Ja pokazo zeni ovaj dio kad Crepulja kaze da dodje kuci iskali se na zeni, kaze ona meni-pa eto dovedi sebi crepulju pa se iskaljivajte jedan na drugomMemara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvinite , ali ne kontam.Istina je da ovo i ono Sarajevo nije isto . Halalio neke pare klubu , lijepo ,ako je istina.Ako cemo iskreno svi ste ga ovdje hvalili i davali mu podrsku.Djecak sigurno ni u jednom trenutku nije odlucivao o svojoj buducnosti,nego roditelji i menadzer.Mozda nisam informisan , ali ne vidim cime je 18-godisnjak uvrijedio klub.Roditelji i menadzer ok .Kako reci NE ,roditeljima u njegovim godinama.robertkosar je napisao/la:Najveci krivci za ovu omladinu koji misle da su nesto a nisu niko i nista u fudbalu su menadzeri i novinarcici menadzeri placaju a novinari naprave zvijezdu svojom pricom i pisanjem. Samo pare i od rahitacara naprave super talenta, pogodi lopta u igri momcica slucajno u ledja u igri i zaluta u mrezi sutra natpis u novinama velikim debelim masnim slovima SJAJAN POGODAK VELIKOG talenta.
Pitanje je da li je kvalitet.Kako ce on narusiti atmosveru,nemojte ga precjenjivati.Jedino ako su Akademci protiv njegovog povratka , shvatio bih.Svi imate kontra misljenje,ali ako ima nesto sto ne znam ok. Iskreno ne bih ga volio vidjeti u Zelji.Prihvatam da mozda grijesim , ali...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:Memara je napisao/la: Ja pokazo zeni ovaj dio kad Crepulja kaze da dodje kuci iskali se na zeni, kaze ona meni-pa eto dovedi sebi crepulju pa se iskaljivajte jedan na drugom![]()
Ako ovi nasi nastave ovako derati protivnike, trebace mi ziranti za kreditSamozdravlje je napisao/la:alenpitar je napisao/la:Memara je napisao/la: Ja pokazo zeni ovaj dio kad Crepulja kaze da dodje kuci iskali se na zeni, kaze ona meni-pa eto dovedi sebi crepulju pa se iskaljivajte jedan na drugom![]()
![]()
Vratite nam
***** , ovo je neki komicar .Naravno , salim se ,sa novim nickom odusevljavas. Skupljas li lovu za dernek zvani "DUPLA" aBd ? Selam gospodji , vjerujem da joj nikad nije dosadno sa tobom i da je sretna. Kaze li ikad "Hajde i ti i tvoje Sarajevo, jednom ce te hercika opalit"
![]()
A to za zenu si napisao tacno od rijeci do rijeci kao to ona meni kaze, mada su i ona i djeca svi (HVALA ALLAHU) Pitari od glave do pete
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Mozel ko postavit clanak taj gdje Nedimu kriva barcelon liverpool bayern SARAJEVO, samo njegova pizdava mater je ispravna. Pusi kurlrac idi u zelju **** te on.
Njegov dobacaj audi 4 1999 godiste i radivac i lelic podruku i po slaufima, od njegove igre sa ovakvim pljuvanjem razmisljanje puno je da i u Nk biser moze bit
Njegov dobacaj audi 4 1999 godiste i radivac i lelic podruku i po slaufima, od njegove igre sa ovakvim pljuvanjem razmisljanje puno je da i u Nk biser moze bit
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba pitati Pidru i Mujakića jesu li za njegov povratak.. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma ti si meni vazniji od 100 Hadzica i ne samo njega ,meni su navijaci bez intersa najvazniji clan BORDO porodice.Pozdrav majstorePitar6785 je napisao/la:Mozel ko postavit clanak taj gdje Nedimu kriva barcelon liverpool bayern SARAJEVO, samo njegova pizdava mater je ispravna. Pusi kurlrac idi u zelju **** te on.
Kad ga je Husref zacementirao za klupu i nije mu davao minute, bilo je Husref papak, debil, kreten itd. A lijepo je rekao da je se previše digao i da ga je razočarao ponašanjem. 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Roditelji, rodbina do sedamnaestog koljena, menadzeri, potplaceni novinari...sav taj lanac lose utice na mlade momke pred kojima je buducnost. Ja sam vazda tvrdio da ta djeca ponesu odgoj od kuce i klub i treneri ne mogu toliko uticati na njih (trener koji je pravi psiholog moze donekle, ali niko nmze 100 %). Zato odvagati ko je kakav pa ga onda forsirati.
Meni je idealan primjer skola fudbala gdje radi Obuca, da bi trenirao i bio dio kolektiva druga Obuce, nema izostanaka u skoli, nema ocjena ispod vrlodobre, nema niti jedne psovke ili lose rijeci na treningu...
Meni je idealan primjer skola fudbala gdje radi Obuca, da bi trenirao i bio dio kolektiva druga Obuce, nema izostanaka u skoli, nema ocjena ispod vrlodobre, nema niti jedne psovke ili lose rijeci na treningu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma jos jedan od mnogih primjera gdje oholost i gramzivost upropaste sportsku karijeru djetetu.Lagao bih da mi nije zao djece.Nebitan je Hadzic ,bit ce i puno boljih aBd ,neka nama Akademija potraje.Jako je vazno da u Akademiji budu obrazovani , sposobni ljudi koji razumiju rad u OP.Nismo mi daleko od onog tima sto ga sastavi @DenchiNL,gdje su svi fudbaleri prosli OP FKS.Ako Boga da , pa nam zadnja utakmica u prvenstvu bude revijalna i da izadje 11 iz OP FKS .Benkara21 je napisao/la:Kad ga je Husref zacementirao za klupu i nije mu davao minute, bilo je Husref papak, debil, kreten itd. A lijepo je rekao da je se previše digao i da ga je razočarao ponašanjem.
Nekad je to bilo normalno, bilo koji sport da je u pitanju.. Ocjene se popravljale isključivo zbog dozvole odlaska na trening..belosevic28 je napisao/la:Roditelji, rodbina do sedamnaestog koljena, menadzeri, potplaceni novinari...sav taj lanac lose utice na mlade momke pred kojima je buducnost. Ja sam vazda tvrdio da ta djeca ponesu odgoj od kuce i klub i treneri ne mogu toliko uticati na njih (trener koji je pravi psiholog moze donekle, ali niko nmze 100 %). Zato odvagati ko je kakav pa ga onda forsirati.
Danas je problem animirati dijete da trči, skače, bude fizički aktivno.. Kad to uspiješ tek onda na red dolazi, između ostalog, i ta odgojna crta.. Al eto, drago mi je da su u Akademiji na sličnom fonu i da se ne zapostavlja potpuno taj dio u radu sa djecom..
-
belosevic28
- Kontakt:
Mislim da jeko sto kazes i Akademija na solidnom fonu. Memnun Suljagic dok je vodio 2002. godiste u SKoli fudbala je imao ovakve metode i imao je harmoniju na treninzima.damir_82 je napisao/la:Nekad je to bilo normalno, bilo koji sport da je u pitanju.. Ocjene se popravljale isključivo zbog dozvole odlaska na trening..belosevic28 je napisao/la:Roditelji, rodbina do sedamnaestog koljena, menadzeri, potplaceni novinari...sav taj lanac lose utice na mlade momke pred kojima je buducnost. Ja sam vazda tvrdio da ta djeca ponesu odgoj od kuce i klub i treneri ne mogu toliko uticati na njih (trener koji je pravi psiholog moze donekle, ali niko nmze 100 %). Zato odvagati ko je kakav pa ga onda forsirati.
Danas je problem animirati dijete da trči, skače, bude fizički aktivno.. Kad to uspiješ tek onda na red dolazi, između ostalog, i ta odgojna crta.. Al eto, drago mi je da su u Akademiji na sličnom fonu i da se ne zapostavlja potpuno taj dio u radu sa djecom..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Odavno hocu ovo da napravim ali tehnicki problemi, ako neko moze neka napravi kvalitetnije
Sabanovic je zvijer
http://giphy.com/gifs/jWodEdPkqx5jr0VGux
Sabanovic je zvijer
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovdje je više ispao pakaš nego što je to neki dobar potez. Bespotrebno bockanje..ShofaII je napisao/la:Odavno hocu ovo da napravim ali tehnicki problemi, kao neko moze neka napravi kvalitetnije
Sabanovic je zvijer
**** bezmude igrace ... svaki derbi nas izmlate... ali svakiAlfredNobel je napisao/la:Ovdje je više ispao pakaš nego što je to neki dobar potez. Bespotrebno bockanje..ShofaII je napisao/la:Odavno hocu ovo da napravim ali tehnicki problemi, kao neko moze neka napravi kvalitetnije
Sabanovic je zvijer
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StariGrad071
- Kontakt:
Konkretno kod nedima su krivi roditelji. ****.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne kažem da ne treba pokazati zube, kao što to rade Rahmanović ili Stanojević recimo, ali ovo mi je totalno bespotrebno. Ne trebati biti mentol kao onaj frljavi Stevanović.
Jbg Alfrede meni je pakas pregruba rijec, kad nas hinjski tuku kao mi ne znamo ne smijemomoze a i kaf uradimo et pakasi
Edit
Ne bi da rasprava ide u nezeljeno, slazem se djelimicno ,ali posto nikad nisu fer neka je porasto mi je u ocima
Edit
Ne bi da rasprava ide u nezeljeno, slazem se djelimicno ,ali posto nikad nisu fer neka je porasto mi je u ocima
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam šta ću staviti za sljedeću anketu. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nisam ni ja mislio da je sad ispao degenerik, kod nas je pakaš najblaža riječ.ShofaII je napisao/la:Jbg Alfrede meni je pakas pregruba rijec, kad nas hinjski tuku kao mi ne znamo ne smijemomoze a i kaf uradimo et pakasi
Edit
Ma udure sve, samo kažem da je meni bespotrebno, ali ne žalim se toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.