Ti si neprijatelj kluba.irfo je napisao/la:Sta reci o ekipi kojoj je prvi dzoker Vranjes koji ne bi mogo igrat u mojoj ekipi na terminu
Ni pikometra misimovicu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti si neprijatelj kluba.irfo je napisao/la:Sta reci o ekipi kojoj je prvi dzoker Vranjes koji ne bi mogo igrat u mojoj ekipi na terminu
I da pobjedimo, ovo je zalasno na kakve smo mi grane spali. Meni je ovo za plakati majke mi moje mile. Ivan Curjuric veliko pojacanje nas Ronaldo **** li mu mamu i onom koga je doveo.Zeljo92 je napisao/la:Bezideja je napisao/la:Uprava treba ostat, oni ce za 2 godine ludilo napravit.![]()
Pa ovo ni Culumu nije poslo za rukomLjoZee je napisao/la:Bakrac hahahhahhahahaha jedi **** vise
Neymar11 je napisao/la:Ovo je najgora ekipa Zelje u Historiji definitivno, malo je rec da smo losi ma prelosi, rastjerat ovo sve treba od uprave do strucnog staba do igraca, realan treba biti pa reci da smo najgora ekipa u Ligi trenutno, svalcionica nam je cirkus pravi Oda bez autoriteta... Uprava napolje
Ma ko kaze da ce on uopste u AEK? Prica smrdi do bola, kakav je to transfer koji dogovoris u oktobru za iduce ljeto hahaha da su rekli na zimu pa hajde ali takvi transferi godinu dana unaprijed su teska muljaza.LjoZee je napisao/la:Moj Anele, kako li ces se ti snaci u AEK-u samo me to zanima?
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alipasino, ANamelessGhoul, Edin TM87, Hrammm1921, Hrasno15, inzomni, Lynx, safun79, Slobodanpad1945, teamnorth1989, Uniited i 176 gostiju.