FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 10:20

Jedna si jedina!

Kakvo je vrijeme u glavnom gradu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 nov 2018, 10:25

Domovino, sretan ti Dan državnosti :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 10:29

BordoSarajevo je napisao/la:Jedna si jedina!

Djevojke u minjacima.. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 25 nov 2018, 10:59

AlfredNobel je napisao/la:

2 centa između minice i čizme.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 11:17

BelminM23 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

2 centa između minice i čizme.
Čizme natkoljenke :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 nov 2018, 11:44

I k tomu još
Da prostiš
Prkosna
Od
Sna.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 25 nov 2018, 11:48

SarajevoJeBordo je napisao/la:Anđušić napravi djecu odbrani Čelika.

Inače, nikad ga ne bih vratio.
Pozdrav bordo raja.
Zanima me za Anđušića, kako je moguće da ste ovakvog igrača tek tako pustili?
Pa i lani u Čeliku je bio možda i najbolji igrač sezone, kod nas ovdje briljira ovu. Ispočetka nije htio da se vraća nazad ali Zildžović ga je uredio ko tamburu.
Gledam ga na treningu, radi odlično, šuti, prosto ne znam u čemu je bio problem pa ste ga tako lako pustili?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 11:54

Addict je napisao/la: Pozdrav bordo raja.
Pa i lani u Čeliku je bio možda i najbolji igrač sezone, kod nas ovdje briljira ovu. Ispočetka nije htio da se vraća nazad ali Zildžović ga je uredio ko tamburu.
Gledam ga na treningu, radi odlično, šuti, prosto ne znam u čemu je bio problem pa ste ga tako lako pustili?
Hebibović, Krste, Tatar, Halilović su mu konkurencija kod nas bili, i onda dodaš Handžića, Bekića, Lelića, Šišića(sada) i 2 juniora to je gužva na toj poziciji

njemu je trebalo da igra konstantno da bi se afirmisao, nema teorije da bi dobio ikakvu minutažu kod nas, po meni je bolji od Hebibovića a i mlađi, trener ne misli tako jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 nov 2018, 11:58

Addict je napisao/la:

Pozdrav bordo raja.
Bio je velika smlata, stadion se ismijavao na njegove bravure, zapinjao za loptu, nikad ništa uradio nije. Ne igra loše u ovim slabijim ekipama ali ovdje je velika konkurencija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 25 nov 2018, 12:01

Bude li u 15:00h preko milje ipo zapalite me na centru.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 nov 2018, 12:02

MortemHz je napisao/la:
Addict je napisao/la:

Pozdrav bordo raja.
Bio je velika smlata, stadion se ismijavao na njegove bravure, zapinjao za loptu, nikad ništa uradio nije. Ne igra loše u ovim slabijim ekipama ali ovdje je velika konkurencija.
Kad je prekomandovan u prvi tim i kad je dobijao neke minute, nisam mogao vjerovati da se taj čovjek bavi sportom uopće obzirom na njegovo zabacivanje ramenima dok trči. Ono u životu nisam vidio. Ali uprkos tome ima fudbalsko znanje što je tek pokazao u manjim ekipama. Kod nas ne bi bio prvi izbor još za 2 života, bez namjere da nekog podcijenim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 12:05

Igrač za manje ekipe, za FKS nije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 12:07

Ma kod nas je i igrao najmanje na svojoj poziciji, budimo realni. Čala je od njega probao napravit AMFa kao od Dulje al neuspješno. Na krilima smo doduše uvijek imali veća imena i "bolje" igrače. Na onom derbiju je napravio jedan Saidovski slalom kroz odbranu malenih, momak ima tehniku al je kod nas žestoka konkurencija uvijek.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 nov 2018, 12:08

Na stadionu Asim Ferhatović Hase od 15 sati bit će odigran duel 18. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Zvijezde 09. Gosti u Sarajevo dolaze sa puno samopouzdanja nakon pet vezanih pobjeda bez primljenog pogotka. Sarajevo želi ostvariti novu pobjedu i napraviti dodatnu bodovnu razliku nad svojim pratiocima.

Husref Musemić se odlučio za narednih 18 fudbalera: Džafić, Kovačević, Hebibović, Halilović, Dupovac, Mujakić, Šišić, Crepulja, Tatar, Šabanović, Ahmetović, Rahmanović, Bekić, Velkoski, Handžić, Kurdić, Pidro, Stanojević.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 nov 2018, 12:08

Addict je napisao/la:

Pozdrav bordo raja.
Tamo nema pritiska kao kod nas. Lakše je mladom igraču da se razvija u sredinama gdje nema previše očekivanja. Prošle sezone je igro dobro u Čeliku, al na posudbi, tako da je mogo igrati rasterećeno, ove godine igra odlično u Mladosti. Ovdje su velika očekivanja, nekad možda i nerealna za naše uslove zato i kod nas nije mogo uspjeti. Sretno vama, dobro vas ide, pa i vala tu evropu izganjali ispred Lištice svakako :mrgreen:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 25 nov 2018, 12:15

Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 12:18

Addict je napisao/la:Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.
Šišić je katastrofalan, igrač koji nema fudbalsku inteligenciju, odnosno obična atleta i kokoš. Nešto kao El Shaarawy iz Rome.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 12:21

Je li ko čestitao Odoviću Dan Državnosti?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 12:38

Jel pada kiša, hoćel teren biti natopljen?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 12:43

BordoSarajevo je napisao/la:Jel pada kiša, hoćel teren biti natopljen?
Ma pada,jasta...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.