FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E bas si nas rastuzio, evo placem za Misketom Budom nasom, sveta krava. On napravio tribinu za 30 dana hahahaha
Ko vama ispira mozak Bog sami zna.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nije mi cilj nikoga da branim cisto sam napisao ovaj post onako da dam svoj osvrt na situaciji u Zelji inace ne navijam za Zeljeznicar, ali pratim desavanja u klubu kao i desavanja u drugim klubovima u BiH.Bezideja je napisao/la:E bas si nas rastuzio, evo placem za Misketom Budom nasom, sveta krava. On napravio tribinu za 30 dana hahahahaKo vama ispira mozak Bog sami zna.
Hvala Miske sto je stadion nikad ljepsi, a mi na nikad nizim granama od ovog. Nize pasti ne mozemo. Mozda jedino da ispadnemo, ali ako ne bude kakvog napretka preko zime moglo bi se strahovati i za to. Mi smo trenutno najgori u ligi. Sa Celikom, doduse, bara-bara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svaka mu cast na tribini za 30 dana, tribini koja je sklepana na vrat na nos i koja nije ni 50% zavrsena, nema veze svaka cast uz zelju da se okusa u gradjevinskom biznisu kad tako dobro gradi jer o fudbalu nema pojma kao sto smo se uvjerili protekle cetiri godine u kojima znamo samo za neuspjehe koji su kulminirali ovom polusezonom u kojoj nas sutaju najlosije ekipe lige i to na sred Grbavice.Asimetric je napisao/la:Teško je danas ruzumjeti navijače, navijaču ništa nije sveto, navijač živi od rezultata, ako nema rezultata svi su krivi ali jedno pravilo je uvijek isto u bilo kojem klubu kada klub igra loše. Prvi na tapeti je trener logično lakse je otpustiti trenera nego 15 igrača, kada se otpusti trener,drugi po redu koji snosi odgovornost je uprava kluba ili sportski direktor koji dovodi igrače. Kada otpustis i kompletnu upravu dođe nova uprava, nakon nekog vremena klub opet počne igrati loše opet na tapeti je trener samo u nas u BiH vazi pravilo ako dovedes nekog anonimusa iz Srbije recimo kao Krcmarevic **** mu od do sve i otpusti ga nakon 5 utakmica, dok kada dovedes "vojnika" kluba kao Oda trpis ga malo duze jer je on vojnik kluba bez obzira sto i dalje igras podjedanako lose ne ide bas da se smjenjuje trener svakih dvije sedmice i tako opet uprava dođe na red da se smjenjuje i kad smjeniš upravu dodje nova uprava i sve tako redom iz godine u godinu. I onda dođe Amar Velicanstveni posljednja nada da bude trener i onda Zeljo opet ne osvoji titulu i otpustis Amara i onda sve tako u krug. Vidim sada Senad Misimović kriv za sve pa ja ne mislim tako pa taj covjek je uradio dosta posla oko kluba treba ga poštovati, uspio je da napravi tribinu od 4.500 mjesta za 30 dana od kojih je 15 dana padao snijeg i sve je urađeno u roku zar to nije za postovanje, uspio je da ukljuci navijace u projekat rekonstrukcije grbavice, i sta sada mislite da i on ne zeli da Željo osvoji titulu zeli naravno ali ne ide jbg. dosta se toga poklopilo sto je bilo lose u igrackom kadru i na karaju je ovako rezultiralo.
A kako Bakrac namjerno opali frajera da dobije crveni karton, da se više ne zayebava po terenu
yebo sebi pleme bezobrazno.
Kakve bitange Željo dovodi u svoje redove

Frajeru treći crveni ove sezone, nije ni on sav svoj.
U skupini ludaka tesko je naci normalnog. Kod nas svako lud na svoj nacin.
Da bas tako . Covjece on je vise donio loseg Zelji..a sve su namjerni crveni . To je za istrage jbt kladionica ili sta vec. Udara lika jucer bez potrebe, u derbiju pravi crveni a Fejza vec nosi loptu. Nevjerovatno. Zasluzio je par vaspitni i nek ide u pm onda!let3 je napisao/la:A kako Bakrac namjerno opali frajera da dobije crveni karton, da se više ne zayebava po terenuyebo sebi pleme bezobrazno.
Standardno nadji krivca da se ima o cemu pisati. Bakrac sam dosao u klub, doveo ga Odovic i navijaci, a Miske nije bio za to al zbog Beslije odobrio transfer.
Mi nikog ne mozemo pobjedit mjesecima a svako kolo neki igrac kriv, uprava suti, boli ih ****, seru nam se po glavi ko da im je babovina.
Mi nikog ne mozemo pobjedit mjesecima a svako kolo neki igrac kriv, uprava suti, boli ih ****, seru nam se po glavi ko da im je babovina.
Ne mora ja Veličanstveni ni uzeti odmah,jer je Misimovic toliko unazadio ekipu ali ono što je sigurno je da bi napravio tim,koji bi progresivno rastao i titula bi bila logičan slijed događaja.Asimetric je napisao/la:Teško je danas ruzumjeti navijače, navijaču ništa nije sveto, navijač živi od rezultata, ako nema rezultata svi su krivi ali jedno pravilo je uvijek isto u bilo kojem klubu kada klub igra loše. Prvi na tapeti je trener logično lakse je otpustiti trenera nego 15 igrača, kada se otpusti trener,drugi po redu koji snosi odgovornost je uprava kluba ili sportski direktor koji dovodi igrače. Kada otpustis i kompletnu upravu dođe nova uprava, nakon nekog vremena klub opet počne igrati loše opet na tapeti je trener samo u nas u BiH vazi pravilo ako dovedes nekog anonimusa iz Srbije recimo kao Krcmarevic **** mu od do sve i otpusti ga nakon 5 utakmica, dok kada dovedes "vojnika" kluba kao Oda trpis ga malo duze jer je on vojnik kluba bez obzira sto i dalje igras podjedanako lose ne ide bas da se smjenjuje trener svakih dvije sedmice i tako opet uprava dođe na red da se smjenjuje i kad smjeniš upravu dodje nova uprava i sve tako redom iz godine u godinu. I onda dođe Amar Velicanstveni posljednja nada da bude trener i onda Zeljo opet ne osvoji titulu i otpustis Amara i onda sve tako u krug. Vidim sada Senad Misimović kriv za sve pa ja ne mislim tako pa taj covjek je uradio dosta posla oko kluba treba ga poštovati, uspio je da napravi tribinu od 4.500 mjesta za 30 dana od kojih je 15 dana padao snijeg i sve je urađeno u roku zar to nije za postovanje, uspio je da ukljuci navijace u projekat rekonstrukcije grbavice, i sta sada mislite da i on ne zeli da Željo osvoji titulu zeli naravno ali ne ide jbg. dosta se toga poklopilo sto je bilo lose u igrackom kadru i na karaju je ovako rezultiralo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Oglasite se vise jbo vas konj. I za ovu sutnju evo vec 3-4 sedmice vas saljemo u pm.
MISKE OSTANI NE DAJ DUŠMANIMA DA TE OMETAJU
ŠTA ĆE NAM TITULE BEZ UPRAVE I ARMATURE
ŠTA ĆE NAM TITULE BEZ UPRAVE I ARMATURE
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko se krije iza ovih sa parolama protiv uprave. To bi trebali da budu samo opet sitno šićarski klanovi koji bi da se sada galantno ugnijezde u ogromne rezultate rada dosadašnjih ljudi , koji su stvarno uradili veoma veoma mnogo. Nije samo to problem što bi oni nekakvi zasjeli u ovu novu prelijepu Grbavicu , već je najveći problem što bi oni zaustavili i sve projekte koji su u planu da se rade.
Tačno je da su rezultati užas , ali mora se dalje , moguće je da se ima grešaka ali su to nenamjerne greške odnosno greške u odabiru kadra a sve u skladu sa visinom finansija sa kojom se raspolaže. Ljudi urazumite se i pokušajte dati svoj doprinos našem velikom ŽELJI tako da ga ne trujete iznutra........
Ništa galamom, silom ili tim metodama nećete uraditi, već hladne glave i pravim sportskim potezima vratiti velikana na pravi pobjednički kolosjek..... !!!!
Tačno je da su rezultati užas , ali mora se dalje , moguće je da se ima grešaka ali su to nenamjerne greške odnosno greške u odabiru kadra a sve u skladu sa visinom finansija sa kojom se raspolaže. Ljudi urazumite se i pokušajte dati svoj doprinos našem velikom ŽELJI tako da ga ne trujete iznutra........
Ništa galamom, silom ili tim metodama nećete uraditi, već hladne glave i pravim sportskim potezima vratiti velikana na pravi pobjednički kolosjek..... !!!!
Prosla je ta prica,nema vise obecanja ni pokusaja da se vrate.Sta god da pokusaju lose se zavrsi.Imaju sad skupstinu i nek odu u miru ako zele a ako ne zele dat ostavke onda nek se spreme za nove suspenzije Grbavice.zucca je napisao/la:Ko se krije iza ovih sa parolama protiv uprave. To bi trebali da budu samo opet sitno šićarski klanovi koji bi da se sada galantno ugnijezde u ogromne rezultate rada dosadašnjih ljudi , koji su stvarno uradili veoma veoma mnogo. Nije samo to problem što bi oni nekakvi zasjeli u ovu novu prelijepu Grbavicu , već je najveći problem što bi oni zaustavili i sve projekte koji su u planu da se rade.
23
+1 oni su pogubili sve konce dokazali su da su neznalice stose tice sportskog segmenta, od mjenjanja trenera do dovodjenja igraca ostalog, za svaku pohvalu je to stosu su pobrinuli da imamo najljepsi i najbolji stadion u Bih al ne igra stadion navijaci dolaze radi pobjeda trofeja izmedju ostalog, nevidim nacin i spas im da ostanu, jedini bi im spas bio da dovedu Amara da se opet provuku kod navijaca, Neka odsutpe nakon skupstine jer dosta nam je svega pusimo titulu vec 3 godina zboog njih i samih igraca i strucnog staba...Uprava napolje ! Zenzoo javi seGOAT je napisao/la:Prosla je ta prica,nema vise obecanja ni pokusaja da se vrate.Sta god da pokusaju lose se zavrsi.Imaju sad skupstinu i nek odu u miru ako zele a ako ne zele dat ostavke onda nek se spreme za nove suspenzije Grbavice.zucca je napisao/la:Ko se krije iza ovih sa parolama protiv uprave. To bi trebali da budu samo opet sitno šićarski klanovi koji bi da se sada galantno ugnijezde u ogromne rezultate rada dosadašnjih ljudi , koji su stvarno uradili veoma veoma mnogo. Nije samo to problem što bi oni nekakvi zasjeli u ovu novu prelijepu Grbavicu , već je najveći problem što bi oni zaustavili i sve projekte koji su u planu da se rade.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Sportski segment. Mene vise stid kad cujem tu floskulu.
A tek kako su dosadili s pricom oni izgradili, treba da se dogovore Amar i uprava, treba ovo, treba ono. Treba da napuste klub a to su vec trebali uraditi poslije Krupe.
Krupa koja je nedavno dosla u ligu od kad je Misimovic i komapanija uzeli su nas ja mislim vec cetri puta, uzeli nam titulu dva puta. Jedna seoska prcija. Imate li obraza svi redom i ovi koji ovo podrzavaju a nazivaju se kao navijaci Zelje.
Moj dedo, komplet familija citav zivot prate Zelju, kad se njima sve gadi i ne idu na utakmice, da meni dodje neki balo i pise o Zelji i Mismovicu. Mrs iz kluba stoka nije vam to babo ostavio.
A tek price o opoziciji i masononim koji kao vrebaju da udju u klub? Pa koja ce budala uci u klub mi nemamo nista od igrackog kadra niti imamo para za bilo sta. Propuh u klubu. Ko me vi ba bacate bombe labudi maleni..Napravite jos kojeg bota pa da budete ubjedljiviji s pricama.
Krupa koja je nedavno dosla u ligu od kad je Misimovic i komapanija uzeli su nas ja mislim vec cetri puta, uzeli nam titulu dva puta. Jedna seoska prcija. Imate li obraza svi redom i ovi koji ovo podrzavaju a nazivaju se kao navijaci Zelje.
Moj dedo, komplet familija citav zivot prate Zelju, kad se njima sve gadi i ne idu na utakmice, da meni dodje neki balo i pise o Zelji i Mismovicu. Mrs iz kluba stoka nije vam to babo ostavio.
A tek price o opoziciji i masononim koji kao vrebaju da udju u klub? Pa koja ce budala uci u klub mi nemamo nista od igrackog kadra niti imamo para za bilo sta. Propuh u klubu. Ko me vi ba bacate bombe labudi maleni..Napravite jos kojeg bota pa da budete ubjedljiviji s pricama.
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba nadograditi UO. Otjerati Siljka i Dinu, a Ublehasu pustiti da nas nadogradi kako nas je nadogradjivao. Smislili uhljebi juce novi spin. Pakujte kofere. Gotovo je.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, N3R3D, Rule_hz i 75 gostiju.