Odobravate li šamaranje plavih hibrida na utakmicama?MortemHz je napisao/la:Znam šta ću staviti za sljedeću anketu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Garant nešto za Hadžića k'o da gledam..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj i nama anketu da odlučimo treba li nam viber grupa.
Samozdravlje je napisao/la:Ma ti si meni vazniji od 100 Hadzica i ne samo njega ,meni su navijaci bez intersa najvazniji clan BORDO porodice.Pozdrav majstorePitar6785 je napisao/la:Mozel ko postavit clanak taj gdje Nedimu kriva barcelon liverpool bayern SARAJEVO, samo njegova pizdava mater je ispravna. Pusi kurlrac idi u zelju **** te on.
Njegov dobacaj audi 4 1999 godiste i radivac i lelic podruku i po slaufima, od njegove igre sa ovakvim pljuvanjem razmisljanje puno je da i u Nk biser moze bit![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
1946~
Koje poluvrijeme ili jos bolje minuta napravicu ja neki dok dok ovi strucniji to ne odradeThrillerHz je napisao/la:Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Poslije 70' nije sigurno ahhahaShofaII je napisao/la:Koje poluvrijeme ili jos bolje minuta napravicu ja neki dok dok ovi strucniji to ne odradeThrillerHz je napisao/la:Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski savez Makedonije odlučio je nagraditi reprezentativce ove zemlje bogatom premijom za uspjeh u Ligi nacija i promociju u Ligu C.
Svi fudbaleri Makedonije će, zajedno sa ljudima iz stručnog štaba, podijeliti nagradu u iznosu od 500.000 eura koju je FS Makedonije dodijelio kao nagradu za taj rezultat.
Makedonija je u svojoj grupi 3 zauzela prvo mjesto i osigurala je nastup na završnom turniru, te time stekla realnu šansu da se prvi put u historiji plasira na Evropsko prvenstvo.
U uspjesima Makedonije učestvovao je i Krste Velkoski, koji je nastupio na posljednje dvije utakmice Lige nacija protiv Lihtenštajna i Gibraltara. Oba puta je priliku za igru dobio u finišu susreta.
Svi fudbaleri Makedonije će, zajedno sa ljudima iz stručnog štaba, podijeliti nagradu u iznosu od 500.000 eura koju je FS Makedonije dodijelio kao nagradu za taj rezultat.
Makedonija je u svojoj grupi 3 zauzela prvo mjesto i osigurala je nastup na završnom turniru, te time stekla realnu šansu da se prvi put u historiji plasira na Evropsko prvenstvo.
U uspjesima Makedonije učestvovao je i Krste Velkoski, koji je nastupio na posljednje dvije utakmice Lige nacija protiv Lihtenštajna i Gibraltara. Oba puta je priliku za igru dobio u finišu susreta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hmm u kojem poluvremenu je on desni bek bio i igrao blizu istoka, tu ispred nas se to desilo, moguce da je prvo poluvrijeme oko 30-40 min, ali nisam siguranShofaII je napisao/la:Koje poluvrijeme ili jos bolje minuta napravicu ja neki dok dok ovi strucniji to ne odradeThrillerHz je napisao/la:Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
1946~
nema boljeg kandidata za to od Olimpika...Stroj1946 je napisao/la:O tome sam neki dan piso. Treba nam filijala neka gdje hladno mozemo poslati 4,5 igraca na godinu dana da igraju. To mladim igracima mnogo znaci. A u federalnoj se to moze naci Bosna, Igman ili ono Gorazde da udje u Federalnu. Uglavnom klubovi koji su blizu nas.haris004 je napisao/la:Na Pidri se vidi koliko jedna godina u drugoligašu može značiti za karijeru. Skoro bezbolno je prešao tranziciju u seniorski fudbal i zacementirao svoje mjesto na lijevoj strani. Jedna takva filijala bi nam bila zlata vrijedna.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Akademci donose nesto ,sto FKS nije imao ili se ja ne sjecam.Pravi su borci i za njih vazi ona "svi za jednog ,jedan za sve".Vjerovatno ima uticaj na to i internatski nacin zivota.Isto kao da su se zakleli jedan drugom.Trebamo biti ponosni sto smo konacno dobili borce,a ne balerine.Beskompromisan start Mustafica na Bilbiju u sred Mostara,pa mi takvih startova nismo imali na Kosevu.Ne mogu se sjetiti koja utakmica napao neki Pidru , a zagrijavao se Sabanovic i skoci da brani Pidru.Akademci donose neku pozitivnu agresivnost.Uvijek su na nama trenirali strogocu,ali Akademci nisu neki sto ce trpiti. Mujakic je malo drugaciji , ali i on prestaje previse respektovati protivnike.Sabanovic,Pidro,Kurdic,Mustafic ne hebu zivu silu i konacno dobijamo borce na terenu.ThrillerHz je napisao/la:Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mustafiću ugovor na dodatne tri godine zbog onog starta nad onom pogani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
AKADEMIJA je nase blagoSamozdravlje je napisao/la:Akademci donose nesto ,sto FKS nije imao ili se ja ne sjecam.Pravi su borci i za njih vazi ona "svi za jednog ,jedan za sve".Vjerovatno ima uticaj na to i internatski nacin zivota.Isto kao da su se zakleli jedan drugom.Trebamo biti ponosni sto smo konacno dobili borce,a ne balerine.Beskompromisan start Mustafica na Bilbiju u sred Mostara,pa mi takvih startova nismo imali na Kosevu.Ne mogu se sjetiti koja utakmica napao neki Pidru , a zagrijavao se Sabanovic i skoci da brani Pidru.Akademci donose neku pozitivnu agresivnost.Uvijek su na nama trenirali strogocu,ali Akademci nisu neki sto ce trpiti. Mujakic je malo drugaciji , ali i on prestaje previse respektovati protivnike.Sabanovic,Pidro,Kurdic,Mustafic ne hebu zivu silu i konacno dobijamo borce na terenu.ThrillerHz je napisao/la:Pusti taj gif, ima li gdje da neko napravi onaj gif kad nas Khabib Nuragamedov (Sabanovic) s poda glavom izbija loptu kmeljovcu s noge, ko tatomirovic svojevremeno glavom na kopacku, e to je detalj gdje je mene kupio!
Osim sto ih uce fudbalu, uce ih i da budu pametni i dobri ljudi, izdvojit cu jedan citat od intervjua sa Sabanovicem:
"Ne razmišljam o odlasku, mlad sam i želim pružati dobre partije u svom klubu. Nekad u budućnosti mi je cilj da se okušam u nekoj od pet najboljih liga svijeta. Imam podršku svoje porodice koja mi je najveći oslonac, roditelji i moj stariji brat. Dobro igram, ali nikad nisam zadovoljan, može više i bolje. Čak i kad dobro odigram, tražim greške koje sam napravio kako ih ne bih ponovio", rekao je nogometaš Sarajeva.
E ovo je ono sto nama treba, igraci koji stoje cvrsto na zemlji i koji su profesionalci, a to ih akademija i uci
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A što se oduži ova pauza, imam osjećaj da je kraj polusezone..
Gledano širu sliku, sve u i oko kluba, oko rezultata, igrača, navijača i ostalog je u pozitivi, realno, i da hoćeš nešto kritikovat, nemaš šta. Jedva čekam nedjelju
Gledano širu sliku, sve u i oko kluba, oko rezultata, igrača, navijača i ostalog je u pozitivi, realno, i da hoćeš nešto kritikovat, nemaš šta. Jedva čekam nedjelju
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
-Majkemi ne patetisem ,ali najezim se kad citam Vase podrske Akademcima.ThrillerHz je napisao/la: AKADEMIJA je nase blago![]()
Osim sto ih uce fudbalu, uce ih i da budu pametni i dobri ljudi, izdvojit cu jedan citat od intervjua sa Sabanovicem:
"Ne razmišljam o odlasku, mlad sam i želim pružati dobre partije u svom klubu. Nekad u budućnosti mi je cilj da se okušam u nekoj od pet najboljih liga svijeta. Imam podršku svoje porodice koja mi je najveći oslonac, roditelji i moj stariji brat. Dobro igram, ali nikad nisam zadovoljan, može više i bolje. Čak i kad dobro odigram, tražim greške koje sam napravio kako ih ne bih ponovio", rekao je nogometaš Sarajeva.
E ovo je ono sto nama treba, igraci koji stoje cvrsto na zemlji i koji su profesionalci, a to ih akademija i uci
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
belosevic28
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.co.uk/mufid-s ... ler/406669
Ja malo bio zaboravio na ovogmomka. Po TM nam se vraca u januaru. Iskreno nije se dole naigrao, Djoko Milovic im je prva opcija na desnom beku. Nezz ja bi im ga dao i 10-15 hiljada KM a u suprotnom smjeru uzeo https://www.transfermarkt.co.uk/dzenan- ... ler/580092 . Momak igra redovno, nek zaostri konkurenciju na DMF.
Ja malo bio zaboravio na ovogmomka. Po TM nam se vraca u januaru. Iskreno nije se dole naigrao, Djoko Milovic im je prva opcija na desnom beku. Nezz ja bi im ga dao i 10-15 hiljada KM a u suprotnom smjeru uzeo https://www.transfermarkt.co.uk/dzenan- ... ler/580092 . Momak igra redovno, nek zaostri konkurenciju na DMF.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ako ćemo dovoditi mladog igrača na dmf po meni samo Petar Bojo iz mladosti ima kvalitet jer odmah može upasti u rotaciju...dovoditi mlade igrače koje moraš razvijati i "trpiti" direktno je u sukobu s Akademijom i poentom postojanja iste...Đokanović nam stiže na dmf sljedeću sezonu...belosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.co.uk/mufid-s ... ler/406669
100%AlfredNobel je napisao/la:Mustafiću ugovor na dodatne tri godine zbog onog starta nad onom pogani.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako je iko forsirao Djokanovica ovdje inda sam ja i fakat vjerujem tom momku. Ali Kisic je jeftina opcija i nije zgoreg imati takvog igraca.
Da se razumijemo Akademija zaista vrijedi ali sigurno i u drugim klubovima imas mladih igraca koji vrijede.
Boju i Vegu sam isto ovde hvalio, mislim da Kisic nije losiji od Boje.
Da se razumijemo Akademija zaista vrijedi ali sigurno i u drugim klubovima imas mladih igraca koji vrijede.
Boju i Vegu sam isto ovde hvalio, mislim da Kisic nije losiji od Boje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mali Kišić je počeo u Novom Gradu, nije ni tada bio loš. Vidim i sad ima dosta neke priče o njemu, izgleda da je izrastao u dobrog igrača.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 15 gostiju.