FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako god, ja ću stavit pare na prelaz. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Na hajduckoj cesmiPitar6785 je napisao/la:100 tisuca nasih navijaca
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pošto će ova Krupa ove godine izgleda ispast trebalo bi zaganjat neke igrače.
Svaka pozitivna serija krece od i preko zeljeznicmara , danas kad dobiju zaredat ce 5 pobjeda za redom ko i zvijezdaStroj1946 je napisao/la:Pošto će ova Krupa ove godine izgleda ispast trebalo bi zaganjat neke igrače.
A inace ta borba za opstanak je misterija ko bermudski trougao, ja sam vec davno Mladost bio otpiso pa se izvukose
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Vala ne volim sto igramo u nedjelju,vazda nam je naopaka bila i vazda sa ovim sto su u naletu i prave iznenadjenja...
Ma ja, kod nas promjena trenera učini da se Brotnjo pretvori u Napoli. Nek smijene trenera na pauzi i dovedu 3-4 igrača, mogu se hladno izvuć.Inijesta je napisao/la:Svaka pozitivna serija krece od i preko zeljeznicmara , danas kad dobiju zaredat ce 5 pobjeda za redom ko i zvijezdaStroj1946 je napisao/la:Pošto će ova Krupa ove godine izgleda ispast trebalo bi zaganjat neke igrače.![]()
A inace ta borba za opstanak je misterija ko bermudski trougao, ja sam vec davno Mladost bio otpiso pa se izvukose
U15: Sarajevo -:- Zrinjski stream
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bgm brate cini se da ide u tom smjeru, preofiran prnal nit se ko buni za sta , vrlo bi lahko moglo doci do ovogmensur55 je napisao/la:Ne znam koliko je sigurna informacija al prica se da su plavi zavrsili Krupu fol Oda zavrsio iz 1 u 2.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
'bem ti naše kladionice, nigdje nema prelaz. Igrao sam prvo poluvrijeme kec, kvota 5.5, dosta.Inijesta je napisao/la:Bgm brate cini se da ide u tom smjeru, preofiran prnal nit se ko buni za sta , vrlo bi lahko moglo doci do ovogmensur55 je napisao/la:Ne znam koliko je sigurna informacija al prica se da su plavi zavrsili Krupu fol Oda zavrsio iz 1 u 2.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opet se zrinjskom sve svira majku li im yebem u pic.ku
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hej Rustemovic zabio iz slobodnjaka.Otvori se zemljo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Rustemović je sjajno izveo slobodan udarac sa 20-ak metara i matirao je Nurkovića za prednost gostiju od 0:1.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa ako išta ima, ima beton šut. I kod nas je zabio jedan sa distance i u 2-3 navrata pogađao prečke i stative, samo što se rijetko usudio da proba. Čim primi loptu, sto bogova sa tribina ide.
- ElCartel11
- Kontakt:
Rustem iz slobodnjaka 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj penal za Krupu malo manje ofiran od onog za Zrinjski
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije valjda da ova Tuzla ne moze bod uzeti Zrinjskom 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U17: Sarajevo -:- Zrinjski stream
Nije da ne moze vec nece,cekaju utakmicu godine protiv nas jer os nas hajra nemaju,od ovih imaju posebno sad kad se vracaju u vrh,pa se guraju na sve stranemma_hz je napisao/la:Nije valjda da ova Tuzla ne moze bod uzeti Zrinjskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.