FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 25 nov 2018, 12:43

MortemHz je napisao/la:slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 12:52

Addict je napisao/la:Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.
Šišić rijetko šutira, a često prođe , izbori korner , vrati loptu po zemlji, to je ono što nama je falilo kod dosta naših krila koji su posebno za Čalinog mandata išli i ulazili u sredinu i šutirali i pokušavali da zabiju u ogromnom postotku neuspješno, pamtimo neke tekme po 30-50 šansi bez ili sa jednim pogotkom , to je bila extremna neefikasnost, sa Husrefom je tu došla promjena da se uvijek ide na centralnog špica(Ahmeta) i igra nam je dramatično bolja, ofanzivna posebno....Šišić zna biti nezgodan pogotovo za tanke bekove ove lige, gdje nemamo 2-3 dobra realno a pogotovo lijeva :D

Anđušić nije pokazivao da može proći igrača uglavnom bi se zabijao u protivnika i tražio prekršaje...Welbeck istu nesreću imao da je došao kad su Adukor, Stanojević,Rahmanović, Crepulja u veznom redu i sad imamo Mustafića i Kurdića iz Akademije...on jeste isto brz igrač i prespreman ali zeznutije je taktički uigrat se u vezi a isto ne bi terena vidio koliko sad u mladosti za 2 godine kod nas....

možda vam još neki naši igrači dođu sad na zimu... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 13:03

Kakvo je stanje u Sarajevu? U Brezi dobro pada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 13:08

Vanja8 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Jel pada kiša, hoćel teren biti natopljen?
Ma pada,jasta...
E ybg, hajd što će posjeta bit loša već će i vjerovatno teren biti težak za igru, al valjda se prevarim pa da momci prikažu dobru igru i ubjedljivu pobjedu, da rahat gledamo :D :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 nov 2018, 13:14

E jbt vrijeme kad Sarajevo igra, ili je kisa ili pred kisu, nece nas danas biti vise od milju to je vec sad jasno, poslije tekme valja se rokati kakvim tabletama protiv prehlade :D
Bilo kako bilo idemo danas uzeti ovu Zvijezdu aBd i polako privoditi kraju ovu strasno efikasnu polusezonu.
VAMOS SARAJEVO :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 13:22

Laganica zapad ispod onih kućica, tu ne pada. :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 13:26

AlfredNobel je napisao/la:
Addict je napisao/la:Koliko znam mi smo trampili Šišića za njega. Šišić ima strašnu brzinu i vjerojatno je najbrži igrač lige, ima dobru kontrolu lopte u punom trku ali nema centaršut i često se spetlja. Anđušić definitivno ima bolju kontrolu od njega i bolju završnicu. Znam da je u FKS puno veća konkurencija i veća očekivanja ali ja iskreno sada nikad ne bih mijenjao njega za Šišića nazad. Znam da je bio smlata ali momku je tek 22 i mislim da ste debelo pogriješili, na našu sreću. I ovaj Welbek je toliko kvalitetan da ne vjerujem da ga niste potpisali pa makar dali na posudbu zbog broja stranaca.
Šišić je katastrofalan, igrač koji nema fudbalsku inteligenciju, odnosno obična atleta i kokoš. Nešto kao El Shaarawy iz Rome.
Hoće nas takvi :D Mićo, Crnkić
:rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 13:43

Kako je krenulo, trebat će Morti 4600 navijača protiv Čelika da dobije opkladu. :mrgreen:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 25 nov 2018, 13:46

Ja lično mislim da tu ima nešto drugo, da je stvar samo u glavi. Igrači koji dođu iz malih klubova kao Mladost ne znaju da se nose za pritiskom kakav vi stvarate a AFH. Ne možete me ubijediti da su Mićo ili Šišić slabi igrači jer su kod nas ubijali protivnika, a igrali su u slabijoj ekipi. Kod vas se Mićo stvarno nije vidio, ja ga nisam prepoznavao a eto opet ide u Belgiju. Kvalitet je tu neosporan samo je stvar mentaliteta po meni.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 nov 2018, 14:03

Kovacevic, Pidro, Mujakic, Dupovac, Hebibovic, Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic, Velkoski, Tatar, Ahmetovic

K : Dzafic, Sabanovic, Sisic, Bekic, Halilovic, Kurdic, Handzic

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 14:05

Očekivan sastav, nije loše. Ako Bog da, pobjeda bez srkleta, da uživamo cijelih 90 minuta. Sretno nam!
FK Sarajevo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 14:05

Addict je napisao/la:Ja lično mislim da tu ima nešto drugo, da je stvar samo u glavi. Igrači koji dođu iz malih klubova kao Mladost ne znaju da se nose za pritiskom kakav vi stvarate a AFH. Ne možete me ubijediti da su Mićo ili Šišić slabi igrači jer su kod nas ubijali protivnika, a igrali su u slabijoj ekipi. Kod vas se Mićo stvarno nije vidio, ja ga nisam prepoznavao a eto opet ide u Belgiju. Kvalitet je tu neosporan samo je stvar mentaliteta po meni.
nije samo do toga, da bi bio kompletan igrač treba od malih nogu da radi na razvijanju dodatnih individualnih vještina,tehnici(prijemu lopte), taktici(linijama trčanja,kretanja, postavljanja), šutiranju, centriranju, prekidima kako bi razvio dodatne sposobnosti, to se kod nas u BiH vrlo malo radi u OP(samo treniranje/istrčavanje i tekme), zbog toga je svaki Akademac puno dalje u razvoju od ostalih mladih igrača...a nekad i starijih...u malim sredinama je dovoljno da ima jednu sposobnost koja ga čini boljom(brzina,šut) i lakše mu je isplivati u prvu ekipu....

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 nov 2018, 14:13

Zukanovic je napisao/la:Kovacevic, Pidro, Mujakic, Dupovac, Hebibovic, Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic, Velkoski, Tatar, Ahmetovic

A sto mu Sabanovic sjedi na klupi, qurcem katran mješo, dabogda?!?!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 25 nov 2018, 14:17

VenamaHrabrih je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Kovacevic, Pidro, Mujakic, Dupovac, Hebibovic, Stanojevic, Crepulja, Rahmanovic, Velkoski, Tatar, Ahmetovic

A sto mu Sabanovic sjedi na klupi, qurcem katran mješo, dabogda?!?!
Šabanović je povrijeđen
Bordo bijeli za život cijeli!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 nov 2018, 14:21

Pa opet sofre nema izgleda da njeg bas libo racku za FK Sarajevo :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 nov 2018, 14:27

robertkosar je napisao/la:

Pa opet sofre nema izgleda da njeg bas libo racku za FK Sarajevo :oops:
bolestan valjda, tako rekoše

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 nov 2018, 14:34

Sve su prilike da će jedan stranac na zimu doći, umjesto Šofranca, ne da mu se jbga

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 nov 2018, 14:57

Ajmoooooo poceraaaj :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 25 nov 2018, 14:59

Imal streama? :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 15:09

Uh kako smo žestoko krenuli
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, DoktorXabaras, Hightower, Marokanci58 i 61 gost.