FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo se u večernjim satima raji na ovoj temi srca smekšaju pa nastupi prava romansa 
Hoće li se produžiti ugovor makar sa jednim od dvojice veznjaka ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad skontaš, od svih ovih golobradih što su otišli, samo je Čataković napravio nešto i jedno je on i dalje veliki potencijal. Strašan igrač, ako ga povrede zaobiđu i ako bude imao nafake, napraviće strašnu karijeru.
I onaj Vazda je nešto otišao vani, lafo Olimpija i hop, eto ga nazad kroz godinu-dvije. Evo sad i Hadžić i Veladžić..
Znači, struka je jedino fulila kod Čatakovića, ovo ostalo su sve bile dobre odluke.
Zna li neko šta je s Sadikuom? Negdje je gore u Belgiji, vidio sam da je i on imao par operacija. Momak je odličan potencijal vazda bio.
I onaj Vazda je nešto otišao vani, lafo Olimpija i hop, eto ga nazad kroz godinu-dvije. Evo sad i Hadžić i Veladžić..
Znači, struka je jedino fulila kod Čatakovića, ovo ostalo su sve bile dobre odluke.
Zna li neko šta je s Sadikuom? Negdje je gore u Belgiji, vidio sam da je i on imao par operacija. Momak je odličan potencijal vazda bio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I Mihojević redovno igra.AlfredNobel je napisao/la:Kad skontaš, od svih ovih golobradih što su otišli, samo je Čataković napravio nešto i jedno je on i dalje veliki potencijal. Strašan igrač, ako ga povrede zaobiđu i ako bude imao nafake, napraviće strašnu karijeru.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma dobro, mislio sam na ovu djecu što su tek izašli iz Akademije. Mihojević je skupio bruku nastupa za nas, zato ga nisam ni računao. On je druga priča, odličan momak i sportista vazda bio.Beton je napisao/la:I Mihojević redovno igra.AlfredNobel je napisao/la:Kad skontaš, od svih ovih golobradih što su otišli, samo je Čataković napravio nešto i jedno je on i dalje veliki potencijal. Strašan igrač, ako ga povrede zaobiđu i ako bude imao nafake, napraviće strašnu karijeru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da bi imali Akademiju jaku treba neki B Klub kao što ima Partizan Teleoptik ili Dinamo (Dinamo B) gdje ćeš slati svoje mlade igrače da se kale. Problem je što kod nas nije sistem razvijen i na tom nivou. Nama predstavlja najveći problem ta tranzicija juniori-seniori. Kad se to reguliše onda ćemo izbacivati bolje igrače.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gledam sad transfer Mihojevića u PAOK 300.000€, a naši portali pisali da su uzeli 500.000€... Bezveze.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja im ni Catakovica ne zamjeram, da je ovde ostao da se oporavlja od povrede, mislim da bi igrao u Visockoj Bosni na posudbi i na kraju zavrsio u Mladost DK, ovako je ispalo dobro i po njeg i po nas, on ima priliku da napreduje, a mi da dobijemo fine pare od narednog transferaAlfredNobel je napisao/la:Kad skontaš, od svih ovih golobradih što su otišli, samo je Čataković napravio nešto i jedno je on i dalje veliki potencijal. Strašan igrač, ako ga povrede zaobiđu i ako bude imao nafake, napraviće strašnu karijeru.
1946~
Na tečnom(yahoo translate) portugalskom.MortemHz je napisao/la:Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovaoThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
BLACK FRIDAY sutra u Bordo FAN SHOP-u!
Posjetite nas u ul. Maršala Tita 38/b i kupite crni dres po jedinstvenoj cijeni od 60KM!

Posjetite nas u ul. Maršala Tita 38/b i kupite crni dres po jedinstvenoj cijeni od 60KM!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovo se treba uzeti.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Docekasmo gaLik je napisao/la:BLACK FRIDAY sutra u Bordo FAN SHOP-u!
1946~
Ovaj Crni petak je najbolja američka novotarija. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahahahaha kaže Crepulja, dobro je kad bijes možeš zadržati u sebi, dođeš kući i iskališ se na ženi

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la:Hahahahaha kaže Crepulja, dobro je kad bijes možeš zadržati u sebi, dođeš kući i iskališ se na ženi![]()
ZZ
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
De nek neko pogleda Handzetov zadnji story na insta, jel ono ulaz u kamp ili? Ako jest, perverzija. 
Radi se punom parom u shopu, moglo bi u shopping..
Odlični su ovi videi, svi su nam igrači za desetku,.
Radi se punom parom u shopu, moglo bi u shopping..
Odlični su ovi videi, svi su nam igrači za desetku,.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Osim što je dobar nogometaš, on je bio i uspješan kickbokser. Ipak, ljubav preman nogometu je pobijedila.
"Tačno je da sam bio trostruki državni prvak u kickboksu, trenirao sam uporedo s nogometom, ali je došlo vrijeme da se odlučim za jedan od ta dva sporta. Prevladala je ljubav prema lopti, slušao sam srce i mislim da nisam pogriješio", završio je Šabanović.
"Tačno je da sam bio trostruki državni prvak u kickboksu, trenirao sam uporedo s nogometom, ali je došlo vrijeme da se odlučim za jedan od ta dva sporta. Prevladala je ljubav prema lopti, slušao sam srce i mislim da nisam pogriješio", završio je Šabanović.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.