NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Previse smo bodova prosuli kuci. Gabeljane treba uzeti maximalno ozbiljno, tri boda nesmiju doci u pitanje!
Iza nas je prava karavana, i sad oni igraju izmedju sebe, tako da ova utakmica donosi 6 bodova!
Zasto Eliomar i Juric nisu igrali jucer? Ozljede ili sta
Iza nas je prava karavana, i sad oni igraju izmedju sebe, tako da ova utakmica donosi 6 bodova!
NK Široki Brijeg
Elio ozljeda,Stipe mlada reprezentacija.Evolve je napisao/la:Previse smo bodova prosuli kuci. Gabeljane treba uzeti maximalno ozbiljno, tri boda nesmiju doci u pitanje!
Samo jedno ime
Keta obnovio ozljedu ramena,sad ga skroz povrijedio i mora na operaciju,upitna mu i karijera
Bilobrk ponovo osjeca problem s leđima,valjda ce biti spreman za Gosk.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Puno on riskira sa tim ledjimapenke je napisao/la:Keta obnovio ozljedu ramena,sad ga skroz povrijedio i mora na operaciju,upitna mu i karijera
NK Široki Brijeg
Jbg on i igra na vlastitu odgovornost, doktori su mu preporucili da zavrsi s karijerom. Izvrsno brani s obzirom na probleme..Evolve je napisao/la:Puno on riskira sa tim ledjimapenke je napisao/la:Keta obnovio ozljedu ramena,sad ga skroz povrijedio i mora na operaciju,upitna mu i karijera
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Da se citiram sa istim pitanjem.Evolve je napisao/la:Sta je sa Dinom?
NK Široki Brijeg
Stipe Jurić odlično pogodio za U21 BiH. Killerski instinkt pokazao kod gola. Nabačaj iz kornera našao se na pravom mjestu, pobjegao svom čuvaru i fino pogodio na prvu stativu.
Momak zaslužuje početni sastav, ima finu kretnju i dobre fizikalije, fali mu malo samopouzdanja i bolji šut, ali definitivno dečko koji će napraviti sljedeći transfer bude li išlo sve kako treba.
Naprijed Stipe.
Momak zaslužuje početni sastav, ima finu kretnju i dobre fizikalije, fali mu malo samopouzdanja i bolji šut, ali definitivno dečko koji će napraviti sljedeći transfer bude li išlo sve kako treba.
Naprijed Stipe.
Stipe i Mateo ako sve bude kako treba sljedeci na trzistu
Mislim da podatak da je on nas najbolji strijelac iako je realno imao mizernu minutazu dovoljno govori. Srce mi zaigra kad vidim nase malce kao protiv Dinama. Pa jbt mi smo imali 16-godisnjaka na terenu,shvacate li vi sta je to?
Mislim da podatak da je on nas najbolji strijelac iako je realno imao mizernu minutazu dovoljno govori. Srce mi zaigra kad vidim nase malce kao protiv Dinama. Pa jbt mi smo imali 16-godisnjaka na terenu,shvacate li vi sta je to?
SAMO ŠIROKI!
Imao je problema s ozljedom (nisam siguran je li loza ili aduktor) ali trebao bi biti spreman.Evolve je napisao/la:Da se citiram sa istim pitanjem.Evolve je napisao/la:Sta je sa Dinom?
Babić je isto bolje ali nece igrat do kraja polusezone.
It's better when it's live
Dali je Petar Bojo igrao za mlađe kategorije Širokog
Da. Nekoliko godina. Mislim 5 god da je bio u Sirokom. Do posljednje polusezone junioraterra je napisao/la:Dali je Petar Bojo igrao za mlađe kategorije Širokog
It's better when it's live
Bojo pruza odlicne igre u Mladosti ove sezone, ja bih ga vrlo rado vratio kuci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A imamo tu Matea i Bozu V...Android je napisao/la:Bojo pruza odlicne igre u Mladosti ove sezone, ja bih ga vrlo rado vratio kuci
Lakse je pitat s cim nema problema Dinohlive je napisao/la:Imao je problema s ozljedom (nisam siguran je li loza ili aduktor) ali trebao bi biti spreman.Evolve je napisao/la:Da se citiram sa istim pitanjem.Evolve je napisao/la:Sta je sa Dinom?
Babić je isto bolje ali nece igrat do kraja polusezone.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
Momak je nas,ali bi po meni i on na transfer listu trebao!Evolve je napisao/la:Dinu svake sezone nemamo po pola iste.
SaMo ŠiRoKi !!!!
U koliko je utakmica u nedjelju?
13hyork je napisao/la:U koliko je utakmica u nedjelju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
volimsiroki
- Kontakt:
Kakva transfer lista. Dino je ikona kluba. Da odigra 10 utakmica u sezoni nama je extra. Osim toga onakvog igraca ces tesko dovest.Jedandevetcetiriosam je napisao/la:Momak je nas,ali bi po meni i on na transfer listu trebao!Evolve je napisao/la:Dinu svake sezone nemamo po pola iste.
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- siroki1991
- Kontakt:
Dino nogometnom inteligencijom, znanjem i talentom daleko nadilazi ovu ligu. Ima fin pregled igre, ne zabija glavu u pod, ima solidan centarsut... Nazalost fizicki nije na razini profesionalnog nogometasa, da se vise posvetio fizickom razvoju i pripremi napravio bi puno bolju karijeru. U svakom slucaju boljeg od zdravog Dine tesko mozemo naci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Marokanci58, rimljanin90, ritam21, StarmoCity i 17 gostiju.