ImbecilniLudak je napisao/la:semso2345678910 je napisao/la:Ma ne treba previse diskutovati o trenerskim sposobnostima Mrgude,svima je jasno da Tosku ne ide cijelu sezonu dobro i da se za 15 kola malo sta promjenilo,međutim Mrguda je dao mnogo za Tosk,treba pruziti svima sansu . TZV

Mislim da treba diskutovati o svemu,a kada kazem diskutovati mislim na normalnu i zdravu diskusiju. Momak se je nakon poteza u Novom Travniku morao i trebao javno da kaze "ja se izvinjavam" zbog svog postupka,ne cekati da prodje sat ili evo vec vise od sedmice vec odmah i istog trena. Ne osporavam ja koliko je dao on klubu i koliko je klub dao njemu, dali si i neki drugi vise od njega tom istom klubu pa im se to sada osporava. Mala smo mi sredina za takve stvari,nismo Sarajevo da zivis na A. Polju,a izlazis u centar grada na kafu. Sto se trenerskih sposobnosti tice,ima priliku da dovede stvari u red,prije svega disciplina medju igracima. A vecina vas vjerovatno zna o cemu govorim.
Mislim da bi sto se tice discipline moglo dosta stvari biti riješeno odlaskom nekih igraca, koji su i unosili nemire. Takodjer i Ajdin ih treba malo stisnuti, ne tolerisati takve stvari. Uprava isto tako mora uvesti neki sistem nagradjivanja i kaznjavanja. Ovako one igrace koji imaju fiksno boli k.... za neke stvari. Vidjeli ste kad im uvedu premije ili kazne koliko se drugacije igra (utakmica u Vitezu).
Sto se tice Ajdinovog postupka, nema opravdanja, kome god da je to pokazao (znamo svi kome je to upuceno bilo), nije to bilo publici ved jednoj osobi, al eto.. Ovakve stvari se ne smiju desavati ubuduce, jer to rusi samo atmosferu. On treba da bude osoba na koju ce se igraci ugledati, a takvim potezima to ne pokazuje. Mada ne treba dramu praviti od toga sad, i pilot pogrijesi, pa nikom nista
Sta je tu je, idemo sad Plavo Vece ispostovati, da se popravi malo finansijska situacija u klubu, da se popravi atmosfera itd. Vjerujem da ce biti dobro i da ce klub zaraditi.