FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 15:35

DenchiNL je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Pa znam, upravo ti i mislim ko ih odvede tamo. Nije Leix jedini farmerski klub tamo. Oni imaju jedno 10-ak takvih klubova. Ko fabrike ba. Stancaju igrace za Benficu, Porto, Sporting ili nekog ko doleti s vana. Ja kolko znam ba onaj u Portugal dovlace igrace za djaba iz Brazila, Angole, Kap Verdea ili Mozambika. Oni svi pricaju portugalski. Gdje ces sa njima uopste naseg juniora dovesti koji dolazi iz jedne neorganizovane sredine u tako nesto. I jos su fizicki inferiorni. Niti jezika znaju. Ne znam. Ne kontam te roditelje nikako.
zato kažem to su budale od ljudi i ovi što ga zastupaju i roditelji mu, nerealni i nestručni, vratit tu skupinu idiota u ovakav sklad kakav imamo sada bi bio harakiri samo takav, bolje bi prošli da Arežinu dovedemo... :rol:
Pare ih povuku plus mediji koji od njih prave mega zvijezde.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 nov 2018, 15:47

Samo za njihove godine da ne igraju godinu dana, je korak nazad u karijeri i nece uspijeti dostici potencijal kakav se ocekivao. Hadzic je bio vrlo talentovan, problem se desio doso tamo onako lohotan, povreda. Nije fizicki ni psihicki bio spreman. A one gare ko gazele ba, trce gore dole, lijevo desno :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 15:50

Stroj1946 je napisao/la:Samo za njihove godine da ne igraju godinu dana, je korak nazad u karijeri i nece uspijeti dostici potencijal kakav se ocekivao. Hadzic je bio vrlo talentovan, problem se desio doso tamo onako lohotan, povreda. Nije fizicki ni psihicki bio spreman. A one gare ko gazele ba, trce gore dole, lijevo desno :mrgreen:
zamisli ga na treningu samo gledo lijevo-desno ko beba na peronu :rol: :urnebes:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 15:55

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Pa znam, upravo ti i mislim ko ih odvede tamo. Nije Leix jedini farmerski klub tamo. Oni imaju jedno 10-ak takvih klubova. Ko fabrike ba. Stancaju igrace za Benficu, Porto, Sporting ili nekog ko doleti s vana. Ja kolko znam ba onaj u Portugal dovlace igrace za djaba iz Brazila, Angole, Kap Verdea ili Mozambika. Oni svi pricaju portugalski. Gdje ces sa njima uopste naseg juniora dovesti koji dolazi iz jedne neorganizovane sredine u tako nesto. I jos su fizicki inferiorni. Niti jezika znaju. Ne znam. Ne kontam te roditelje nikako.
zato kažem to su budale od ljudi i ovi što ga zastupaju i roditelji mu, nerealni i nestručni, vratit tu skupinu idiota u ovakav sklad kakav imamo sada bi bio harakiri samo takav, bolje bi prošli da Arežinu dovedemo... :rol:
Pare ih povuku plus mediji koji od njih prave mega zvijezde.
bez karaktera to se iz kuće nosi :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 15:55

slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 16:13

Vladimir Petković u Oslobođenju
Odigrali odlično

- Sarajevo uvijek pratim. Ono što je bilo negativno protiv Atalante, može biti prednost, jer ta iskustva mogu donijeti učvršćavanje duha, učvršćavanje vjerovanja da se može napraviti nešto više i to je Sarajevo iskoristilo. Činjenica je da su dosad odigrali odlično, ali prvenstvo je dugo i protivnici su standardni, bit će neizvjesno. Sarajevo ima veliku mogućnost, jer ovo dobro izgleda i treba nastaviti ovako. Najbitnije je da se pobijede ove dvije utakmice do kraja i onda od proljeća nastaviti taj niz, zaključio je Petković.
:thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 16:38

slika

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 nov 2018, 16:39

DenchiNL je napisao/la:Vladimir Petković u Oslobođenju
Odigrali odlično

- Sarajevo uvijek pratim. Ono što je bilo negativno protiv Atalante, može biti prednost, jer ta iskustva mogu donijeti učvršćavanje duha, učvršćavanje vjerovanja da se može napraviti nešto više i to je Sarajevo iskoristilo. Činjenica je da su dosad odigrali odlično, ali prvenstvo je dugo i protivnici su standardni, bit će neizvjesno. Sarajevo ima veliku mogućnost, jer ovo dobro izgleda i treba nastaviti ovako. Najbitnije je da se pobijede ove dvije utakmice do kraja i onda od proljeća nastaviti taj niz, zaključio je Petković.
:thumbup:
Ostao mi je drag kad je protiv vrlo jakog i opasnog osijeka na kosevu 1983/4 u zadnjim minutama postigao pobjedonosni gol 2:1, Husref nije igrao zatrovao stomak :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 nov 2018, 16:42

Ja sam i dalje mišljenja da mali Hadžić ne može igrati kod nas. Konstitucija mu je preslaba za našu ligu, to je glavni razlog po meni.

Drugo, ne bih ih uopšte vraćao, jer ne vidim u njima neko pojačanje.

Treće, možda mi je u jednu ruku i drago, jer je ovo šamar za debilne i mutave roditelje, koji ništa u svom životu nisu uradili, pa hoće da iskoriste djecu i dođu do uspjeha, odnosno ojrića za noć. Ovo se više odnosi na Hadžića, jer je poznato kakvi su mu starci po tom pitanju i koliko su love spiskali na članke po ovim kvazi portalima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 21 nov 2018, 16:52

Vratiti ih nazad pa direktno na posudbu u Čelik poput Anđušića.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 17:31

Kenozoik je napisao/la:Vratiti ih nazad pa direktno na posudbu u Čelik poput Anđušića.
haveru govorimo o igračima koji se nisu htjeli borit ni u sarajevu ni u portugalu za mjesto, zašto bi koji klinac borili u Zenici???
pogrešni igrači za tako nešto, nemaju želju za dokazivanjem jer nemaju karaktera, sjedili bi i primali pare i huškali svoje da kuhaju sa klubom...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 nov 2018, 17:45

Ma nije mi žao Hadžića ni sekunde... Očigledno naša omladinska liga nije nikakvo mjerilo...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 nov 2018, 17:47

Ma nije mi žao Hadžića ni sekunde... On da je igračina kao što su tvrdili bh mediji u Sarajevu bi odmah dominirao... Pa ljudi moji Mbappe je rođen u decembru 1998. pa dominira na ozbiljnom nivou.

Trebamo shvatiti da igrači od 16-17-18 godina moraju igrati u prvom timu. Fudbal je čudna stvar. Jedino je Duljević sa 25 godina za Bošnjake i dalje talent ...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 nov 2018, 18:04

:salut:
slika

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 nov 2018, 18:09

Ne bih ni ja vratio ove "menadžerske igrače".
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Jedino je Duljević sa 25 godina za Bošnjake i dalje talent ...
Ako do 34. godine ne poludi onda nek slobodno okači kopačke o klin.
:lol: :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 18:26

evo nam lijevog krila i playa :salut:
Imamović i Salčin :thumbup: do 21-e

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 nov 2018, 18:28

Memara je napisao/la::salut:
slika
:tokralju:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 nov 2018, 18:35

Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 18:52

AlfredNobel je napisao/la:Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
dosta stvari se poklopiše u zadnje vrijeme, čak i u nesreći ispadne dobro da imaš advokata u upravi...radi se...treba ovo podržati, treba i još ulagati u Akademiju , skauting, špiceva i golmana posebno toga nikad dosta...infrastrukturu kampa, kad bi se nešto pomaklo sa mrtve tačke sa stadionom bilo bi fenomenalno...na ljeto ćemo imati komplet postavku Akademaca u prvom timu, svaka pozicija minimum 1 Akademac...treba se rješit višaka što prije...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 nov 2018, 19:00

Hoce li se sad ponovo na pdf pojaviti forumas Primorac da nam prica bajke o dr.nedim, kao onda "sta se ima u PLBiH dokazivati" :D
Dobro neko sinoc napisa, ako i hoce da se vrate u nas klub ponuditi im 5 stoja platu pa izvoli dokazi da vrijedis vise, pusti mi se omladinske lige i uspjeha u istoj. A obzirom kako se pogotovo ovaj Hadzic ponasao mozda je ipak najbolje i ne dati mu sansu, da ne bi opet po nekim kampovima, probama zavrsavao u sred sezone.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, muhamedhulk, trunks1946 i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []