Doce,vidit cesMedixon je napisao/la:Evo Unis protiv Olimpica u kupu , moze se reci gradski derbi , bit ce gusto..da hoce vukovi doc ..

Doce,vidit cesMedixon je napisao/la:Evo Unis protiv Olimpica u kupu , moze se reci gradski derbi , bit ce gusto..da hoce vukovi doc ..
Vogošća ima najveći izvoz BDP, 360 miliona maraka (to su podaci od prošle godine ) što nema nijedna druga opština u Bosni i Hercegovini. Sad je taj BDP vjerovatno povećan.maestro< je napisao/la:Po čemu je to Vogošća najjača opština u BiH, recimo po čemu je jača od Ilidže ili Novog Grada!?
Živimo u državi u kojoj se sve radi na štelu. Dok ima para da se malo sudije poguraju biće i rezultatamaestro< je napisao/la:Ma brate ja bi volio da je još jača opština, al prije rata je bila u vrhu, samo Unis i Pretis koliko imaju firmi novih sada u svom krugu, medju kojima je i moja. Fali jos samo Unis da bude u Premier Ligi i to je to
Bistrik je napisao/la:svaka čast an ulasku ali mislim da če UNIS teško se uspjeti sačuvati ali ja bi volio da ostane u ligi. naravno da je fino da iz Sarajeva ima mnogo Prvoligaša mislim iz ugla Želje i Sarajeva.
UNIS završio kao 1. prošlu sezonuThe Maniacs '87 je napisao/la:Na kojem je mjestu Unis zavrsio ove sezone? Nadam se dobrom plasmanu iduce sezone!
Cestitamsony_91 je napisao/la:UNIS završio kao 1. prošlu sezonuThe Maniacs '87 je napisao/la:Na kojem je mjestu Unis zavrsio ove sezone? Nadam se dobrom plasmanu iduce sezone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.