Biseri/Provale javnih (sportskih) licnosti!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Biseri/Provale javnih (sportskih) licnosti!

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2010, 17:53

biskitt je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo je vrh vrhova :lol: :lol: :lol: za upišat se u gaće :lol: :lol:

Ćiro: "Ja sam mangup veći od tebe, ja sam velika manga, znaš :lol:
novinar: Vrlo sam glup ispo...
Ćiro: Da, ispo si glup u p***u materinu :lol: :lol:

Novinar: Koja je razlika između sadašnje BiH reprezentacije i one od prije sest mjeseci?!
Ćiro : "Pa kolko puta si me to pito, pa teram te u pi**u materinu, pa koga ti zayebavas...
Novinar: pa pripremio sam pitanja..
Ćiro: "a gdje su ti pitanja ebo te bog...ku-**c imas u glavi..... iako imas tako lijepe oci i tako si lijepi decko ali nisi se pripremio... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al najjace mi je kad Ćiro počne postavljat to jedno te isto pitanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kad on počne ispitivati novinara :lol: :lol: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 okt 2010, 18:35

Nije sportska ličnost ali onaj komentator sinoć na početku utakmice spomenu da je Elvir Bolić u stručnom štabu (milslio na Baljića) Još se je prosuo par puta kad je rekao "Medenjanina", i pobrkao imena igrača par puta.
100% sportski i krajnje opušten potpis

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 okt 2010, 17:02

Interviju za ss.ba posle prespavanih par noci nakon kosmara iz Tirane:

"Svi koji su gledali utakmicu mogli su vidjeti da smo mi bili bolji. :lol: Objektivno, trebali smo pobijediti. :o Imali smo nesreću da nam golman (Kenan Hasagić) nije mogao zbog povrede pravovremeno reagovati kod gola 8-) iz slobodnog udarca. Uvjeren sam, da nismo tada primili gol, sigurno bi pobijedili" (ili da ste dali jos jedan isto bi pobedili sa 2:1), kaže za SportSport.ba selektor BiH Safet Sušić.

"Što se tiče odnosa također nemam šta zamjeriti nikom. Meni je krivo što nismo pobijedili, a igrači su nakon utakmice čestitali jedan drugom, te su shvatili, kao i ja, da bod u Albaniji uopšte nije loš rezultat. Ne treba biti neskroman", smatra Pape.

Po meni, nakon boda iz Albanije imamo veće šasne za plasman na Evropsko prvenstvo nego prije utakmice. Uzeli smo bod jednom od direktnih konkurenata za plasman na EP i to nimalo nije mala stvar", smatra Sušić.

:D :mrgreen: :roll:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 okt 2010, 13:56

RiNo je napisao/la:Nije sportska ličnost ali onaj komentator sinoć na početku utakmice spomenu da je Elvir Bolić u stručnom štabu (milslio na Baljića) Još se je prosuo par puta kad je rekao "Medenjanina", i pobrkao imena igrača par puta.
E da čuo sam to i još je ja mislim rekao nešto u stilu
...kada je u prvom kolu (_____) donio veliku pobjedu svom timu, rezultat je bio 1-1
:D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 okt 2010, 22:27

Na pitanje šta je igračima rekao prije meča u Tirani Sušić je odgovorio:

"Insistirao sam da se izađu na teren i da odmah krenu u napad, da pokušamo kao u Luksemburgu zabiti brzi gol. Čak su i moji pomoćnici bili malo skeptični kada sam im kazao koji tim namjeravam staviti. Baljić, koji je bio napadač tokom svoje karijere, mi je kazao da trebamo biti malo defanzivniji. Nisam prihvatio njegovu sugestiju, jer sam želio ekipu koja će dominirati na terenu. I sve bi kao u bajci! :D :mrgreen: :lol:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 15 okt 2010, 22:32

cole-ch je napisao/la:Na pitanje šta je igračima rekao prije meča u Tirani Sušić je odgovorio:

"Insistirao sam da se izađu na teren i da odmah krenu u napad, da pokušamo kao u Luksemburgu zabiti brzi gol. Čak su i moji pomoćnici bili malo skeptični kada sam im kazao koji tim namjeravam staviti. Baljić, koji je bio napadač tokom svoje karijere, mi je kazao da trebamo biti malo defanzivniji. Nisam prihvatio njegovu sugestiju, jer sam želio ekipu koja će dominirati na terenu. I sve bi kao u bajci! :D :mrgreen: :lol:
Pape sigurno u vezi s Pajom. :lol: :lol: :lol: :lol:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 okt 2010, 22:40

Safet Susic za Avaz Sport: "U svlačionici smo jedni drugima čestitali, pružali ruke. Igrači su zajedno sa mnom shvatili da su igrali dobro, da smo i sa remijem ostvarili cilj". :mrgreen:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 16 okt 2010, 19:58

cole-ch je napisao/la:Safet Susic za Avaz Sport: "U svlačionici smo jedni drugima čestitali, pružali ruke. Igrači su zajedno sa mnom shvatili da su igrali dobro, da smo i sa remijem ostvarili cilj". :mrgreen:
Pa sta je tu provala???
Rotor Volgograd...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 17 okt 2010, 11:38

demir44 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Safet Susic za Avaz Sport: "U svlačionici smo jedni drugima čestitali, pružali ruke. Igrači su zajedno sa mnom shvatili da su igrali dobro, da smo i sa remijem ostvarili cilj". :mrgreen:
Pa sta je tu provala???
Provala je Pape sam po sebi...evo da ti kazem...
1-Albanija ako nije bila jaca nije bila slabija sigurno...
2-Uopste nismo igrali kako so trebali igrati...
3-Igraci sigurno nisu zadovoljni jer su svi do jednog najavljivai pobjedu
4-Remi !Cilj?! Protiv amatera iz Albanije?-...neka hvala...pa njih bi prosjecan BiH klub namucio ako ne bi dobio...
5-Jest Ciro bio dominator,ali dominator sa stilom dok Safet nit zna dominirat a hoce,nema smisla za humor a sto je najvaznije ku.ac je od trenera... :|
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 okt 2010, 11:49

pape je odlican trener, vi ste samo ljubomorni.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 okt 2010, 12:05

svi smo mi pape
You are someone else I am still right here

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 17 okt 2010, 12:11

Jel' ovo sarkazam? :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 okt 2010, 12:24

kralj svih kraljeva :D

[youtube][/youtube]

Igrao ''Željo'' u nekom od eurokupova protiv ''Spartaka'' iz Moskve,... prije početka utakmice ''Švabo'' Osim podjeli zadatke igračima. Nikića je zapalo da čuva određeni prostor. Na poluvremenu ''Željo''uvjerljivo gubi a Nikić je najslabiji igrač na terenu. ''Švabo'' ga pita: - pa dobro, Nikola, zašto ne radiš ono što sam ti rekao???... a Nikić će na to: treneru, ti si rekao da čuvam prostor ali mi nisi rekao koji broj na leđima nosi taj Prostor. Kako onda da znam koga da čuvam?

Možda ste popularni zato sto nitko od igrača nije tako zanimljivo znao ispričati doživljaje s terena? Kako to objašnjavate?
- Ja nisam glumio. Kad igrači dođu u Sarajevo sa strane, pokušavaju se ponašati kao da su se tu rodili. Ja to nisam radio. Jednom me tadašnji novinar Oslobođenja Ahmed Pašalić pitao je li Željo provincijski klub.
Ja nisam znao šta to znači pa sam rekao da je seljački. Ne u onom bukvalnom smislu, već da je Osim igrače doveo sa sela. Sutra u novinama je izašao naslov: Samo je Matija Gubec, veci seljak od Nikole Nikića. Kada su to pročitali u klubu bili su uvrijeđeni.

Kako si provocirao svoje čuvare na terenu?
- Hvalim ga. Kažem mu: joj jesi zgodan, jesi lijep ili bolan šta si se svezao mene imam 40 godina,... Nema šta im nisam govorio. Kad su shvatili da im smeta, čim ja nesto kažem oni meni kažu: Ne pitaj me ništa, ne pitaj me ništa.

Ulazi Nikić u avion i skida cipele jer su ga suigrači naložili da se skida obuća kad se ulazi u avion. Na istom letu, Nikić zove stjuardesu i zove turu pića svim igračima na "njegov račun"

Rečeno je da je Nikić htjeo da plati turu pića u avionu. E poslije mu je Bahtić još nekoliko puta uzeo dobre pare "jer treba platiti ono što se popilo i pojelo u avionu".
U vezi toga kaže Nikić "Ja tek kasnije saznao da su hrana i piće besplatni u avionu. A onaj mangup mi dobre pare uzeo. Još ga pitam "da to nije malo preskupo" a on kaže "Avion ti je to, tu ništa nije jeftino".

Priča Nikić kad je igrao u Grčkoj:
"I dobijem ja neke pare i idem na odmor nazad u Jugu. Da se pokažem, kupim ja Mercedesa. Ali kad sam ulazio u Jugu, kroz Makedoniju poče da mi trese auto - prednji desni dio. Pojma nemam šta ali računam da to tako treba. Vidim stopira jedan vojnik i ja ga povezem. Pita on mene šta mi ovo trese. A ja kažem "Ha čuj, to je mercedes! To tako treba!". Opet pita on "A da tebi majstore nije pukla guma?".

:lol: :lol: :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 19 okt 2010, 20:44

Gledam ti ja tv i nako šaltam kanale kad ono na sportklub+ ona statistika sto bude na poluvremenu.I ja hoću odgledat posto mi dobra ona pjesma FIRE kad ono prica komentator sa nekim i ne zna da je u programu.Kad lik psuje...u pic... mater...i to kad mu javi ovaj hajde u programu si.on se uozbilji i poce:postovani gledaoci ocekuje nas... a ja se valjam!!! :mrgreen: ako neko moze da mi postavi video ako je neko na youtubeu postavljao :P

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 okt 2010, 21:31

Ovaj sad komentator na FTV-u veli kako bi sudija (Portugalac) morao biti malo naklonjeniji timu u kojem igraju njegova 3 zemljaka: Carvalho, Ronaldinho i Pepe, a s klupe ih predvodi također Portugalac Mourinho.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 19 okt 2010, 21:44

RiNo je napisao/la:Ovaj sad komentator na FTV-u veli kako bi sudija (Portugalac) morao biti malo naklonjeniji timu u kojem igraju njegova 3 zemljaka: Carvalho, Ronaldinho i Pepe, a s klupe ih predvodi također Portugalac Mourinho.
ma kemo je jednom provalio...I ULAZI U IGRU GERALD ASAMOAH,PRVI CRNAC U HISTORIJE NJEMAČKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE,UHHHH DA GA HITLER VIDI :mrgreen: ne zna on sta prica

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 dec 2010, 20:59

Vadilj Vokri (tada igrac Partizana) na pitanje novinara o slaboj igri danas kaze: "Ova noc nije bila moj dan!" :D

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 feb 2013, 13:27

Meni je najvise sega gledati ove nase (balkanske) komentatore,stvarno znaju provalit.Cisto da ponovo pokrenimo temu.
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 5 gostiju.