FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koja tuga u pm kad vidis savez pravi zgradu od 10mil a tereni u ligi nisu ni za njive.
Uskoro bi mogli dobiti novog vlasnika kluba Fk Slobode, samo se ceka promjena statuta 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako znas za novog vlasnika,ko ce ti uzeti ovakav klub ne uredjen
Pa ako promijene statut, zna se ko jedva čeka..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Ko jedva čeka?Aerials je napisao/la:Pa ako promijene statut, zna se ko jedva čeka..
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Drže se onog kuća se pravi od krova75000 je napisao/la:Koja tuga u pm kad vidis savez pravi zgradu od 10mil a tereni u ligi nisu ni za njive.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Skupstina je ja msm 7.12 kako sam ja zapamtio. Tako su pisali svi mediji kada je Mujka dao otkaz prije mjesec dana, valjda je ostalo isto, a ja ponovo ne ocekujem nista, navikao sam na ovakve naslove i da se plasiraju svakakve price.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Kazem to isto neki dan, zatisje jeste a bura vidjeti cemo. I ako bude promjena neće to ici tako brzo.fukaroni je napisao/la:![]()
![]()
zatisje pred buru trest ce se tusanj
.. ono, imaju informaciju ali neće da kazu. Upuceni u sve i svasta i bombe bacaju . .. ajde ba bjaaazi!!!
-
- Kontakt:
Jos ne bacaju, prijete da ce krenuti bacati bombe.Tuzlak04 je napisao/la:.. ono, imaju informaciju ali neće da kazu. Upuceni u sve i svasta i bombe bacaju . .. ajde ba bjaaazi!!!

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma to je 1/1.Aerials je napisao/la:Pa ako promijene statut, zna se ko jedva čeka..

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ko je Valter....i kakva oluja se sprema

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
kakva ba oluja,sve ako ako 

promjena statuta kluba i borba za vrh..ostalo su samo suplje price koje slusamo dugi niz godina 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne treba ovim našim nista vjerovati,sta god da kazu
-
- Kontakt:
Kakva nam je situacija sa kartonima za Radnik?
Kada bi izvukli 4 boda iz ove dvije utakmice bilo bi ekstra.
Kada bi izvukli 4 boda iz ove dvije utakmice bilo bi ekstra.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Boze dragi nikad jadnija i slabija liga nije bila, a mi ako sutra izgubimo opet idemo u borbu za opstanak. Zalosno, prezalosno, nikad nam potrebnije potrebe nisu bile.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
I u toj nikad slabijoj i jadnijoj ligi mi imamo tim za donji dio tabele.....jbg. takvi igraci dovedeni...imaju srece pa Nala pristao da vodi taj limitarani igracki kadar....pa sad covjek treba da ispravlja greske nesposobnih i neodgovornih koji vedre i oblace u Slobodi....njih zaboli ona strvar za Slobodom, bitno je da su se uhljebili a neki nisu ni sanjali da mogu voditi jedan klub kao sto je Sloboda.....treba biti zadovoljan ako ne dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak u ovom jadu od lige.....jel ko kad upita sportskog nam direktora kakvi su ovo igraci i zasto su dovedeni, zbog njihovih licnih interesa ili za dobrobit Slobode...za ciju dobrobiti....ili su toliko nesposobni da ne znaju razlikovati pritku od fudbalera.
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasa ekipa za pare koje imamo sasvim solidna i borbena od starta sezone je igracima stalo, a cilj opstanak.Skver je napisao/la:I u toj nikad slabijoj i jadnijoj ligi mi imamo tim za donji dio tabele.....jbg. takvi igraci dovedeni...imaju srece pa Nala pristao da vodi taj limitarani igracki kadar....pa sad covjek treba da ispravlja greske nesposobnih i neodgovornih koji vedre i oblace u Slobodi....njih zaboli ona strvar za Slobodom, bitno je da su se uhljebili a neki nisu ni sanjali da mogu voditi jedan klub kao sto je Sloboda.....treba biti zadovoljan ako ne dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak u ovom jadu od lige.....jel ko kad upita sportskog nam direktora kakvi su ovo igraci i zasto su dovedeni, zbog njihovih licnih interesa ili za dobrobit Slobode...za ciju dobrobiti....ili su toliko nesposobni da ne znaju razlikovati pritku od fudbalera.
Kritike uputite na adresu Azemovih rodjaka. Tjerajte njih.