FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Osime budi pametan i odmaraj pojedine igrace jer ovi ce navalit gore od onih iz Kreseva.Vaznije su nam tekme sa Borcem i Sarajevom.Zato odmori Kerlu,Besliju,Zebu ako mozes a ubaci ove mladje pa sta bude.Nemoj da nas 1 boba iz lukavice kosta kupa ili pobjedu u derbiju.
E ti papak si provaljen ako si ti navjaca Zelje i Safet Susic je.stari_sarajlija je napisao/la:Biće teško danas u Srpsko Sarajevu..mada se nadam 3 boda-..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
U potpunosti se slažem s tobom, jer ja mislim da moramo 1 od ove 3 kiksati, a ova prva (današnja) mi se čini ko najmanje bitna. Ali hvala Bogu pa imamo Osima, smislit će Brko nešto u to sam uvjeren. VOLIM TE ŽELJO!!!!Alipasino je napisao/la:Osime budi pametan i odmaraj pojedine igrace jer ovi ce navalit gore od onih iz Kreseva.Vaznije su nam tekme sa Borcem i Sarajevom.Zato odmori Kerlu,Besliju,Zebu ako mozes a ubaci ove mladje pa sta bude.Nemoj da nas 1 boba iz lukavice kosta kupa ili pobjedu u derbiju.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Kako je smijesno vidjeti navijace kluba sa obronaka kako kreiraju profile i predstavljaju se kao navijaci ZELJE hehehehe pa popravljaju mi dan majke mi. Ili mozda dolaze tobe, mada odmah da im lijepo objasnimo da nam ne trebaju. 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Neka Pile, i on bi volio da je navijac najtrofejnijeg bh. kluba. Ovako se zadovoljava klubom koji je vise bio ugasen, nego aktivanpile87 je napisao/la:E ti papak si provaljen ako si ti navjaca Zelje i Safet Susic je.stari_sarajlija je napisao/la:Biće teško danas u Srpsko Sarajevu..mada se nadam 3 boda-..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Zamolio bih navijače Želje da se ne raspravljaju sa ovim iz Lukavice i padaju na njihov nivo. Čudi me da mnogi na ovom forumu selo Lukavica nazivaju predgrađem Sarajeva. To nije predgrađe, to je najobičnija ruralna sredina. Grad gradom ne čine zgrade nego ljudi. Prije par decenija gradske vlasti su odlučile da na području sela Lukavica naprave fabriku- Energoinvest - i tom prilikom su napravili, što je i normalno, putne komunikacije. Pred sami rat u blizini fabrike napravljen je i Elektrotehnički fakultet, isključivo zbog blizine fabrike. Okolo fabrike i Fakulteta su i dalje seoska domaćinstva, koja se bave poljoprivredom. Obrađuju zemlju, uzgajaju sitnu i krupnu stoku, živinu, kose svoje livade, plaste sijena, obrađuju voćnjake i sve što je neophodno jednom domaćinstvu za ekstenzivnu proizvodnju, jer je očigledno da se intenzivnom proizvodnjom ne bave. Ponekad promjene obuću obuku se pristojno i pohode u grad. Molim Vas da ne mješate selo i grad iako protiv uzornih seljana nemam ništa. Istočno Sarajevo je jedan od teritorijalno najvećih gradova na svijetu. Prostire se ispod podnožja Igmana pa sve skoro do Drine na istoku zemlje. Stranci su zadivljeni ljepotama velikih parkova (Romanija, Jahorina itd..). Što se tiče utakmice, ona je veoma bitna i u nju treba ući kao i na svaku. Ići na pobjedu. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
hahahahahahahastari_sarajlija je napisao/la:Biće teško danas u Srpsko Sarajevu..mada se nadam 3 boda-..
kako si samo glup i ofiran, to je strašno ! Jesil' ti prirodno glup ili treniraš ?
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
-
titula2010
- Kontakt:
Uzmi papka u tramvaju!pile87 je napisao/la:E ti papak si provaljen ako si ti navjaca Zelje i Safet Susic je.stari_sarajlija je napisao/la:Biće teško danas u Srpsko Sarajevu..mada se nadam 3 boda-..
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Miloše,evo da ti i ja kažem koju:Skoro mi je pa 4 banke,ali tebe to sigurno ne interesuje,te pratim Želju kad god mogu tj.,kad god su uslovi za to dobri.Ne postoji stadion gdje nisam bio.Međutim,iako živim par kilometara od Lukavice,naka zadnja iskustva mi govore da doći u Lukavicu i gledati i bodriti SVOJ voljeni klub ŽELJEZNIČAR,nije ni malo jednostavno.Razlog tome leži u "dobrodošlici" koju Nam priređuju Vaši navijači,te Vaša policija!Naime,za Vaše navijače nije mi nimalo čudno što Nas dočekuju kamenicama,jer su/ste i odrasli na i oko kamenja,ALI mi ne ide u glavu doček Vaše policije,kojima to dođe kao trening i vojna vježba,jednom rječju-TORTURA!Sigurno se pitaš Miloše kakva tortura?Tortura u smislu vrijeđanja na nacionalnoj osnovi "Ma slomi nogu BALIJI",iako taj jadni policajac u stvari i nezna kako se ja zovem,ali za njega su SVI balije koji dolaze da bodre Želju ili Sarajevo!Ono drugo,a što je još gore,to što kaže i provodi u djelo pa makar malo,eto da može da se hvali po Lukavici,Tilavi i ostalim zabitima,kako je "on" izpendrečio baliju,te kako on nastavlja tamo gdje mu je otac stao od92 do95 god.
SRAMOTA za Vas,Vaš klub i Lukavicu.Pozdrav lošMi
zadnji put u lukavici, sokolovi hodaju po terenu i nešto se kao zaleću prema našoj tribini - murija ih opušteno gleda, a specijalci reaguju tako da kreću pendrečiti manijake i tjerati sa tribine. prije utakmice tri novinara pretučena na oči policije - niko ništa vidio, niko ništa čuo, a kamoli pokušao pomoći. ko je bio zna.
e hajd' neka mi neko kaže kad se nekome nešto slično desilo na grbavici...da tjeraju ranije - istina je, isto kao i nas svugdje drugo, ali to nije do želje.
e hajd' neka mi neko kaže kad se nekome nešto slično desilo na grbavici...da tjeraju ranije - istina je, isto kao i nas svugdje drugo, ali to nije do želje.
-
vojnik srece
- Kontakt:
M hebo batine to se moze pretrpit al mi kad smo sad prvo kolo gostovali i sad cekas u redu da te pretresa i haj kad dodzen nekako na red gurne te na onu ogradu ko da si neog ubio i kaze mi hajde ti obrezani da vidim imas li staa da slomim pendrek od tebeeeTeodosic Milos je napisao/la:Zlaja ja nikada nisam rekao za vas docek ovde,cak sta vise znam da uvjek batina dobijete od policije.Isto i mi brate to prozivljavamo gdje god da odemo,tako da ne brinite da ste vi jedini koji primate batine.Isao sam mnogo utakmica bilo da je Zvezda ili Slavija,obisao sam,vjeruj mi,citav Balkan navijajuci za ova dva voljena kluba.Tako da ovi drugi sto su ne objektivni su djeca.Vjerujem kada govoris ovo za svoje navijace tako da isto znas napisati i txt za one koji dodju sa strane,barem kada vidim tvoje godine onda te i razumijem pa ces napisati i malo drugacije.zlaja-73TM87 je napisao/la:Miloše,evo da ti i ja kažem koju:Skoro mi je pa 4 banke,ali tebe to sigurno ne interesuje,te pratim Želju kad god mogu tj.,kad god su uslovi za to dobri.Ne postoji stadion gdje nisam bio.Međutim,iako živim par kilometara od Lukavice,naka zadnja iskustva mi govore da doći u Lukavicu i gledati i bodriti SVOJ voljeni klub ŽELJEZNIČAR,nije ni malo jednostavno.Razlog tome leži u "dobrodošlici" koju Nam priređuju Vaši navijači,te Vaša policija!Naime,za Vaše navijače nije mi nimalo čudno što Nas dočekuju kamenicama,jer su/ste i odrasli na i oko kamenja,ALI mi ne ide u glavu doček Vaše policije,kojima to dođe kao trening i vojna vježba,jednom rječju-TORTURA!Sigurno se pitaš Miloše kakva tortura?Tortura u smislu vrijeđanja na nacionalnoj osnovi "Ma slomi nogu BALIJI",iako taj jadni policajac u stvari i nezna kako se ja zovem,ali za njega su SVI balije koji dolaze da bodre Želju ili Sarajevo!Ono drugo,a što je još gore,to što kaže i provodi u djelo pa makar malo,eto da može da se hvali po Lukavici,Tilavi i ostalim zabitima,kako je "on" izpendrečio baliju,te kako on nastavlja tamo gdje mu je otac stao od92 do95 god.
to je jedan lik koji je odmah priveden. a ovo što ja pričam je sistematsko maltretiranje skoro svaki put kad se ide dole.
Sretno danas igračima Želje koji istrče na teren !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
amarpustahija
- Kontakt:
Imal prenosa ?
Naravno da ima, imas na RTV Čapljina!!! Gost komentator Ivica Osim!!!amarpustahija je napisao/la:Imal prenosa ?
Mes Que Un Club
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Link za prenos?
POtrazi sam, imas na RTV Čaplina uzivo na njihovoj web prezentaciji!!AdisManiacZ je napisao/la:Link za prenos?
Mr. Green
Mes Que Un Club
Nema ba prenosa, jeste više dosadni 
ima ba... RTV Capljina... cccOmar500 je napisao/la:Nema ba prenosa, jeste više dosadni
BRAVE HEART 1979-2005
mozda i bude prenosa da pokriju dugove jer nece manijaci doci... ako ima tv kuca koja ponudi stagod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.