Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Kontaju Zidane napravio uspjeh pa ce i ovaj, a uśa Perez nabij.em te klošarskog, pravi ti stadion
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
oldtown1990
- Kontakt:
Vinicius mora vcrs igrati u prvih 11!
Dobro igra dosad, ali zato Lucas Vázquez, koja prevara od igrača kuknjavaoldtown1990 je napisao/la:Vinicius mora vcrs igrati u prvih 11!
- anonymousHD
- Kontakt:
Vazquez u Castillu (ako može i tamo da igra), a Vinija u prvim tim, da igra.
Mali Odriozola da ima minuta bio bi bolji od Carvajala.
Mali Odriozola da ima minuta bio bi bolji od Carvajala.
Pala je velika melilla. Ko je sledeci? Idemo dalje 
naprijed rejal
-
oldtown1990
- Kontakt:
Valladolid kuci pa Plzen u gostima, tamam da nas malo zavaraju pa onda prva jaca utakmica kiks... Vinicius mora dobiti vecu minutazu jer su nam krila uzasna. Benzema ce uvijek igrati jer jedn nemamo zamjene za njega pogotov nakon povrede Mariana.Sveti je napisao/la:Pala je velika melilla. Ko je sledeci? Idemo dalje
- anonymousHD
- Kontakt:
Današnji trio u napadu imao 2 šuta u okvir.
Ne trebaju nam pojačanja.
Vidio si sluzbeni annoucement.8 nominacija za zlatnu loptu.STa ce nam ikoanonymousHD je napisao/la:Današnji trio u napadu imao 2 šuta u okvir.
- anonymousHD
- Kontakt:
To će napisati i kad ovome dadnu otkaz i još će dodati da ova ekipa trenutno ima osvajača zlatne lopte.MElloo je napisao/la:Vidio si sluzbeni annoucement.8 nominacija za zlatnu loptu.STa ce nam iko
Trener je kriv za sve.
Lider Bale ce preuzeti Ronaldovu uloguanonymousHD je napisao/la:Današnji trio u napadu imao 2 šuta u okvir.
Ili ono pobjedjivat ce sa 1:0
- anonymousHD
- Kontakt:
Sad mi onih 10 šuteva Ronalda po utakmici ne izgleda puno.andro234 je napisao/la:Lider Bale ce preuzeti Ronaldovu ulogu![]()
Ili ono pobjedjivat ce sa 1:0![]()
Čovjek ima 9 golova u Seria A, Bale i Benzema zajedno nemaju toliko.
Princ posljednji gol u ligi postigao septembra prvog, iduću igramo decembra prvog. Tri mjeseca laganica. 
Al gore je što nema nikakvog presinga, Eibar **** je 70 minuta vršio nenormalan presing.
Al gore je što nema nikakvog presinga, Eibar **** je 70 minuta vršio nenormalan presing.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma ova ekipa je smijurija, vracaju se one boljke koje su imali pod murinjom, kada ne mogu primirisat golu na postavljenu odbranu.
naprijed rejal
To je meni najsmjesnije. Hajd da Rona tamo igra neku prosjecnu sezonu, ili da je kao prethodne dvije podbacio prvi dio sezone al frajer je.be mame tamo a Real nikad gori i igrom i rezultatimaanonymousHD je napisao/la:Sad mi onih 10 šuteva Ronalda po utakmici ne izgleda puno.andro234 je napisao/la:Lider Bale ce preuzeti Ronaldovu ulogu![]()
Ili ono pobjedjivat ce sa 1:0![]()
Čovjek ima 9 golova u Seria A, Bale i Benzema zajedno nemaju toliko.
Inače Rona dugo nije odigrao konstantniju kalendarsku godinu. I ironicno, sad nece dobiti balun
Sramotna sezona,ali sve ocekivano,sta ocekivati kada prodas najbolje ograca u historiji,a nepripremis se za to nemas plan B iako znas da on hoce da ide,onda odlazak trenera koji je bio nesto posebno.
I budala vidi da je ekipa zasicena pogotov napad i dan danas zalim Ronalda sa kim je igrao gore,o tome sam pisao ove godine pred kraj sezone,e sad su ta 2 balvana alfa i omega i eto gdje smo sada,Velska ubleha treba da se povuce u misiju rupu e on digao nos haha,o Karimu se nema sta pricati do 2015 je i bio neki igra od tada ocaj....
I budala vidi da je ekipa zasicena pogotov napad i dan danas zalim Ronalda sa kim je igrao gore,o tome sam pisao ove godine pred kraj sezone,e sad su ta 2 balvana alfa i omega i eto gdje smo sada,Velska ubleha treba da se povuce u misiju rupu e on digao nos haha,o Karimu se nema sta pricati do 2015 je i bio neki igra od tada ocaj....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Baš sam gledao par tekmi, ne znam da je ikad u RM onako igrao. Defanzivno igra, prilazi nazad da uzme loptu, učestvuje više u igri, kreira šanse, nije sebičan. Čak sam par puta na sofi vidio da ima i driblinga, 3-4 po utakmici napravi, toliko u Real Madridu za polusezonu ne napravi. Preporodio se otkako je otišao.Blejzer10 je napisao/la:To je meni najsmjesnije. Hajd da Rona tamo igra neku prosjecnu sezonu, ili da je kao prethodne dvije podbacio prvi dio sezone al frajer je.be mame tamo a Real nikad gori i igrom i rezultatima![]()
Inače Rona dugo nije odigrao konstantniju kalendarsku godinu. I ironicno, sad nece dobiti balun
Prvi strijelac i drugi asistent lige.
Ja što sam upratio, strašno igra, ne kampuje u šesnaestercu, probija konstantno po strani, stvara višak, učestvuje u igri kao što kažeš. U šesnaestercu standardno mu treba poluprilika za gol, da ne spominjem pozicioniranje i osjećaj za gol. I ono što je jako bitno, ima tih 9 golova a ne trpa u fazonu buraniji 4 komada pa ga nema tri tekme.anonymousHD je napisao/la: Baš sam gledao par tekmi, ne znam da je ikad u RM onako igrao. Defanzivno igra, prilazi nazad da uzme loptu, učestvuje više u igri, kreira šanse, nije sebičan. Čak sam par puta na sofi vidio da ima i driblinga, 3-4 po utakmici napravi, toliko u Real Madridu za polusezonu ne napravi. Preporodio se otkako je otišao.![]()
Prvi strijelac i drugi asistent lige.
Preporodio se stvarno. Frajeru nakon 9 godina u jednom klubu i ligi trebale četiri utakmice da se adaptira na novu ligu i suigrače. U 34-oj godini života.
Lijepo je nakon devet godina opet uživati u njegovim partijama. Što jes' jes'
Ja igre i qarine,pola ekioe treba sutnut,ocaj zivi svi preko qrca igraju....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.