Sto da se ogranicavamo na nase ljude?semso2345678910 je napisao/la:Šta bi bilo da je Ajdin Mrguda bivsi, koga bi mogli dovesti da vodi Tosk? ja bi volio Amara Osima![]()
![]()
Evo ja bi Murinja.
Moderator/ica: GracanicaAA
Sto da se ogranicavamo na nase ljude?semso2345678910 je napisao/la:Šta bi bilo da je Ajdin Mrguda bivsi, koga bi mogli dovesti da vodi Tosk? ja bi volio Amara Osima![]()
![]()
Jest adekvatna zamjena za njeg, al za popitiTZV123 je napisao/la:Sta je sa Travancicem? Koliko vidim on nema kluba, a u slucaju da ode Dizdarevic bio bi adekvatna zamjena za njega.
Nemoj njega vise svega ti, nek ide pusit sisu i pit, samo dalje od toskaTZV123 je napisao/la:Sta je sa Travancicem? Koliko vidim on nema kluba, a u slucaju da ode Dizdarevic bio bi adekvatna zamjena za njega.
Ja se nadam da se salis hahahaha pa to je isto da dovedes atomsku bombu u ekipuTZV123 je napisao/la:Sta je sa Travancicem? Koliko vidim on nema kluba, a u slucaju da ode Dizdarevic bio bi adekvatna zamjena za njega.
Ma kakav Oglecevac, on je svoje dao. I u Igmanu pola utakmica na klupi presjedio. Neefikasan totalno. Pa sjeti se sta je zicera profula dok nam je gorilo pod nogama.semso2345678910 je napisao/la:adekvatna zamjena za dinu bio bi oglečevac ili jaganjac iz bratstva
Ako je provjerena ocekuje nas borba za opstanak . Ja vjerujemImbecilniLudak je napisao/la:Pricate o Dizdarevicu kao da ste 100% sigurni da je otisao !
Mislim da probleme treba nazvati imenom i prezimenom jer se jedino tako moze napraviti mir u kuci,ako ste sigurni koji su to igraci koji prave probleme na treningu i prave razdor u ekipi logicno da ih treba prozvati imenom i prezimenom. Sve ostalo je guranje prljavih stvari pod tepih.
Amar Osim ? Definitivno nije realno,ako cemo o nerelanim stvarima eno i Arezina je slobodan igrac,pa da ga dovedemo ?
A Travancici hahaha pa ja tom liku ne bi dao dvije stozine da mi pricuva pet minuta.
Jel ovo provjerena informacija ?
https://sportskevijesti.com/2018/11/23/ ... 6SmHjYct80
ImbecilniLudak je napisao/la:Pricate o Dizdarevicu kao da ste 100% sigurni da je otisao !
Mislim da probleme treba nazvati imenom i prezimenom jer se jedino tako moze napraviti mir u kuci,ako ste sigurni koji su to igraci koji prave probleme na treningu i prave razdor u ekipi logicno da ih treba prozvati imenom i prezimenom. Sve ostalo je guranje prljavih stvari pod tepih.
Amar Osim ? Definitivno nije realno,ako cemo o nerelanim stvarima eno i Arezina je slobodan igrac,pa da ga dovedemo ?
A Travancici hahaha pa ja tom liku ne bi dao dvije stozine da mi pricuva pet minuta.
Jel ovo provjerena informacija ?
https://sportskevijesti.com/2018/11/23/ ... 6SmHjYct80
A zašto želimo da nam treneri budu iz nogometnog miljea a?atomac123 je napisao/la:Sto da se ogranicavamo na nase ljude?semso2345678910 je napisao/la:Šta bi bilo da je Ajdin Mrguda bivsi, koga bi mogli dovesti da vodi Tosk? ja bi volio Amara Osima![]()
![]()
Evo ja bi Murinja.
Ljudi dragi nema sta prica kruzit zna se od pocetka da je tako. Moze se to vidjet na stranici Saveza, propozicije takmicenja za ovu godinu.plavobijeliii je napisao/la:Od početka kruzi prica da 5 ispada samo sad je 100%.
8 bodova smo mi od opasne zone, nije nešto puno al nije ni malo, necemo mi dovest opstanak u pitanje.
Dino je nas sve dok Krupa ne dadne lovu.
Problem je Cane, otjeran. Uz njega se mamio i Dino, a Dino jeb avao Marsela pa je par puta bilo verbalnog sukoba.
Tako da kolovođa jr otjeran, pa ćemo vidjeti. Po meni je problem u sebicnosti Dine, sto dovodi do svadja gotovo s 4-5 igraca.
Ne bi bas bilo pozeljno da se prvo kolo u gracanici izgubi,zakuhalo bi se mnogoplavobijeliii je napisao/la:Od početka kruzi prica da 5 ispada samo sad je 100%.
8 bodova smo mi od opasne zone, nije nešto puno al nije ni malo, necemo mi dovest opstanak u pitanje.
Dino je nas sve dok Krupa ne dadne lovu.
Problem je Cane, otjeran. Uz njega se mamio i Dino, a Dino jeb avao Marsela pa je par puta bilo verbalnog sukoba.
Tako da kolovođa jr otjeran, pa ćemo vidjeti. Po meni je problem u sebicnosti Dine, sto dovodi do svadja gotovo s 4-5 igraca.
Gori svima, a mi 6.na tabeli. Svi ispod petog mjesta se onda bore za opstanak. Imam finu zalihu, ne treba panicarit ali treba biti na oprezu. Mada i ako dodje u pitanje opstanak, a neće, "jaki" smo.Tesanj1975 je napisao/la:Proljetni raspored je veoma tezak. Bodovna razlika izmedju recimo nas i neke ekipe koja je 12-13 je vrlo mala i jedan kiks moze dosta stvari okrenuti. A svi znamo kakvih rezultata bude u proljece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.