To su te danasnje manekenke

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hm59 je napisao/la:Evo, Damir se ponovo vrti oko manekenke, ovaj put Sofije Milosevic... Ukoliko se izrodi nesto vise od prijateljstva, u iducoj godini ocekujmo barem 2-3 atp titule, mozda i neka iz serije 500![]()
![]()
Uglavnom se slazem sa citiranimVedo20 je napisao/la:Iskrena molba od velikog fana bh sporta.
Damire brate, molim te dozovi se. Znam da si zaradio finu lovu od tenisa, ali mi smo još željni tvojih dobrih igara. Ne znamo da li ćemo imati više takvog igrača u BiH. Ostavi se lošeg društva, klošarenja, šiša barova. Pronađi normalnog trenera koji će unaprjeđivati tvoju igru, a ne noćni život. Neću da ti se petljam u porodični život, ali svi smo vidjeli koliko ti je jedno nazovi žensko promijenilo psihu i dalo volju da igraš bolje. Pronađi kakvu finu curu (ugledaj se na Nurkića) , smiri se malo čovječe-vrijeme ti je.
Ništa loše ti ne želim u životu. Iskoristi svoj potencijal u cjelosti, jer Bog to ne daje svakome, a pogotovo ne u BiH.
Pa tebi je Nadal predao meč, jer si ga izluđivao svojom trkom.
Dozovi se Džumi, ljubi te brat.
Opusti se, gdje ces bolan live igrati na Damirapaulus je napisao/la:MA ON JE MENTALNI KEPEC , oVO STO JE NAPRAVIO SA ONAKOM GLAVOM JE I PREVISE. PA SVAKI MEC ISTO , SVAKI , OVOG JE TREBO SATRAT ON NES MELJE PRICA SA SOBOM MJESTO DA SE KONCENTRISE
Ma jeni bardo al fakat , pa daj nadji psihica nekog mani se BEOGRADA I SPLAVOVA , IMAS FORE DA NAPRAVIS JOS NESfirefirefirely je napisao/la:Opusti se, gdje ces bolan live igrati na Damirapaulus je napisao/la:MA ON JE MENTALNI KEPEC , oVO STO JE NAPRAVIO SA ONAKOM GLAVOM JE I PREVISE. PA SVAKI MEC ISTO , SVAKI , OVOG JE TREBO SATRAT ON NES MELJE PRICA SA SOBOM MJESTO DA SE KONCENTRISEOdlicno igra
Kraj romanse: Damir Džumhur i Rialda Karahasanović su sada samo prošlost
Daj nam Staniju da izginemoOsim13 je napisao/la:Kraj romanse: Damir Džumhur i Rialda Karahasanović su sada samo prošlost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kepec koji vise dick pick-ova servira nego servisa ... sta veli, ja sam svoj teniski vrhunac dostigo sad da to unovcim u pussy valuti ... bolje ga pratit dok prca neg kad igra ...paulus je napisao/la:MA ON JE MENTALNI KEPEC , oVO STO JE NAPRAVIO SA ONAKOM GLAVOM JE I PREVISE. PA SVAKI MEC ISTO , SVAKI , OVOG JE TREBO SATRAT ON NES MELJE PRICA SA SOBOM MJESTO DA SE KONCENTRISE
Oboje su označeni da su u Perugiaakisarajevo92 je napisao/la:Dzumi trenutno gu.zi Helenu u Italiji, a vi se sekirajte oko njega lol
tu mu je glavna motivacija bila kad se poceo baviti ovim sportom, da se domogne ozbiljnijih para da bi mogao imati takve likuse, kao klinjo redovno bacao drkicu na srpske pjevacice, boli njega tuki za tenis
Ko je Helena legendarni? Sve ti pratis.legenda reala je napisao/la:Oboje su označeni da su u Perugiaakisarajevo92 je napisao/la:Dzumi trenutno gu.zi Helenu u Italiji, a vi se sekirajte oko njega lol
tu mu je glavna motivacija bila kad se poceo baviti ovim sportom, da se domogne ozbiljnijih para da bi mogao imati takve likuse, kao klinjo redovno bacao drkicu na srpske pjevacice, boli njega tuki za tenis![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.