BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Pasha » 03 apr 2009, 16:46

MentalitaUltras je napisao/la:Pasha on je Goranac a ne Albanac ..
dobro izvinjavam se Sulejmaniju, ali prezimena su im slicna pa sam mislio da je on Albanac.
Uglavnom da nebude offtopic, ako ima ikakvih sansi da se u reprezentaciju dovede Ljajic neka se to i pokusa, ali reci da nece imati podrsku sa tribina nije nikakav argument.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 03 apr 2009, 16:48

Da ali če opet slušati

Ubi Turčina .. nož žica .. i Tako to ;)
Što mu sigurno neče biti podrška ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 apr 2009, 16:58

Prijatelju evo zasto.
Zadesio sam se na Hvaru, 2006 na dan utakmice svjetskog prvenstva Australija - Hrvatska. Atmosfera je bila fantasticna a tekma se gledala u svakoj kafani i basti na Rivi. Veliki ekrani postavljeni svuda, dosta raje u dresovima itd itd. Kod prve greske Stjepana Tomasa, inace "naseg Bugojanca" citava kafana mu je "**** mater bosansku", uz komentare "Idi u bosnu, konju bosanski" "****' te onaj ko te zva' u nas tim," itd... itd.. Ja do tad nisam ni znao da je momak iz BiH al vidis "raja" su bila dobro informisana. Adem nije Bosanac, ali je Sandzaklija sto ti u susjednoj nam drzavi mahom dodje na isto....mozda i gore...

Eki
Kontakt:

Post Postao/la Eki » 03 apr 2009, 17:02

vOluMme je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:Mislim da to sve o jugonostalgiji nije tacno.
Bilo je i prije godinu dana o Nevenu Suboticu price kako je ovo i ono i ispalo je da je Subotic je puno zelio igrati za Srbiju.
Pa nisam to ja izjavio nego on
Svašta..

A što se tiče Nevena ..

Dok je bio u Mainzu želio je igrati za BiH jer se sigurno nije nadao da če stiči do BvB tako brzo pa je tad i BiH bila dobra zanjega (bila je jedna izjava od njega .. da želi ozbiljan razgovor sa Mehom Kodrom ) ;)

A onda kad je prešao u BvB kad mu je vrijednost skoćila na 6,5 mil€ i kad ga je Antić kontaktirao Normalno izabrao je Srbiju Ko što bi svaki od ovih iz manjeg entiteta ;)

kako ja znam subotić nikad nije igro za Mainz...ccccc[/quote]

Igro je 2 sezone kod Mainza, dok je oso kod Dortmunda

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 apr 2009, 17:09

badboy je napisao/la:Prijatelju evo zasto.
Zadesio sam se na Hvaru, 2006 na dan utakmice svjetskog prvenstva Australija - Hrvatska. Atmosfera je bila fantasticna a tekma se gledala u svakoj kafani i basti na Rivi. Veliki ekrani postavljeni svuda, dosta raje u dresovima itd itd. Kod prve greske Stjepana Tomasa, inace "naseg Bugojanca" citava kafana mu je "**** mater bosansku", uz komentare "Idi u bosnu, konju bosanski" "****' te onaj ko te zva' u nas tim," itd... itd.. Ja do tad nisam ni znao da je momak iz BiH al vidis "raja" su bila dobro informisana. Adem nije Bosanac, ali je Sandzaklija sto ti u susjednoj nam drzavi mahom dodje na isto....mozda i gore...
Ljudi znam ja sve to sto govorite da je i istina, ali i nasem nekom reprezentativcu nasi navijaci ce psovati i grebavati ako ne igra dobro. Ako decko hoce da igra za Srbiju, a vec igra za njihovu mladu reprezentaciju, onda mora biti svjestan da ce mu tako i biti.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 03 apr 2009, 20:41

Neznam stvarno kako imate zivce,volju raspravljati o Suboticu, cudime da i vama vise nije prolijev kao sto je meni cim mu cujem ime i cim vidim da se o njemu raspravlja. Ma neka crkne u Srbiji, sta mene briga za njega, sta mi to on znaci u p.m.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2009, 20:47

Kakve igrace imamo i vi se sekirate za neke prodane duse koje nas ne bi nesto specijalno pojacali. Pa taj Ljajic nije ni blizu talenat ko Pjanic. On igra u jadnoj ligi, a Pjanic je vec dokazo da moze da igra u vrlo jakoj ligi sa 18 godina. Pustite te pickice i podrzavajte nase zmajeve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 03 apr 2009, 20:55

Subotic,sjajan igrac.Bilo e za ocekivati ovakav potez.Ali pomalo je zalosno.Covjek igra za zemlju u koju nikad nije krocio.Nikad!

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 04 apr 2009, 00:30

Cartman je napisao/la:Kakve igrace imamo i vi se sekirate za neke prodane duse koje nas ne bi nesto specijalno pojacali. Pa taj Ljajic nije ni blizu talenat ko Pjanic. On igra u jadnoj ligi, a Pjanic je vec dokazo da moze da igra u vrlo jakoj ligi sa 18 godina. Pustite te pickice i podrzavajte nase zmajeve.
Djecko je jaci od svih ovih nabrojanih nadri-talenata, mislim Pjanic, a htioje samo za BiH, ima covjek dusu i obraz, zna ko je sta je i odakle je

A Subotic, ko ga ****, snaci cemo se i bez njega, u Bosni talenata nikad nije falilo, opskrbljavamo redovno Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju, mislim ipak to nesto znaci...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 02:19

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.

Red-Devil!!
Kontakt:

Post Postao/la Red-Devil!! » 04 apr 2009, 02:53

Ljudi vjeruj te mi zivim u Engleskoj vec od 96-e u Birmingham-u . . . a navijam za Manchester United, vidim da se cesto pojavi Izet Zahirovic na ovom forumu i samo da vam kazem, od njega nema NISTA! dosao je u United kao veliki talenat bio jednu sezonu i skuzili su da je totalno los... otpustili su ga, i to proslog ljeta! cuo sam da cak sad trenira za naku ekipu u engleskoj trecoj ligi

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 04 apr 2009, 03:01

Kako su ga odpustili kad je u ekipi Manchester United U19 ??
http://transfermarkt.de/de/spieler/4892 ... rofil.html
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 13:27

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.

Red-Devil!!
Kontakt:

Post Postao/la Red-Devil!! » 04 apr 2009, 20:20

ako nevjerujes da su ga otpustili slobodno idi na Man Utd web stranicu i pogledaj im mladi sastav...nema ga nigdje! a ta tvoja web stranica je stara 2 god!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 apr 2009, 22:14

a njega nije bilo ni prije....a mozda igra i za mladje selekcije Manchestera....a mozda i ne igra...nezna se...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 05 apr 2009, 01:03

Rz88 je napisao/la:Miralem je veliki talenta, ali bio bi red sada da se jos malo vise pokaze, prije svega mislim na lyon, kada udje da nesto napravi, ne moze uvijek ovako, propast ce njegov talenat , ali jos uvijek je mlad , od sljedece sezone ja ga ocekujem u 1 sastavu aBd.

pokazao je vec kakav je kao covjek odabravsi svoju domovinu jos samo da svoj potencijal iskoristi osvojiti cemo sp u jar. hehe
Danas asistencija!

u njegovim godinama je uspjeh i da je medju prvih 18 Lyona

za 2 godine nek se izbori u prvu postavu, opet ce biti fenomen

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 05 apr 2009, 01:33

Sta je s onim momcima iz Stuttgarta?U mladjem timu su trojica Bosanaca.Ermin Bicakcic je cak kapiten mladog tima.A tek mlada reprezentacija Svedske,cak 9-orica momaka iz BiH,i to rodjeni svi ovdje.Kako samo isplivavaju na povrsinu ovi nasi talenti,nema gdje nas nema. :D

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 apr 2009, 01:42

sad je dobro ako se plasiramo na svjetsko prvenstvo odmah ce i ovi mladi igraci pozeliti da igraju za svoju maticnu zemlju i sigurno ce biti slicnih situacija kao i sa pjanicem koji se maltene sam izborio da dobije pasos i igra za repku

FKvelez1
Kontakt:

Post Postao/la FKvelez1 » 05 apr 2009, 01:49

mozda je pjanic jednu godinu prerano otisao u lyon a moroje jer je metz ispao iz lige
ali totije jedan od najveci patriota od svi bosanaca odbiti francusku koja je redovni gost na svim prvenstvima i prihvatiti bosnu svaka cast

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 05 apr 2009, 02:22

FKvelez1 je napisao/la:mozda je pjanic jednu godinu prerano otisao u lyon a moroje jer je metz ispao iz lige
ali totije jedan od najveci patriota od svi bosanaca odbiti francusku koja je redovni gost na svim prvenstvima i prihvatiti bosnu svaka cast
To ti je jarane Kalesija

patriote do kosti, nema tu premisljanja

svaka mu cast jos jednom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.