Necemo mi pisat o tome jer to nije lijepo------malo smo kulturniji od vas,,,,,,pile87 je napisao/la:Hajde reci koje stvari?pabizo je napisao/la:Desavale su se i mnogo gore stvari od ovoga u drugim klubovima a vi odmah UDARATE na ovom forumu po nasem prijesedniku i nasem klubu,,,,,
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
nemoj me mijesati sa crnim gavranom!!pabizo je napisao/la:Pa sta je CRNI GAVRANE sa tobom jedva cekas da ružis Olimpic---nemoj bolan tako jer nije lijepogavran je napisao/la:ne samo UNIS nego i VRATNIK,VRBANJUŠA,HRID,POFALIĆKI,SAOBRAĆAJAC,GP BOSNA.....su klubovi za ove jadove,mirzza je napisao/la:UNIS je za Olimpic klub. Mislili se na njima izivljavati, sramota!
(nek se ne naljute ako sam koji SA klub izostavio)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
ovo je samo još jedan dokaz kakvi primitivci rade u tom klubu ljudi koji veze nemaju sa fudbalom kroje pravila kako hoće
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Gdje je Kurto otisao????????????
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Vukovi" uz podršku 10 navijača do domaće pobjede
Znali smo šta hoćemo, kaže Suljević
Fudbaleri Olimpica zaigrali su dobro i na domaćem terenu. Ekipa Edina Prljače dominirala je većim dijelom protiv Zrinjskog i na kraju uspjela razbiti kompleks domaćeg terena. Kada su konačno poveli u režiji Dženana Duraka početkom drugog poluvremena, "Vukovi" su znalački odigrali ostatak utakmice i na kraju stigli do sigurnih 2:0.
- Znali smo šta hoćemo tokom cijelog susreta. Od početka se vidjelo da možemo doći do pobjede i čekao se trenutak kada ćemo postići taj gol. Poslije je sve bilo dosta lakše i mislim da našoj pobjedi nema nikakve zamjerke. Drago mi je da je krenulo i na domaćem terenu - kaže defanzivac "Vukova" Nihad Suljević.
Da je baš na krilima navijača sarajevski premijerligaš došao do pobjede, ne može se reći, ali je istina da su ih svih 90 minuta bodrile njihove pristalice. Onih najvatrenijih bilo je deset, što je veliki napredak, za više od 40 posto u odnosu na prošlu domaću utakmicu, kada ih je na tribinama bilo sedam. Trend na kojem bi pozavidjeli i najveći klubovi na svijetu!
Znali smo šta hoćemo, kaže Suljević
Fudbaleri Olimpica zaigrali su dobro i na domaćem terenu. Ekipa Edina Prljače dominirala je većim dijelom protiv Zrinjskog i na kraju uspjela razbiti kompleks domaćeg terena. Kada su konačno poveli u režiji Dženana Duraka početkom drugog poluvremena, "Vukovi" su znalački odigrali ostatak utakmice i na kraju stigli do sigurnih 2:0.
- Znali smo šta hoćemo tokom cijelog susreta. Od početka se vidjelo da možemo doći do pobjede i čekao se trenutak kada ćemo postići taj gol. Poslije je sve bilo dosta lakše i mislim da našoj pobjedi nema nikakve zamjerke. Drago mi je da je krenulo i na domaćem terenu - kaže defanzivac "Vukova" Nihad Suljević.
Da je baš na krilima navijača sarajevski premijerligaš došao do pobjede, ne može se reći, ali je istina da su ih svih 90 minuta bodrile njihove pristalice. Onih najvatrenijih bilo je deset, što je veliki napredak, za više od 40 posto u odnosu na prošlu domaću utakmicu, kada ih je na tribinama bilo sedam. Trend na kojem bi pozavidjeli i najveći klubovi na svijetu!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- La Furia Roja
- Kontakt:
Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!
A sto te bolan npr.ne bih zanimalo dali ce snijeg padati sjutra u Sarajevu i dali ce biti grijanje dobro po sarajevskim stanovima,,,,,,,,La Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???
Ja cuo u Varesu drama dobro griju zdrvimapabizo je napisao/la:A sto te bolan npr.ne bih zanimalo dali ce snijeg padati sjutra u Sarajevu i dali ce biti grijanje dobro po sarajevskim stanovima,,,,,,,,La Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???

1921-2011
Vjerovatno,,,,,,,,Esii TM87 je napisao/la:Ja cuo u Varesu drama dobro griju zdrvimapabizo je napisao/la:A sto te bolan npr.ne bih zanimalo dali ce snijeg padati sjutra u Sarajevu i dali ce biti grijanje dobro po sarajevskim stanovima,,,,,,,,La Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ima @Herbion od 8 - 16hLa Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Smjesan si ali pripazi kada prelazis prugu i Jedan je Nijaz Gracic i to jedan jedini u BiH nogometu,,,,,,otpravnik_vozova je napisao/la:Ima @Herbion od 8 - 16hLa Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Jel' to onaj manje poznati Nijaz što je glavni u Olimpičiću?pabizo je napisao/la:Smjesan si ali pripazi kada prelazis prugu i Jedan je Nijaz Gracic i to jedan jedini u BiH nogometu,,,,,,otpravnik_vozova je napisao/la:Ima @Herbion od 8 - 16hLa Furia Roja je napisao/la:Pozz zanima me da li ima na ovome forumu i jedan navijač Olimpica???

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Novina u F.K. "Olimpic" je izbor najboljeg igrača mjeseca. U izboru učestvuju svi igrači koji se nalaze u pogonu prvog tima,koji glasaju kao i članovi stručnog štaba, te članovi uprave kluba.
Ovog puta jednoglasno je izabran Argentinac koji je ljetos pristigao u Olimpic, Juan Pablo Kresser. On je svojim igrama na poziciji zadnjeg veznog, zadivio sve saigrače i ljude koji prate klub, a na njegov račun riječi pohvale su uvijek i davali i treneri suparničkih ekipa sa kojima se Olimpic sastajao. Uz sve obaveze u defanzivi, koje obavlja veoma dobro, stiže i da pomogne napadu i napdačima tako da često od njega možemo vidjeti poneki atraktivan potez, kao što su bile škarice protiv Širokog Brijega kada je Bandović krajnjim naporom odbranio njegov udarac, zatim odlična asistencija Rodrigu u zadnjem kolu protiv Zrinjskog kada je jednim potezom izbacio kompletan zadnji red Mostaraca, te Rodrigu nije bilo teško poentirati nakon takve asistencije. Uz sve to uspio se i upisati u listu strijelaca protiv Sarajeva, kada je nakon kornera poentirao za vodstvo u toj utakmici.
Sve gore pomenuto je bilo i više nego dovoljno za proglašenje popularnog "Pablita" za igrača mjeseca. Uz čestitke od predsjednika kluba g. Gracića, Pablito je dobio i novčanu nagradu od 500 KM, koja sljeduje igrača koji ponese ovakvu nagradu.
http://www.****/cms/index.php?id=0,1013,0,0,1,0
Ovog puta jednoglasno je izabran Argentinac koji je ljetos pristigao u Olimpic, Juan Pablo Kresser. On je svojim igrama na poziciji zadnjeg veznog, zadivio sve saigrače i ljude koji prate klub, a na njegov račun riječi pohvale su uvijek i davali i treneri suparničkih ekipa sa kojima se Olimpic sastajao. Uz sve obaveze u defanzivi, koje obavlja veoma dobro, stiže i da pomogne napadu i napdačima tako da često od njega možemo vidjeti poneki atraktivan potez, kao što su bile škarice protiv Širokog Brijega kada je Bandović krajnjim naporom odbranio njegov udarac, zatim odlična asistencija Rodrigu u zadnjem kolu protiv Zrinjskog kada je jednim potezom izbacio kompletan zadnji red Mostaraca, te Rodrigu nije bilo teško poentirati nakon takve asistencije. Uz sve to uspio se i upisati u listu strijelaca protiv Sarajeva, kada je nakon kornera poentirao za vodstvo u toj utakmici.
Sve gore pomenuto je bilo i više nego dovoljno za proglašenje popularnog "Pablita" za igrača mjeseca. Uz čestitke od predsjednika kluba g. Gracića, Pablito je dobio i novčanu nagradu od 500 KM, koja sljeduje igrača koji ponese ovakvu nagradu.
http://www.****/cms/index.php?id=0,1013,0,0,1,0
ako budete birali naj navijaca ,docicete svakih 6 mjeseci na red
STO NAS IMA MAŠALA

STO NAS IMA MAŠALA
Prvaci SRBIH :1946
E,moj crni gavrane cime se ti zanimas,,,,,gavran je napisao/la:ako budete birali naj navijaca ,docicete svakih 6 mjeseci na red![]()
STO NAS IMA MAŠALA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jos jedan dobar primer da je OLIMPIC odlicno organizovan klub i da njihov skauting radi jako dobro i politika g.Gracica da dovodjenje mladih nogometasa daje dobre rezultate.Jako hrabar potez ali pohvalan i ispravna politika kluba i koliko vidim po ovim potezima Olimpic ce u prolecnom delu imati jako mlade nogometase na nasim terenima i vjerovatno izboriti izlaz u neko evropsko takmicenje i zato BRAVO i SRETNO za ovaj klub,,,,,Stole iz Bora je napisao/la:
Kad je Željo' dobio navijace,87,Olimpic-u je trebalo 18 god., a Želji je trebalo duplo više,pa molim vas šutite !gavran je napisao/la:ako budete birali naj navijaca ,docicete svakih 6 mjeseci na red![]()
STO NAS IMA MAŠALA

zeljo je imao navijace od svog osnivanja... samo ne organizovane kao od 1981... olimpik je nastao kao klub koji ni poslije 17 godina od osnivanja ne moze skupiti 100 gledalaca na utakmici, a zeljo je vec 1921. imao 5 puta vise gledalaca nego sto ce olimpik ikad imati...Stoke1863 je napisao/la:Kad je Željo' dobio navijace,87,Olimpic-u je trebalo 18 god., a Želji je trebalo duplo više,pa molim vas šutite !gavran je napisao/la:ako budete birali naj navijaca ,docicete svakih 6 mjeseci na red![]()
STO NAS IMA MAŠALA![]()
![]()

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
@ pabizo ovo je samo dokaz da ce jos jedan srbijanac provesti dva, tri mjeseca u sarajevu i biti vracen nazad kao i mnogi prije njega, dokaza je mali milion prestani dizati gracica kompleksasa bezveze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.