Nikad nismo imali lošijeg back up strikera
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
GreškaNail for Real je napisao/la:Ma Kanta treba na klupu da sjedi. Ali eto, radi reda ga je Joes ubacio. Jos jednom da pomenem: Ronaldo is the man of the match. Maria, Ozil odmah do njega.
Canales usao umjesto Ozila
Onda nisam dobar takticar.Portillo je napisao/la:hahahahahaaahahahhahahahaahahhahhahahahhahahaha. Pa taj sastav tesko da bi pobjedio Getafea.
Sa jednim zadnjim veznim hahahahahahahahaha pa primali bi po 3,4 komada za tekmu.
Čini mi se da je i sam Mourinho nešto slično izjavio. from zero to hero !Raul_64 je napisao/la:Kako se Marcelo transformisao od najslabije tačke Reala do igrača koji tako sigurno i rutinski igra da nije potrebno ni spominjati njegovu igru...
LBJ MVP je napisao/la:Ni Benz mi nije uspio pokvarit ovaj dan i tekmu![]()
Sve u svemu odlično trenutno smo najbolja ekipa u primeri i bez nekih nepredviđenih povreda vjerujem da uzimamo primeru.Što se tiče lp ova tekma sa Milanom će pokazati sve sastaju se dvije ekipe sa najjačim sastavima na svijetu dvojicom najboljih fudbalera trenutno i u zadnjoj deceniji(ako izuzmemo Zidanea koji više nije aktivan i koji ej za sve druga dimenzija)
Nema sanse da je to konacan sastav. Lass je dosad odigrao svaku na visokom nivou, sjajno je igrao, sad je samo pitanje vremena kada ce on dobivati vise prilika od prve minute. Povratkom Kake ce se jedan od tih igraca istisnuti iz prvog sastava, a ja smatram da ce Ozil preci lijevo, a Kaka umjesto njega - Di Maria vani, ili ce se vrsiti neka rotacija iz utakmice u utakmicu, sto nije dobra stvar ni za jedan tim.OTNYS_YNWA je napisao/la:..............Casillas............
Ramos.Carvalho.Pepe.Marcelo
......Khedira........Xabi.......
Cristiano......Ozil......Di Maria
.............Higuain..............
To je sastav Reala i tu nema mijenjanja. E sada je samo diskutabilno kada se vrati Kaka
Mislio sam Ronaldinho vs RonaldoRaul7 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ni Benz mi nije uspio pokvarit ovaj dan i tekmu![]()
Sve u svemu odlično trenutno smo najbolja ekipa u primeri i bez nekih nepredviđenih povreda vjerujem da uzimamo primeru.Što se tiče lp ova tekma sa Milanom će pokazati sve sastaju se dvije ekipe sa najjačim sastavima na svijetu dvojicom najboljih fudbalera trenutno i u zadnjoj deceniji(ako izuzmemo Zidanea koji više nije aktivan i koji ej za sve druga dimenzija)Sta je sa Ronaldom, Raulom, Ronaldinhom itd. itd. itd. Nego necemo o tome. CR je dobar bio sinoc, igrac utakmice zasigurno ali odmah uz njega su i Higuain i Ozil. Drago mi je da je Pipiti procepilo i nadam se da ce ovako nastaviti. Malo me je strah tekme sa Milanom jer cemo se mozda previse dici, dali 4 gola pa cemo se umisliti i opustiti, bolje je bilo da smo mozda 1-0 dobili i onda sa oprezom protiv Milana,mada Mourinho je opet ko malo nezadovoljan sto je dobro. Zna covjek sta radi. Bice jbna tekma protiv Milana, oni imaju jak napad, mi nemamo nista slabiji, ali smo mi dosta jaci u odbrani i u vezi tako da ocekujem pobjedu i naravno koji gol Higuaina, i asistenciju Ozila.
Ovo jeste konačni sastav Kaka i Lass mogu ponekad dobit šansu,ali to je toBrnjoo je napisao/la:Nema sanse da je to konacan sastav. Lass je dosad odigrao svaku na visokom nivou, sjajno je igrao, sad je samo pitanje vremena kada ce on dobivati vise prilika od prve minute. Povratkom Kake ce se jedan od tih igraca istisnuti iz prvog sastava, a ja smatram da ce Ozil preci lijevo, a Kaka umjesto njega - Di Maria vani, ili ce se vrsiti neka rotacija iz utakmice u utakmicu, sto nije dobra stvar ni za jedan tim.OTNYS_YNWA je napisao/la:..............Casillas............
Ramos.Carvalho.Pepe.Marcelo
......Khedira........Xabi.......
Cristiano......Ozil......Di Maria
.............Higuain..............
To je sastav Reala i tu nema mijenjanja. E sada je samo diskutabilno kada se vrati Kaka
Neki ce reci moze Di Maria desno, Ozil lijevo, Kaka sredina ili tako nesto kombinovati, a Ronaldo sam u napadu. To tako ne ide. Onda bismo igrali bez ijednog klasicnog napadaca sto protiv dobrih odbrana ni u ludilu ne ide
mozda kod tebe na PES-uOTNYS_YNWA je napisao/la:Kaka i Lass će napustiti klub.
Živi bili pa vidjeli.Sexmachineboy je napisao/la:mozda kod tebe na PES-uOTNYS_YNWA je napisao/la:Kaka i Lass će napustiti klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.