Bravo za Buducnost
EuroLeague 18/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: EuroLeague 18/19
Drugo poluvrijeme cista perfekcija
Bravo za Buducnost
Bravo za Buducnost
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zaista sjajna utakmica, Budućnost sve više podsjeća na tim koji je oduševljavao igrom prošle godine. 
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem
Navijate za Budućnost samo iz razloga što je tu umjesto Zvezde,a to što šatro cijenite njihovu veličanstvenu igru..čisto sumnjam
Malo su se uzdigli poslije 3 vezane pobjede,uključujući i onu protiv Partizana,ali i dalje mislim da će u Euroligi biti poslednji ili pretposlednji na kraju,a u ABA ligi naravno neće odbraniti (nezasluženu)titulu.
Mislim da im je ovo maksimum,pobjeda protiv CSKA.
Navijate za Budućnost samo iz razloga što je tu umjesto Zvezde,a to što šatro cijenite njihovu veličanstvenu igru..čisto sumnjam
Malo su se uzdigli poslije 3 vezane pobjede,uključujući i onu protiv Partizana,ali i dalje mislim da će u Euroligi biti poslednji ili pretposlednji na kraju,a u ABA ligi naravno neće odbraniti (nezasluženu)titulu.
Nije stvar navijamo li za Buducnost...Ovo je jedini balkanski predstavnik u Euroligi i svi trebamo navijati za njega(jedan smo narod bez obzira na sve),da je to Zvezda navijali bi za nju,Olimpija navijali bi za nju,Cedevita navijali bi za nju...Sve su to nasi,balkanski kluboviSanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Sanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Svršavao sam kada je Partizan pobjeđivao velike ekipe (CSKA naravno između ostalih) , pogotovo u Pioniri, uživao i navijao kada je Zvezda isto pobjeđivala ( pogotovo onaj niz od 7 pobjeda), pa ne vidim razlog da ne navijam i za Budućnost, pogotovo večeras . Oduševljen sam pobjedom , a pogotovo načinom.
Kako titula može biti nezaslužena uz omjer 5:1 , de mi to pojasni?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nismo jedan narod. Podvala obična.AdinSally je napisao/la:Nije stvar navijamo li za Buducnost...Ovo je jedini balkanski predstavnik u Euroligi i svi trebamo navijati za njega(jedan smo narod bez obzira na sve),da je to Zvezda navijali bi za nju,Olimpija navijali bi za nju,Cedevita navijali bi za nju...Sve su to nasi,balkanski kluboviSanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Pojašnjavao sam već nekoliko puta i nemam namjeru da ponavljam.Očigledno niste upućeni.bombaysaphire je napisao/la:Sanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Svršavao sam kada je Partizan pobjeđivao velike ekipe (CSKA naravno između ostalih) , pogotovo u Pioniri, uživao i navijao kada je Zvezda isto pobjeđivala ( pogotovo onaj niz od 7 pobjeda), pa ne vidim razlog da ne navijam i za Budućnost, pogotovo večeras . Oduševljen sam pobjedom , a pogotovo načinom.
![]()
![]()
![]()
Kako titula može biti nezaslužena uz omjer 5:1 , de mi to pojasni?
Navijao bih i ja za bilo koji klub sa ovih prostora,ali za Budućnost ne,jer su dokazani lopovi.Pa kad su bili bolji,zašto su plaćali sudije da šilje za njih?
To kad je Partizan pobjeđivao,to je bilo poodavno,navijao sam za Zvezdu i Cedevitu u Evroligi poslednje 3 godine,ove godine za Mornar u Evro kupu..
..eno Hrvati u tenisu deru Francuze i svaka im čast..osvojiće salataru i neka će,zaslužili su
i da ne pominjem koliko bih volio da SPARS uđe u prvu ABA ligu,pa da u Sarajevu gledamo spektakle..Zvezdu,Cedevitu,Partizan,Cibonu,Zadar...
..ali da navijam za lopove,mućkaroše i varalice...NEEEEEE
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Nismo jedan narod. Podvala obična.AdinSally je napisao/la:Nije stvar navijamo li za Buducnost...Ovo je jedini balkanski predstavnik u Euroligi i svi trebamo navijati za njega(jedan smo narod bez obzira na sve),da je to Zvezda navijali bi za nju,Olimpija navijali bi za nju,Cedevita navijali bi za nju...Sve su to nasi,balkanski kluboviSanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Ma nema to veze sa narodima i nacijama i nikakve to veze nema sa politikom..
Za Budućnost igraju Srbi,Crnogorci,Bosanci i Amerikanci...i ja nemam ništa protiv igrača,nego protiv lopovsko mafijaške uprave
"Budućnost nezasluženo dobila Zvezdu"
Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Buducnost je ekipa koju ne mozes mrziti, najbolja suterska ekipa u Evropi i ako imaju svoj dan nema te ekipe u Evropi koja ce ih uzeti.
Zvezda je trenutno nivo ispod možda i dva.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Buducnost je ekipa koju ne mozes mrziti, najbolja suterska ekipa u Evropi i ako imaju svoj dan nema te ekipe u Evropi koja ce ih uzeti.
..evo ovoga
vidjeli smo na njihovom poslednjem meču ,ko je koji nivo
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
[quote="Wandelanoite"]
Neuigrana ekipa, dosta novih igraca i dok se sve to poslozi treba vremena, ali ti si debil da to shvatis.
Ostaje ti samo da uzivas u porazima od Brescie, Monaca, Andorre i ostalih nizerazrednih klubova, a na kraju i od Buducnosti.
Znači,ovdje je dozvoljeno i vrijeđanje..ok
..znao sam..još jedan od mnogobrojnih "junaka"na tastaturi,a u životu mali miševi
Neuigrana ekipa, dosta novih igraca i dok se sve to poslozi treba vremena, ali ti si debil da to shvatis.
Ostaje ti samo da uzivas u porazima od Brescie, Monaca, Andorre i ostalih nizerazrednih klubova, a na kraju i od Buducnosti.
Znači,ovdje je dozvoljeno i vrijeđanje..ok
..znao sam..još jedan od mnogobrojnih "junaka"na tastaturi,a u životu mali miševi
- TonyMontana
- Kontakt:
Vuciceve Delija na haparatima, ne može bolje.
Svaka pobjeda Budućnosti ce mi biti draga samo zbog naslađivanja Zvezdaša radi njihovih poraza i predviđanja njihovih 0-30 i sl.
Mada generalno su gotivna ekipa, pogotovo mi je Džile jak.
Svaka pobjeda Budućnosti ce mi biti draga samo zbog naslađivanja Zvezdaša radi njihovih poraza i predviđanja njihovih 0-30 i sl.
Slažem se, opančari smoriše Boga i narod sa svojom glupom retorikom i spominjanjem nekakvih 50 slobodnih bacanja. I ovu temu su zagadili. Naprijed Budućnost, u inat kmetovima.TonyMontana je napisao/la:Vuciceve Delija na haparatima, ne može bolje.
it's football day
Sanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Za Zvezdu samo navijam kada je Marko Scepanovic u dvorani
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 24 nov 2018, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Evo...
upravo ste potvrdili ono što sam napisao
ajd dobro,gledaćemo zajedno ove godine,slijedeću gostujemo u Atini
upravo ste potvrdili ono što sam napisao
ajd dobro,gledaćemo zajedno ove godine,slijedeću gostujemo u Atini
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
TonyMontana je napisao/la:Vuciceve Delija na haparatima, ne može bolje.
Svaka će ti biti draga,jel?
ti,što si se radovao ove godine,to ti je...možda u februaru opet nekoga dobiju slučajno
Budućnost počinje ličiti na onu prošlosezonsku. Strašan šuterski potencijal ima ovaj tim a on polako dolazi do izražaja, ugljese se fino razigrale, pozitivna serija rezultata za samopouzdanje, sve punija Morača, nece Zvezdi biti tako lako do kraja sezone.
Iskreno nmg shvatiti da pojedini jos umanjuju onih ukupnih 5:1 u komplet sezoni i to nazivaju slučajnośću ili pomoći sudija xD
Iskreno nmg shvatiti da pojedini jos umanjuju onih ukupnih 5:1 u komplet sezoni i to nazivaju slučajnośću ili pomoći sudija xD
- TonyMontana
- Kontakt:
Pa tako je bilo i do prije 3 kola, ista priča.
Neće nikoga pobijediti, bit ce 0-30 i slicno.Pa dobiše Baskoniu i kreće priča to im je jedina ove godine, evo pozitivan niz se nastavlja i poslije skidanja skalpa CSKA (a vala trebalo bi zaviriti u knjige pa vidjeti kad je ovaj CSKA sa De Colom,Hinesom,Itoudisom izgubio od ovih manjih ekipa, i Madrid i Fener i Olymp su znali kiksnuti,ali oni rijetko kad). Do februara neće nikoga dobiti i tako to.
Znaš sta mi je jako, zvezdaši se furaju da su daleko najveći klub (mada je što se basketa tiče to smijesno) bla bla bla najveći najjaci i tako to,a toliko kompleksa im izaziva neka mala Budućnost
Neće nikoga pobijediti, bit ce 0-30 i slicno.Pa dobiše Baskoniu i kreće priča to im je jedina ove godine, evo pozitivan niz se nastavlja i poslije skidanja skalpa CSKA (a vala trebalo bi zaviriti u knjige pa vidjeti kad je ovaj CSKA sa De Colom,Hinesom,Itoudisom izgubio od ovih manjih ekipa, i Madrid i Fener i Olymp su znali kiksnuti,ali oni rijetko kad). Do februara neće nikoga dobiti i tako to.
Znaš sta mi je jako, zvezdaši se furaju da su daleko najveći klub (mada je što se basketa tiče to smijesno) bla bla bla najveći najjaci i tako to,a toliko kompleksa im izaziva neka mala Budućnost
Mancini je napisao/la:Nismo jedan narod. Podvala obična.AdinSally je napisao/la:Nije stvar navijamo li za Buducnost...Ovo je jedini balkanski predstavnik u Euroligi i svi trebamo navijati za njega(jedan smo narod bez obzira na sve),da je to Zvezda navijali bi za nju,Olimpija navijali bi za nju,Cedevita navijali bi za nju...Sve su to nasi,balkanski kluboviSanfrancisco je napisao/la:E gledaj ih samo što svršavaju na Budućnost...hahahahaha..e stvarno ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.