FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 nov 2018, 15:27

skoroalen je napisao/la:Pa ako išta ima, ima beton šut. I kod nas je zabio jedan sa distance i u 2-3 navrata pogađao prečke i stative, samo što se rijetko usudio da proba. Čim primi loptu, sto bogova sa tribina ide.
Jeste.. opali loptu a ona na Alipašinom završi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 nov 2018, 15:27

Ove zadnje dvije utakmice tacnije nepostojeci penal i go u zadnjoj minuti govori i pokazuje da savez zrinjski hdz idu u pravcu titule kao i one godine kad su radnik uzeli.

Ja nekako nemam povjerenje u nase ljude u klubu da mogu nesto napravit sto se toga tice, a ekipu nemamo toliko dobru da mozemo protiv saveza hdz i svinjskog.

Nadam se da ce Husref smoci snage i znanja da pobjedimo sutra posto zvjezda je veoma dobra ekipa, i ubjeden sam da ce bit podmazana i od hdz pofino, al ljudi imaju stvarno ekipu koja ce nas uzet ako budemo samo na 99%, nadam se da sad pritisak ili oni nase lahko cemo ili nesto trece necenas sjebat da prokockamo ipak solidnu prednost

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 nov 2018, 15:28

Autogol bio u Tuzli u 90+ :facepalm: ....Je.bem ti nebesa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 nov 2018, 15:30

miky_hz je napisao/la:Autogol bio u Tuzli u 90+ :facepalm: ....Je.bem ti nebesa.
U nadoknadi meča Zrinjski je stigao do pobjede. Hairilahović je šutirao, lopta pogađa u glavu Stjepanovića i završava u mreži za pobjedu Plemića.

Nevjerovatno kako uzimaju bodove, ovo nema ni u crtanom majke mi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 nov 2018, 15:33

mensur55 je napisao/la:Ovi seljini igraci il su bas glupi pa ne mogu dobit kupljenu utakmicu il sam ja dobio laznu informaciju, kako god izvinjavam se.
Htio sam ti obrisati post kad sam se jutros probudio jer je toliko bilo glupo za očekivati to ili da prenosimo sve što čujemo kad neko nešto izmisli. Ostavio sam ga namjerno radi toga, da ti skontaš pa i svi ostali.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 nov 2018, 15:34

Nakon meča trener Starčević je bio razočaran, a novinare je zanimalo šta je mislio o suđenju na današnjoj utakmici.

"Suđenje? Ja to ne bih komentarisao, ali ja bih svoje igrače pohvalio za još jednu veoma dobru utakmicu... Ja mislim da smo mi i protiv favorizovanog Željezničara pokazali da i male ekipe imaju pravo da žive, da dobru treniraju i da dobro igraju... Mislim da nam je malo nedostajalo da i danas pokažemo da možemo doći do dobroj rezultata, ali na vaše pitanje ću ostati bez komentara, neka neko drugi komentariše i analizira onoo što se današ dešavalo na Tušnju", istakao je Starčević.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 nov 2018, 15:35

Bio sam na tekmi, pa nevjerovatno koliko njima sudije pomazu, yebem ti savez i ligu, dokle ce ovo ovako?? Majku im yebem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 nov 2018, 15:47

Jel ovom retardiranom savezu dovoljno sto se svaku teknu sa Zrinjskim zale na sudjenje,i pored toga sto protiv njih igraju sa 2 posto jer su podmazani,kad ce se vise Zrinjski zalit na sudjenje,kad ce sudija ppgrijesiti protiv njih i svirat penal kao sto je nama svirao,,al ofiran penal da svira protiv njih da zakukaju,da Baka pocne pljuvat savez,drzavu itd

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 24 nov 2018, 15:54

MortemHz je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Ovi seljini igraci il su bas glupi pa ne mogu dobit kupljenu utakmicu il sam ja dobio laznu informaciju, kako god izvinjavam se.
Htio sam ti obrisati post kad sam se jutros probudio jer je toliko bilo glupo za očekivati to ili da prenosimo sve što čujemo kad neko nešto izmisli. Ostavio sam ga namjerno radi toga, da ti skontaš pa i svi ostali.
Do mene je jbg i ja povjerovao levatima, nece se ponoviti.
:nene:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 nov 2018, 16:05

Svi oni koji imaju zastavu sa ljiljanima, molimo da je ponesu na sutrašnju utakmicu.
SARAJEVO SIAMO NOI.

slika

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 nov 2018, 16:23

A jest mi krivo zbog mađara u pič.ku materinu, gledam rezultate u 90oj minuti kone gube, na Tušnju 1:1, sa sutrašnom pobjedom idemo na +7 i to bi bilo skoro pa nedostižno, konama sa sutrašnjom pobjedom bježimo 12 bodova.. I nadoknada, 4 minute produži, prođoše 4 minute i sudija pušta da se igra, i ovi je nekako uguraše, a cijelu utakmicu im pomaže, mali kontakt i odma prekršaj za Zrinjski + žuti za protivnika..

Do kad će ovako bit? Što mađari moraju svake godine bit prvaci? Eto nek mi jednu kiksamo ne do Bog i nek dođu na -2 boda i odma će nas sudije svaku utakmicu sakatit i neće birat načina, svirat će onakvih 10 penala kao prošlu tekmu nad Veselinovićem.

Mi smo bolji od njih i plus imamo bodvnu prednost ali ništa to ne igra kad imaju sudije i nekoliko "svojih" ekipa koje igraju za njih.
Apelujem da ljudi iz kluba urade nešto po tom pitanju, nek pritisnu savez i sudije, nek premiraju svaku ekipu koja igra protiv Zrinjskog, sa lopovima se drugačije ne može.
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 nov 2018, 16:48

BordoSarajevo je napisao/la:A jest mi krivo zbog mađara u pič.ku materinu, gledam rezultate u 90oj minuti kone gube, na Tušnju 1:1, sa sutrašnom pobjedom idemo na +7 i to bi bilo skoro pa nedostižno, konama sa sutrašnjom pobjedom bježimo 12 bodova.. I nadoknada, 4 minute produži, prođoše 4 minute i sudija pušta da se igra, i ovi je nekako uguraše, a cijelu utakmicu im pomaže, mali kontakt i odma prekršaj za Zrinjski + žuti za protivnika..

Do kad će ovako bit? Što mađari moraju svake godine bit prvaci? Eto nek mi jednu kiksamo ne do Bog i nek dođu na -2 boda i odma će nas sudije svaku utakmicu sakatit i neće birat načina, svirat će onakvih 10 penala kao prošlu tekmu nad Veselinovićem.

Mi smo bolji od njih i plus imamo bodvnu prednost ali ništa to ne igra kad imaju sudije i nekoliko "svojih" ekipa koje igraju za njih.
Apelujem da ljudi iz kluba urade nešto po tom pitanju, nek pritisnu savez i sudije, nek premiraju svaku ekipu koja igra protiv Zrinjskog, sa lopovima se drugačije ne može.
Ne ide ti to od saveza nego od vrha, od države. Ne možemo imat dobar sport kad nemamo dobru državu, nikako. Politika se upetljala u sve. Pa u Bosni ni missica nije najljepša cura u konkurenciji nego je ona na koju je red. Tako je i u fudbalu, Srbi imaju entitet, mi imamo sve ostalo, Hrvatima daj sport i mirna Bosna.
Godinama nisam htio da vjerujem u ovo i nadao sam se da ima regularnosti al nema, nažalost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 nov 2018, 17:00

Ovjera jesenjeg prvaka na Dan Drzavnosti.
:bih:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 nov 2018, 17:29

Sutra 1-0 i dosta. Tri bobe su najbitnije. Sa gofnima ćemo se marisat do kraja prvenstva, kako na terenu tako i van njega. Morat ćemo i malo upregnut to van terena kako znamo i umijemo. Stipu poštenje, kad drugi mogu, trebamo i mi. Samo lagano bez srkleta. Ne smijemo sebi nervozu unositi zbog njih. Sabura.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 nov 2018, 17:30

Stroj1946 je napisao/la:Sutra 1-0 i dosta. Tri bobe su najbitnije. Sa gofnima ćemo se marisat do kraja prvenstva, kako na terenu tako i van njega. Morat ćemo i malo upregnut to van terena kako znamo i umijemo. Stipu poštenje, kad drugi mogu, trebamo i mi. Samo lagano bez srkleta. Ne smijemo sebi nervozu unositi zbog njih. Sabura.
Nije potrebno, samo se moramo zauzeti za sebe da nas sudije ne oštete nikako, jednu-dvije mogu tolerisati, svakome se desi u sezoni ali više od toga nije regularno.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 nov 2018, 17:49

j.ebem te fudbale!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 24 nov 2018, 18:00

Naše je da pobjeđujemo, pa neka se j.bu i Savez i sudije i privilegovane ekipe.
Vidimo se sutra na Koševu, i abd tri nova boda.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 nov 2018, 18:20

Fuj, pa ne mogu prežalit ovo danas nema šanse. Pa da je suđenje bilo fer u ova zadnja dva kola tj. da sudije nisu max. pogurale mađare, imali bi dvocifrenu prednost i u odnosu na drugog i to bi garantovalo titulu 99,99%. I s tom prednošću bi mogli glat i kup uzeti, i dati još šansi drugim omladincima koji nadolaze..
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 nov 2018, 18:31

BordoSarajevo je napisao/la:Fuj, pa ne mogu prežalit ovo danas nema šanse. Pa da je suđenje bilo fer u ova zadnja dva kola tj. da sudije nisu max. pogurale mađare, imali bi dvocifrenu prednost i u odnosu na drugog i to bi garantovalo titulu 99,99%. I s tom prednošću bi mogli glat i kup uzeti, i dati još šansi drugim omladincima koji nadolaze..
Ma ne bi vjeruj mi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 nov 2018, 18:32

Auuuu kakav gol Welbeka za Mladost, strašno igra u drugom poluvremenu, prvo nisam gledo.

Možda bi ga bilo pametno vratiti obzirom da imamo slobodno jedno mjesto za stranca jer Šofranca nikako nema..
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []