fajic i Ahmetovic to nisu. Mi trenutno ako gledamo realno imamo igraca manje u napadu. Jes da se Ahmet zagradi, spusti loptu ili loptu nekad, al bas nekad provuce kroz dva igraca. Rijetkost. Ako ga dovoedemo on moze mx. jednu sezonu odigrat i sta onda ? Trazi opet. Jel me kontas :)

alacious je napisao/la:

Ja opet prije Ovcinu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 nov 2018, 15:49

Jos samo da je Bojo krilo haha
E cuj momak bio povrijedjen i ne treba se zanimati za njega. Bas sta bi od onakvog forumasa, ovo mi sve vise lici na trolanje.
Cuj Fajic, Ahmetovic, Krste i Tatar u prvih 11, dodas na to 4 odbrambena, znaci nas vrli Denci bi igrao sa 2 vezna igraca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 15:56

Stroj1946 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Denchi jbte i ti ko dijete. Ne mozemo vazda igrati jednodimenzionalno. Sa Jablanom i to jedinim isturenim spicem. Treba nam igrac koji je visok, mladji, brzi, agilniji, da ucestvuje u igri. Fajic i Ahmetovic to nisu. Mi trenutno ako gledamo realno imamo igraca manje u napadu. Jes da se Ahmet zagradi, spusti loptu ili loptu nekad, al bas nekad provuce kroz dva igraca. Rijetkost. Ako ga dovoedemo on moze mx. jednu sezonu odigrat i sta onda ? Trazi opet. Jel me kontas :)
ma nema tog igrača buraz,ako ga ima ne možemo ga platiti, a ovo su golgeteri rođeni, po terenima kakvi su trenutno i bit će još par godina garant, su savršeni, Fajiću je 31, Handžetu 28, Ahmetu 33, kako se jedan oprosti tražiš novog :D a uvijek 2 imaš za prvu postavu...

a za ostale igrače koji većinom nisu baš sposobni zabit sami gol bez jasne tačke naprijed gdje će predat loptu, je ovo vrlo jednostavno, jer i najveće klade od igrača je znaju nabit u peterac... nema potrebe komplikovat ko Barca, 10 godina traže 9-ku dok ne dođe gricko...što jednostavnije igrat, tako će se bolje i Akademci snalaziti a i ostali...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 nov 2018, 16:02

belosevic28 je napisao/la:Jos samo da je Bojo krilo haha
E cuj momak bio povrijedjen i ne treba se zanimati za njega. Bas sta bi od onakvog forumasa, ovo mi sve vise lici na trolanje.
Cuj Fajic, Ahmetovic, Krste i Tatar u prvih 11, dodas na to 4 odbrambena, znaci nas vrli Denci bi igrao sa 2 vezna igraca...
pa eto iskreno da li nam treba krilo iz federalne, pogotovo ako sljedeće godine(6 mjeseci na ljeto) dolaze 2 akademca lijeva krila(Imamović i Dervišagić) oba dobra?

Bojo je zadnji vezni od 20 godina koji odlično igra u PL(ne federalnoj), ako ga pokupi Zrinjski ili kone pojačat će vezu za 40% jer im je to najtanji segment...ovako spriječiš to i imaš finu klupu...

Rekao sam Tatar ili Krste (ne obojica) iza špiceva
ilustrativno:
slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 nov 2018, 16:06

Sarajevo 5-1 Igman Konjic

Handžić, Mustafić, Tatar, Hebibović i Resić
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 20 nov 2018, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 20 nov 2018, 16:06

FK Sarajevo je slavilo sa visokih 5-1, a pogotke su postigli Handžić, Mustafić, Tatar, Hebibović i Resić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 nov 2018, 16:07

Početni sastav FK Sarajevo: Džafić, Hebibović, Bekić, Dupovac, Kurdić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Halilović, Tatar i Handžić.

Drugo poluvrijeme započeo je sljedeći sastav: Dizdarević, Hodžić, Šofranac, Adukor, Mustafić, Šišić, Resić, Sabljica, Đokanović, Salčin i Hasanović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 nov 2018, 16:12

Sto protiv zvijezde igramo u nedelju? Yebem im nedlju i mayku. Tu nam je bod premija
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 nov 2018, 16:16

alenpitar je napisao/la:Sto protiv zvijezde igramo u nedelju? Yebem im nedlju i mayku. Tu nam je bod premija
Kao legitimni predstavnici u nedelju obiljezavamo Dan drzavnosti kroz utakmicu :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 nov 2018, 16:26

Stroj1946 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

alacious je napisao/la:

Ja opet prije Ovcinu.

:D A sta bi to vi aaa,pravite racun bez krcmara.Ali jeste tacno ,mozete ih gledati kroz staklo,nije dozvoljeno diranje,ako imate kakav dobar aparat dozvoljeno je i uslikati koju sliku i to je to :mrgreen: .Odmah da vam kazem, da dzaba ne polemisete, nema ni promil sanse da neki igrac Veleza ode u Sarajevo(ili neki drugi klub iz BiH)a koji je u prvom timu Veleza.Mislim moze se desiti uz neko obestecenje koje ce zadovoljiti oba tabora,ali cisto sumnjam da bi se doslo do takvog dogovora .Vama bi bio poskup a nama pojeftin,tako da mislim vrlo su male sanse da se to desi.

Inace veliki pozdrav "Pitarima" :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 nov 2018, 16:37

Treba vratiti Miću Kuzmanovića :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []