FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jebli sebe sretnemiky_hz je napisao/la:Zabi Zrinjski u 90 +
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nek je onaj klempo pocrvenio, fameliju mu yebem. I škutorijada ga zabi u 94., yebaše mi i listić i sve. Ma m'rš u pm lopovsku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- f0rest1946
- Kontakt:
Yebem im sve sretno u 94 min ga zabijeeee
Ma kakva ba sreca njima se u 90 plus svira,sudija jedva ceka da nekog pokrade kad sa njima igra,na proljece nece jednu zijanit osim nas da se ne lazemo,pomazise ih sa penalom protiv nas gdje bi ih izbacili iz utrke,jednostavno nismo smjeli dobit tu tekmu
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 24 nov 2018, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yebem li im sve pogano,škutorsko
protiv ove mafije zrinski se mora pocet opasno borit i press i navijaci i svi jer ovo je ne znam koja tekma da oni pobjedjuju ovako u zadnje 4 sezone
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Samo 2 minute nadoknade je bilof0rest1946 je napisao/la:Yebem im sve sretno u 94 min ga zabijeeee
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sutra je najvaznija utakmica u sezoni. Jednostavno moramo dobiti. Steta sto zrinjski dobi.
E jest nam se poklopilo u pm.
Zeljeznicar potrsio svu sadaku na prikuoljanje para za Grbavicu
Zeljeznicar potrsio svu sadaku na prikuoljanje para za Grbavicu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nema veze,**** vas Zrinjski ba.
Sta ste se raskukali toliko.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovi seljini igraci il su bas glupi pa ne mogu dobit kupljenu utakmicu il sam ja dobio laznu informaciju, kako god izvinjavam se.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bilo bi super da je ostalo 1:1 al realno mi imamo dovoljno prednosti da gledamo samo sebe i najbitnije je da pobijedimo ove zadnje dvije domace utakmice a zrinjski ako nigdje ne kiksa mi cemo ih dobit u to sam siguran 100%. Samo da mi pobijedimo lahko cemo za njih
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma tebra na rezultatima pisalo u 94 da su ga zabili, al isti qrac 92 il 94 hahah.DenchiNL je napisao/la:Samo 2 minute nadoknade je bilof0rest1946 je napisao/la:Yebem im sve sretno u 94 min ga zabijeeee
Aaa jest mi krivoo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nije isto 5 i 7 bodova razlike.mma_hz je napisao/la:Nema veze,**** vas Zrinjski ba.
ZZ
Sutra mlatnut one. Sebe samo gledat.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nek se **** malo ponadaju, ovo je naša sezona!moj uzor-S.G je napisao/la:Nije isto 5 i 7 bodova razlike.mma_hz je napisao/la:Nema veze,**** vas Zrinjski ba.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nas ne treba da zanimaju drugi klubovi, gledati samo sebe i u svaku utakmicu ući kao da nam je posljednja u životu, dati sve od sebe i na kraju će se to isplatiti, neće zrinjski(svinjski) dovijeka vako, proći će njihovo vrijeme.
Sutra svi koji mogu neka dodju na Koševo da podržimo naše Sarajevo, da svi kao cjelina (igraci, sš, uprava i navijači) pokažemo da nam niko ništa ne može u ovoj ligi jer smo iznad svih u svemu, da im nece moći pomoći savez i ostali koji iz sezone u sezonu stimaju utakmice zrinjski-zeljeznicar i ako Bog da da nastavimo ovaj pozitivni niz koji imamo.
Sutra svi koji mogu neka dodju na Koševo da podržimo naše Sarajevo, da svi kao cjelina (igraci, sš, uprava i navijači) pokažemo da nam niko ništa ne može u ovoj ligi jer smo iznad svih u svemu, da im nece moći pomoći savez i ostali koji iz sezone u sezonu stimaju utakmice zrinjski-zeljeznicar i ako Bog da da nastavimo ovaj pozitivni niz koji imamo.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da je nama nafake koju ima Zrinjski i gurbeti prethodnih sezona, mogla bi se titula odmah potpisati. Ovako, mene samo strah repriza GOŠK x2, Čelik i Radnik, gdje smo fulali nemoguće. Ostalog se ne bojim, jer je ova ekipa najkvalitetnija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.