FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedna si jedina!
Kakvo je vrijeme u glavnom gradu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Djevojke u minjacima..BordoSarajevo je napisao/la:Jedna si jedina!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
2 centa između minice i čizme.AlfredNobel je napisao/la:Djevojke u minjacima..BordoSarajevo je napisao/la:Jedna si jedina!
Čizme natkoljenkeBelminM23 je napisao/la:2 centa između minice i čizme.AlfredNobel je napisao/la:Djevojke u minjacima..BordoSarajevo je napisao/la:Jedna si jedina!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozdrav bordo raja.SarajevoJeBordo je napisao/la:Anđušić napravi djecu odbrani Čelika.
Inače, nikad ga ne bih vratio.
Zanima me za Anđušića, kako je moguće da ste ovakvog igrača tek tako pustili?
Pa i lani u Čeliku je bio možda i najbolji igrač sezone, kod nas ovdje briljira ovu. Ispočetka nije htio da se vraća nazad ali Zildžović ga je uredio ko tamburu.
Gledam ga na treningu, radi odlično, šuti, prosto ne znam u čemu je bio problem pa ste ga tako lako pustili?
Hebibović, Krste, Tatar, Halilović su mu konkurencija kod nas bili, i onda dodaš Handžića, Bekića, Lelića, Šišića(sada) i 2 juniora to je gužva na toj pozicijiAddict je napisao/la: Pozdrav bordo raja.
Pa i lani u Čeliku je bio možda i najbolji igrač sezone, kod nas ovdje briljira ovu. Ispočetka nije htio da se vraća nazad ali Zildžović ga je uredio ko tamburu.
Gledam ga na treningu, radi odlično, šuti, prosto ne znam u čemu je bio problem pa ste ga tako lako pustili?
njemu je trebalo da igra konstantno da bi se afirmisao, nema teorije da bi dobio ikakvu minutažu kod nas, po meni je bolji od Hebibovića a i mlađi, trener ne misli tako jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je velika smlata, stadion se ismijavao na njegove bravure, zapinjao za loptu, nikad ništa uradio nije. Ne igra loše u ovim slabijim ekipama ali ovdje je velika konkurencija.Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raja.SarajevoJeBordo je napisao/la:Anđušić napravi djecu odbrani Čelika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bude li u 15:00h preko milje ipo zapalite me na centru.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad je prekomandovan u prvi tim i kad je dobijao neke minute, nisam mogao vjerovati da se taj čovjek bavi sportom uopće obzirom na njegovo zabacivanje ramenima dok trči. Ono u životu nisam vidio. Ali uprkos tome ima fudbalsko znanje što je tek pokazao u manjim ekipama. Kod nas ne bi bio prvi izbor još za 2 života, bez namjere da nekog podcijenim.MortemHz je napisao/la:Bio je velika smlata, stadion se ismijavao na njegove bravure, zapinjao za loptu, nikad ništa uradio nije. Ne igra loše u ovim slabijim ekipama ali ovdje je velika konkurencija.Addict je napisao/la:Pozdrav bordo raja.SarajevoJeBordo je napisao/la:Anđušić napravi djecu odbrani Čelika.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kod nas je i igrao najmanje na svojoj poziciji, budimo realni. Čala je od njega probao napravit AMFa kao od Dulje al neuspješno. Na krilima smo doduše uvijek imali veća imena i "bolje" igrače. Na onom derbiju je napravio jedan Saidovski slalom kroz odbranu malenih, momak ima tehniku al je kod nas žestoka konkurencija uvijek.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Na stadionu Asim Ferhatović Hase od 15 sati bit će odigran duel 18. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Zvijezde 09. Gosti u Sarajevo dolaze sa puno samopouzdanja nakon pet vezanih pobjeda bez primljenog pogotka. Sarajevo želi ostvariti novu pobjedu i napraviti dodatnu bodovnu razliku nad svojim pratiocima.
Husref Musemić se odlučio za narednih 18 fudbalera: Džafić, Kovačević, Hebibović, Halilović, Dupovac, Mujakić, Šišić, Crepulja, Tatar, Šabanović, Ahmetović, Rahmanović, Bekić, Velkoski, Handžić, Kurdić, Pidro, Stanojević.
Husref Musemić se odlučio za narednih 18 fudbalera: Džafić, Kovačević, Hebibović, Halilović, Dupovac, Mujakić, Šišić, Crepulja, Tatar, Šabanović, Ahmetović, Rahmanović, Bekić, Velkoski, Handžić, Kurdić, Pidro, Stanojević.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Tamo nema pritiska kao kod nas. Lakše je mladom igraču da se razvija u sredinama gdje nema previše očekivanja. Prošle sezone je igro dobro u Čeliku, al na posudbi, tako da je mogo igrati rasterećeno, ove godine igra odlično u Mladosti. Ovdje su velika očekivanja, nekad možda i nerealna za naše uslove zato i kod nas nije mogo uspjeti. Sretno vama, dobro vas ide, pa i vala tu evropu izganjali ispred Lištice svakakoAddict je napisao/la:Pozdrav bordo raja.SarajevoJeBordo je napisao/la:Anđušić napravi djecu odbrani Čelika.
Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šišić je katastrofalan, igrač koji nema fudbalsku inteligenciju, odnosno obična atleta i kokoš. Nešto kao El Shaarawy iz Rome.Addict je napisao/la:Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Je li ko čestitao Odoviću Dan Državnosti?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel pada kiša, hoćel teren biti natopljen?
FK Sarajevo
Ma pada,jasta...BordoSarajevo je napisao/la:Jel pada kiša, hoćel teren biti natopljen?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.