FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 21 nov 2018, 19:04

AlfredNobel je napisao/la:Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
Treba tu jos vremena da bi se moglo suditi,za sada su na dobrom putu,ali bilo je dosta i propusta,a ima i jos dosta posla pred njima da se pokazu i dokazu.
Uglavnom trebamo ih podrzati i dati vjetar u leďa,a na njima je da nas ne iznevjere.
Edit: ja bi ovim momcima-povratnicima ponudio da se vrate i da se bore za minutazu i mjesto u ekipi,ugovor na 4 godine sa istim uslovima koje su imali kad su odlazili.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 nov 2018, 19:07

Memara je napisao/la::salut:
slika
Za mustuluka. Dvojica koji mi se pravo dobro sviđaju. Odlicni su bili na turniru prijateljstva u Srbiji kada su osvojili.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 19:08

zagorski je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
Treba tu jos vremena da bi se moglo suditi,za sada su na dobrom putu,ali bilo je dosta i propusta,a ima i jos dosta posla pred njima da se pokazu i dokazu.
Uglavnom trebamo ih podrzati i dati vjetar u leďa,a na njima je da nas ne iznevjere.
Edit: ja bi ovim momcima-povratnicima ponudio da se vrate i da se bore za minutazu i mjesto u ekipi,ugovor na 4 godine sa istim uslovima koje su imali kad su odlazili.
haveru nisu se htjeli dokazivat kad su kokuzi bili, a sad primali ko Ahmet ili više...šta vam je ba oni da su bili karakter išli bi stepenicu po stepenicu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 nov 2018, 19:12

emir79 je napisao/la:
slika
Za mustuluka. Dvojica koji mi se pravo dobro sviđaju. Odlicni su bili na turniru prijateljstva u Srbiji kada su osvojili.
Da i Salčin najbolji strijelac CEE kupa http://ceecup.org/en/ceny.php

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 nov 2018, 19:15

Ma kakvo crno vracanje, zatvorili su vrata guzicom, radije dat nasim akademcima sansu koji su tu i bore se, a ne idu po probama i ne placaju clanke, ova dvojica i da ih vratis nakon 2 dobre tekme bi se vratili na staro, tj. Messi i Suarez :puke:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 19:20

Klub je zaradio na njima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 19:28

MortemHz je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Mladi bosanskohercegovački fudbaleri Nedim Hadžić i Demirel Veladžić napustili su ekipu Leixoesa.

Veladžić i Hadžić su iz Sarajeva prešli u Leixoes u januaru ove godine, ali se u Portugalu nisu dugo zadržali. Nakon nešto više od pola godine odlučeno je da se saradnja neće nastaviti, pa su tako potražili novu sredinu.

Za Nedima Hadžića interes je pokazalo nekoliko ekipa iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, te je već ostvaren kontakt i počeli su pregovori, tako da je moguće da se ovaj napadač uskoro vrati na bh. terene.

Mladi Hadžić je već igrao u Premijer ligi u dresu Sarajeva, te je u debitantskoj sezoni upisao 11 nastupa i postigao dva pogotka. Tokom boravka u Portugalu imao je problema sa povredom metatarzalne kosti.
A volio bi da se mali Hadžić hoće vratiti kod nas, nije još kasno za njega. Šteta one povrede, ogroman je to talenat.
- 51:49 % da se vrate , nisu se imali priliku u koga ugledati kao sad , 4 x U21 . Iskreno ni klub nije bio u situaciji ili nije htjeo rizikovati sa mladima
- koliko se sjecam i neke pare smo uzeli za njega , primanja prema ucinku , pa bujrum
- doduse i on se pita , ne bih ga bas volio vidjeti u Zelji , a roditelji ko roditeljili hebiga takva nad zavadr .Catakovic 2 ??
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 19:29

Memara je napisao/la:
zar nije i najbolji golman naš bio? ili sam ja pomiješao turnire :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 nov 2018, 19:38

Ja bih volio da se ovi malci vrate u Sarajevo. Mladi su i perspektivni, vjerujem da bi mogli pomoci klubu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 19:40

robertkosar je napisao/la:

Ostao mi je drag kad je protiv vrlo jakog i opasnog osijeka na kosevu 1983/4 u zadnjim minutama postigao pobjedonosni gol 2:1, Husref nije igrao zatrovao stomak :kafa:
Ostanu tako neke utakmice trajno , a mozda i nebitne. Ja se sjecam Sarajevo - Vojvodina 2:3 , mi vodili 2:0 , pa 2:2 i onda slobodan udarac sa 30+ m. opali je Nikezic iznad glave Refiku i odbi se od zemlje i vrati u teren. Ja bio mal , do tada sam kontao da mora do mreze , a ona presla gol-liniju.
U cudu otisao kuci , znaci svi na Kosevo protiv Zvijezde , da izbijemo @skoristudentu koju paru :bow:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 nov 2018, 19:43

belosevic28 je napisao/la:
slika
:tokralju:
Jel ovaj Imamovic bek ili krilo, cini mi se da je na onom turniru igro beka i mene licno odusevio, mislim da on i Pidro u buducnosti mogu zacementirat tu lijevu stranu
Takodje onaj momak Dervisagic je strasno dobro igro, a cini mi se i da gradjom odsakace od vrsnjaka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 nov 2018, 19:45

DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Jesi druže, to je turnir prijateljstva. Npr. ovaj Cee kup nije besplatan i najjači je u ovom dijelu Europe :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 19:47

Inijesta je napisao/la:
Jel ovaj Imamovic bek ili krilo, cini mi se da je na onom turniru igro beka i mene licno odusevio, mislim da on i Pidro u buducnosti mogu zacementirat tu lijevu stranu
Takodje onaj momak Dervisagic je strasno dobro igro, a cini mi se i da gradjom odsakace od vrsnjaka
Imamović ovaj gore je krilo
Dino Islamović je taj bek što si gledao :D :thumbup:

Dervišagić je isto krilo, ali ga sad počinju koristiti ko špica zbog visine...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 nov 2018, 19:50

Salčin je trenutno naš najbolji juniori. Kapiten, lider, sportista i majstor slobodnih. On i Imamović će biti priključeni prvom timu u Antaliji.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 20:01

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

I onda daj nam nekog susjeda ili komsiju . Bitno je da mladi sad vide da ce dobiti priliku , ono na sto bih im skrenuo paznju talenat je jako bitan u sportu , ali bez rada i const. napretka nema U21 i kasnije repka .Onda svi sretni roditelji,djeca , klub i repka . :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 20:05

Samozdravlje je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:

Ostao mi je drag kad je protiv vrlo jakog i opasnog osijeka na kosevu 1983/4 u zadnjim minutama postigao pobjedonosni gol 2:1, Husref nije igrao zatrovao stomak :kafa:
Ostanu tako neke utakmice trajno , a mozda i nebitne. Ja se sjecam Sarajevo - Vojvodina 2:3 , mi vodili 2:0 , pa 2:2 i onda slobodan udarac sa 30+ m. opali je Nikezic iznad glave Refiku i odbi se od zemlje i vrati u teren. Ja bio mal , do tada sam kontao da mora do mreze , a ona presla gol-liniju.
U cudu otisao kuci , znaci svi na Kosevo protiv Zvijezde , da izbijemo @skoristudentu koju paru :bow:
Vrijeme će biti užasno, mislim da sam ovo u startu izgubio ali ne treba se predati, ako ništa, fino ću se najesti! :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:20

Samozdravlje je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

I onda daj nam nekog susjeda ili komsiju . Bitno je da mladi sad vide da ce dobiti priliku , ono na sto bih im skrenuo paznju talenat je jako bitan u sportu , ali bez rada i const. napretka nema U21 i kasnije repka .Onda svi sretni roditelji,djeca , klub i repka . :thumbup:
Dajgle :ljepota: :thumbup:
slika
sve ovo mi :kafa:

+ Đokanović i Dervišagić vjerovatno poslije...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 20:24

Memara je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Jesi druže, to je turnir prijateljstva. Npr. ovaj Cee kup nije besplatan i najjači je u ovom dijelu Europe :)
Sta znaci nije besplatan , odnosno koliko ? Hvala.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 20:29

DenchiNL je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

Dajgle :ljepota: :thumbup:
slika
sve ovo mi :kafa:

+ Đokanović i Dervišagić vjerovatno poslije...[/quote]

Jao ljepote . Boze hocu li ikad to dozivjeti ? Cuvaj se menadzera i menadzercica . Uljepsao si mi trenutke pred kosarku (dame za EP).Post vrijedan paznje i ponovnog komentarisanja. :thumbup:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 nov 2018, 20:30

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

E moguce , ko god bio odigro je extra, ne pratim inace cesto kako igraju tokom sezone, al ono sto je mali odigro na turniru u par tekmi jedan Bekic nece za cijelu karijeru :mrgreen:
Znaci Dervisagic nam je novi Hare Handzic aBd :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, muhamedhulk, Venom i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []