Opet?Kanye je napisao/la:Illary.Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ovog orangutana ako opet kandiduju će Hendo pomest a ne neko drugi.Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Zar je bitno? Double term. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Joe madafakin BidenKanye je napisao/la:Illary.Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Da uzme sa 70%..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Uhapšeni David Krneta nakon hapšenja:
"Želio bih se oglasiti povodom sinoćnjeg hapšenja.
Sinoć sam doživio da me u mom gradu, u mojoj državi uhapse na najbrutalniji način i to pred kamerama. Navodan razlog bio je taj što sam pokušao nalijepiti naljepnicu Pravda za Davida.
Kada je to primijetio policijski službenik tražio mi je dokumenta, a ja sam ga pitao: Šta sam to skrivio da biste tražili moja dokumenta? Na šta mi je on odgovorio da je stvarno dosta mog ponašanja i da idem u stanicu. Iz straha sam počeo bježati.
Tada je više od 10 policajaca krenulo trčati za mnom.
Kada sam shvati da je uzaludno trčati stao sam i dobio jak udarac po nogama nakon čega sam pao na pod. Ubrzo su prišli svi oni koji su trčali za mnom i počeli me pritiskati na grubi asfalt, stavljajući mi lisice.
Laknulo mi je kada sam vidio TV kameru, jer sam znao da će sve biti snimljeno i javnost će vidjeti gdje ustvari živimo.
Nasilno su me ugurali u automobil i snažno udarili po testisima, a potom i pištoljem u glavu.
U policijskoj stanici su nastavili torturu, gdje su me dočekali inspektori u civilu, udarali me po glavi, vikali na mene, te mi rekli da nemam pravo na advokata.
Za cijelu noć koju sam proveo u stanici prošao sam tešku psihičku torturu i fizičko zlostavljanje.
Nadam se da ćete kroz ovaj tekst shvatiti u kakvom režimu živimo. Ja sam samo jedan od mnogih koji će biti predstavljen kao kriminalac, a pravi kriminalci su oni u kravatama.
Hvala svima na ogromnoj podršci koju ste mi pružili!"
"Želio bih se oglasiti povodom sinoćnjeg hapšenja.
Sinoć sam doživio da me u mom gradu, u mojoj državi uhapse na najbrutalniji način i to pred kamerama. Navodan razlog bio je taj što sam pokušao nalijepiti naljepnicu Pravda za Davida.
Kada je to primijetio policijski službenik tražio mi je dokumenta, a ja sam ga pitao: Šta sam to skrivio da biste tražili moja dokumenta? Na šta mi je on odgovorio da je stvarno dosta mog ponašanja i da idem u stanicu. Iz straha sam počeo bježati.
Tada je više od 10 policajaca krenulo trčati za mnom.
Kada sam shvati da je uzaludno trčati stao sam i dobio jak udarac po nogama nakon čega sam pao na pod. Ubrzo su prišli svi oni koji su trčali za mnom i počeli me pritiskati na grubi asfalt, stavljajući mi lisice.
Laknulo mi je kada sam vidio TV kameru, jer sam znao da će sve biti snimljeno i javnost će vidjeti gdje ustvari živimo.
Nasilno su me ugurali u automobil i snažno udarili po testisima, a potom i pištoljem u glavu.
U policijskoj stanici su nastavili torturu, gdje su me dočekali inspektori u civilu, udarali me po glavi, vikali na mene, te mi rekli da nemam pravo na advokata.
Za cijelu noć koju sam proveo u stanici prošao sam tešku psihičku torturu i fizičko zlostavljanje.
Nadam se da ćete kroz ovaj tekst shvatiti u kakvom režimu živimo. Ja sam samo jedan od mnogih koji će biti predstavljen kao kriminalac, a pravi kriminalci su oni u kravatama.
Hvala svima na ogromnoj podršci koju ste mi pružili!"
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ja ljepote na chatu kako je mokraguza prestala da pise
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Dobar zadnji post.Ramiy je napisao/la:ja ljepote na chatu kako je mokraguza prestala da pise
Good night sweet prince
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyjaMarsal je napisao/la:Opet?Kanye je napisao/la:Illary.Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
A ovog moze dobiti fino ugladjeni, poznati protestant u rasponu godina od 55-65.
A ovog moze dobiti fino ugladjeni, poznati protestant u rasponu godina od 55-65.
- ASD
- Kontakt:
Kako se zove gospodjica na avataru?DenchiNL je napisao/la:[
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyja![]()
![]()
zavisi šta naprave ovi idioti od old school demsa, ako Nancy bude speaker to je 100% 2term Trump...debili dobiju House na leđima "justice demsa" i progresivnim kampanjama mladih o Obamacareu, bez para milionera,firmi i lobista, i sad ova sva sretna skoči super, baš vam hvala , ja ću dalje, prva rečenica "bypartisan, unity" bla-bla...
![]()
a ovi dobili na osnovu impeachment, check on power, save Mueller itd.
Zumra iz odjela za članstvoASD je napisao/la:Kako se zove gospodjica na avataru?DenchiNL je napisao/la:[
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyja![]()
![]()
zavisi šta naprave ovi idioti od old school demsa, ako Nancy bude speaker to je 100% 2term Trump...debili dobiju House na leđima "justice demsa" i progresivnim kampanjama mladih o Obamacareu, bez para milionera,firmi i lobista, i sad ova sva sretna skoči super, baš vam hvala , ja ću dalje, prva rečenica "bypartisan, unity" bla-bla...
![]()
a ovi dobili na osnovu impeachment, check on power, save Mueller itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma jok, normalni kandidati nemaju nikakve šanse, đenazirat će normalne prije conventiona...to mora bit nešto ludo tipa Biden opet sa Betom ili Hillary sa Abrams ovo sve ostalo će prepišat i lagano u 2nd termtuzlak1987 je napisao/la:Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
zbog Rusa i Comeya je dobioMarsal je napisao/la:Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nema ni sreća, opet individualna stvar, zato kažem, nije garant da će neko biti sretan ako živi u nekoj državi sa visokim životnim standardom.Marsal je napisao/la:Samoubistvo nema veze sa standardom nego sa psihičkom bolešću u 95% slučajeva.rio_Ferdy88 je napisao/la:Eh sad, to je diskutabilno, po tome ne bi trebalo biti samoubistava u državama sa visokim životnim standardomMarsal je napisao/la:Sretan je svako ko se Balkana kotaris'o.![]()
Zavisi šta smatraš srećom, jer je to baš subjektivno, zavisi od osobe do osobe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacijaDenchiNL je napisao/la:ma jok, normalni kandidati nemaju nikakve šanse, đenazirat će normalne prije conventiona...to mora bit nešto ludo tipa Biden opet sa Betom ili Hillary sa Abrams ovo sve ostalo će prepišat i lagano u 2nd termtuzlak1987 je napisao/la:Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
DenchiNL je napisao/la:zbog Rusa i Comeya je dobioMarsal je napisao/la:Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
zamisli Michelle Obama se kandiduje i stavi Beta na ticket, landslidePenaltiky je napisao/la: Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacija
De mi objasni logiku iza Beta. Dobio ga covjek kojeg je Trump pomeo.DenchiNL je napisao/la:zamisli Michelle Obama se kandiduje i stavi Beta na ticket, landslidePenaltiky je napisao/la: Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacija
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.