FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 21 nov 2018, 22:56

Hajmo Jos malo i nestalo,izvolite.Cega Vranjesa,moze za Milju sad za godinu Jos 500 stoja,bez ugovora,cega Zeca e njega nezemo bez 1500 i biciklo,cisti papiri,imam Jos jednog Zaimaga,brz,prodoran,igra i desnom i glavom,samo je loma skup.Mlad za 2000 ako je kes odma bez kaucija,ugovora nekakvih doktorskih pregleda.Eto plan razradjen ako uspije bicemo dobri ook 5000 milja,lakapo prihajamo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 nov 2018, 23:37

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:De ba stavite me u tu viber grupu, i ja sam kontra Misketa :rol: :rol:
Braco dodaje, moras sa njim vidjet, ali da bi uso moras negdje napisat kodno ime za ulaza : uprava napolje :kafa: i odmah ti posaljemo invajt
Ima da sTrušimo i Krupu i Vrbas :mrgreen:
Imam neki šugav osjećaj da ćemo i protiv te Krupe kiksati.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 nov 2018, 23:42

ne bih ja to vise nazivao "kiksom"
Don't believe the hype.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 22 nov 2018, 13:02

A cekaj o kakvom se raskidu ugovora sad radi sa Arezinom zar nije raskid posudbe? hahaha pa ovi u upravi vise ne znaju ni sta su lagali, kad je dosao receno je da dolazi na posudbu sa opcijom potpisivanja ugovora po isteku posudbe, kakav sad raskid ugovora?

I onda kada mi neko dodje i prica o transparentnosti uprave jer stave koliko je para zaradjeno od ulaznica hahaha, i ta fol finansijska stabilnost tek cemo vidjeti kakva je i kakvo je pravo stanja onda kada odu pa sve info budu dostupne kao i kod proslih uprava uvjeren sam da ni ovdje nije sve cisto.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 nov 2018, 15:10

Jos manje od mjesec za gospon milimetra u klubu :opaopa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 22 nov 2018, 15:17

irfo je napisao/la:Jos manje od mjesec za gospon milimetra u klubu :opaopa:
nece on nigdje... pogotovi ne zbog manjine kao ti tvoji malobrojni sljedbenici!

miske tek ide kad se zavrsi jug 2021 i natkrije istok.

zato ne siri lazi po forumu!
45515

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 nov 2018, 15:31

grbavicka je napisao/la:

zbog misketa cemo biti drugi najbolji klub u drzavi a prsite se da smo najbolji, sve dok nas zrinjski ne prestigne. Kad nas Zrinjski prestigne bit ce prica imamo najbolji stadion **** titule. Shvatite, imaju 2 vrste navijaca oni sto zele titule i oni sto zele stadion, ne znam sto vam smeta sto smo mi protiv uprave jer nema sportskih rezultata? Vi navijace podjeliste, na one kako vi kazete "zeljovce" i oni koji "nisu" zeljovci, svaka vam cast a kad su se titule osvajale bili smo tu, svi zajedno slavili i nije bilo podjela. Sram da vas bude!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 22 nov 2018, 15:37

Zeljo92 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:

zbog misketa cemo biti drugi najbolji klub u drzavi a prsite se da smo najbolji, sve dok nas zrinjski ne prestigne. Kad nas Zrinjski prestigne bit ce prica imamo najbolji stadion **** titule. Shvatite, imaju 2 vrste navijaca oni sto zele titule i oni sto zele stadion, ne znam sto vam smeta sto smo mi protiv uprave jer nema sportskih rezultata? Vi navijace podjeliste, na one kako vi kazete "zeljovce" i oni koji "nisu" zeljovci, svaka vam cast a kad su se titule osvajale bili smo tu, svi zajedno slavili i nije bilo podjela. Sram da vas bude!
zar nije sarajevo koji se prsi time da je najuspjesniji klub u drzavi? uozibilji se molim te...

i ja bio protiv uprave da nisu aman bas nista uradili za klub, a uradili su vi9se nego sve uprave poslije rata skupa... gledaj samo stadion! osvojili smo kup prosle sezone, istina je da smo MORALI uzeti barem jedno prvenstvo, cak i dva, ali titule ce doci... protiv misketa je cijela ova garnitura ovog portala, violina i njegove sluge, mali dio navijaca, narkomani sa juga...

miske ce otici, ali ne kada vi to budete zeljeli nego kad covjek napravi stadion kako dolikuje nasem klubu. a do 2021. cemo sigurno imati i barem 2 trofeja vise!
45515

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 nov 2018, 15:42

https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-se- ... uci/34758/
Fudbaleri Željezničara u okviru priprema za naredni susret sa Krupom obavili su redovan trening na pomoćnom terenu sa plastičnom podlogom.
Trening su zbog povreda preskočili Stevanović i Pavić, te od ranije povrijeđeni Zajmović. Plavi sutra putuju u Banjaluku gdje će boraviti i trenirati do subotnjeg susreta sa Krupom. Utakmica u Krupi na Vrbasu se igra od 13 sati.

Dodajmo i to da su FK Željezničar i Filip Arežina potpisali sporazumni raskid ugovora, a bivšem veznjaku želimo mnogo sreće u nastavku karijere. U nastavku pogledajte fotogaleriju sa današnjeg treninga.
Znači mogli bi gledati Zilića i E. Šehića protiv Krupe na bekovima, to su igrali i u ovoj trening utakmici s juniorima. Yebale ga povrede više.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 nov 2018, 15:43

grbavicka je napisao/la:

ja i moji sljedbenici :rol:

Miske i poltroni ce uskoro da budu sutnuti iz kluba :opaopa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 22 nov 2018, 15:43

irfo je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:

ja i moji sljedbenici :rol:

Miske i poltroni ce uskoro da budu sutnuti iz kluba :opaopa:
2021! ako je to tebi skoro, onda si u pravu!
45515

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 nov 2018, 15:45

grbavicka je napisao/la: 2021! ako je to tebi skoro, onda si u pravu!
Vidjet cemo, sta li misli miske o ovome sto polovina upravnog odbora zagovara njegov odlazak ? :shh:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 nov 2018, 15:57

grbavicka je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la: zar nije sarajevo koji se prsi time da je najuspjesniji klub u drzavi? uozibilji se molim te...

i ja bio protiv uprave da nisu aman bas nista uradili za klub, a uradili su vi9se nego sve uprave poslije rata skupa... gledaj samo stadion! osvojili smo kup prosle sezone, istina je da smo MORALI uzeti barem jedno prvenstvo, cak i dva, ali titule ce doci... protiv misketa je cijela ova garnitura ovog portala, violina i njegove sluge, mali dio navijaca, narkomani sa juga...

miske ce otici, ali ne kada vi to budete zeljeli nego kad covjek napravi stadion kako dolikuje nasem klubu. a do 2021. cemo sigurno imati i barem 2 trofeja vise!
:rol:

Ja takve bajke ko sto ti pises sad citam i citam na lobotomiji odavno, trofeji svake godine, uzimamo li uzimamo ih...ruku na srce meni Misimovic jest drag covjek, poznajem ga licno i veliko mu hvala za sve sto je ucinio za nas klub, ostat ce zapamcen po svemu dobrom sto je uradio, pogotovo za infrastrukturu ali klub je tu radi trofeja i mi moramo osvajati trofeje ako zelimo biti idalje nabolji klub u BiH, zelim dobro klubu, zeli i Misimovic ali previse je egoistican i misli da zna sta radi oko sportskog segmenta, jbg. Zelim mu sve najbolje ali vrijeme je Miske da napustis klub.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 22 nov 2018, 16:48

Lovu od raskida usmjerit u omladinski pogon.
💩💩

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 nov 2018, 16:55

Pare od raskida uložiti u Adisa Hadžića, pa šta taj levat radi uopće u klubu? Ma dobro nije Arezina imao veliku platu samo 11 hiljada, i jos kad su potpisivali ugovor naravno miske je procitao na forumu da je bomba za svlacionicu i odmah mu to turio u ugovor da se ogradi. To su ti sportski maheri koji imaju sluha koji su uspjeli za 3 godine da nemaju igraca za prodati.Vrhunski i sposobni ljudi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 nov 2018, 17:46

Vidi sto su skresali platu Vranjesu, od nekadasnjih 12 ljami stiglo do 8 , stvarno je igracina :tokralju:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 22 nov 2018, 17:53

irfo je napisao/la:Vidi sto su skresali platu Vranjesu, od nekadasnjih 12 ljami stiglo do 8 , stvarno je igracina :tokralju:

Ne mislis valjda da je ovo istina?!?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 nov 2018, 17:59

kerimatomic1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Vidi sto su skresali platu Vranjesu, od nekadasnjih 12 ljami stiglo do 8 , stvarno je igracina :tokralju:

Ne mislis valjda da je ovo istina?!?
gledo sam zvanicnu listu plata od prije dvije godine i izgleda mi slicno, a sumnjam da bi neko prosao kroz toliki posao da ovo sve lazira

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 nov 2018, 18:02

Arežina da ima platu 800KM, ma dajte ljudi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

NikoKaoNikolaNikic
Kontakt:

Post Postao/la NikoKaoNikolaNikic » 22 nov 2018, 18:11

Platna lista je 100% autenticna, ista je dostavljena na tri adrese, Arežina je bio na posudbi i FK Željezničar mu je placao smjestaj ishranu i odredjene bonuse ostatak njegovih primanja padao je FK Mladost DK

Primanja su realna za bh okvire jedino sto je zanimljivo jesu dodatna izdvajanja za direktora vjerojatno za telefon i gorivo kao i da klub finansira udruzenje 1921.ba te stavke koje se vode pod naknadama i tehnikama buduci da nije detaljno navedeno ko je krajniji primaoc, a zasticeni su nazivi banke i brojevi racuna sto govori da je platna lista itekako autenticna buduci da je njihovo javno objavljivanj krivicno djelo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, f16, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, ristagrad i 75 gostiju.