FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav nam je igracki kadar mi smo odlicni..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uz malo vjere u ekipu i malo podrske MORALI smo biti treci sad.
al ne, mi smo sebi najveci dusmani
cim Said izadje mi pocnemo igrat
al ne, mi smo sebi najveci dusmani
cim Said izadje mi pocnemo igrat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad bi dobili Mladost uradili bi veliku stvar i zbog bodova i tabele a vise i zbog atmosfere preko duge pauze. Ali ove sezone tradicionalno kad nam se otvori da pobjedom puno donesemo mi izgubimo.
Na sve ovo dodajte 5 bodova sto su nam ukrale sudije. I onda opet razmislite o prici oko pojacanja, dometima ovih igraca i sl.
Na sve ovo dodajte 5 bodova sto su nam ukrale sudije. I onda opet razmislite o prici oko pojacanja, dometima ovih igraca i sl.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Više nego zasluzena pobjeda danas.Cestitke svim igračima i Nali!
Said i Smajić igrači za klupe definitivno!Cim smo bez njih igra je punooo bolja
Said i Smajić igrači za klupe definitivno!Cim smo bez njih igra je punooo bolja
DRŽAVA TUZLA!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad bi bili treci realno, i u blagoj euforiji. Ovako smo u rasulu. Samo da je sudjenje bilo posteno
Čestitam na trudu i zasluženoj pobjedi, maksimum od ekipe, sad odmor i isto zalaganje protiv Mladosti i onda zavrsit i to treće poluvrijeme na skupštini, valjda se nađe neko ko misli na klub a ne na IMT i politike
Svaka cast momcima i Naliću na pobjedi,sad idemo na šipove i na okolna brda gledati mladost
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Fina i posjeta oko 60-tak fukara i bilo je dosta nasih na tribinama cini mi se...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Više naših nego što misliš, srce vuče kućiBrcanskamalta je napisao/la:Fina i posjeta oko 60-tak fukara i bilo je dosta nasih na tribinama cini mi se...

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zlata vrijedna tri boda a valja sad sve uciniti da se sa pobjedom ode na pauzu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Igra tip 10 i smeta.ultrasstyle_tz je napisao/la:a i ostali su se naigrali naprijed. on je makar sutnuo ostali ni dotle nisu dosli
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pretjerujete sa Smajicem...Nije on kriv ni za kiksove ni bodove nije kriv nizasta realno...
Ovo sa Fulemom samo je opteretilo momka...nakon toga pogubio se...
Krivce treba traziti u Saidu smotanom golmanu i ostalim "vedetama"ali ne u mladom Smajicu...
Istina dugo je u ekipi treba ga istrpiti max do sledece zime ako ne "procepi "onda traziti rjesenje...
Kako se zove onaj Mali...sto zabi na Tusnju gol jednom...nas omladinac. ...Njega na ofanzivnog veznog. ..Treba dat sansu momku...yebo Saida
Krivce treba traziti u Saidu smotanom golmanu i ostalim "vedetama"ali ne u mladom Smajicu...
Istina dugo je u ekipi treba ga istrpiti max do sledece zime ako ne "procepi "onda traziti rjesenje...
Kako se zove onaj Mali...sto zabi na Tusnju gol jednom...nas omladinac. ...Njega na ofanzivnog veznog. ..Treba dat sansu momku...yebo Saida
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Kako bolan nije kriv nizasta??????????Brcanskamalta je napisao/la:Pretjerujete sa Smajicem...Nije on kriv ni za kiksove ni bodove nije kriv nizasta realno...
Pa bolan ovoliko kola a ni jednog gola nije dao,ni jedne asistencije,ni jednog driblinga,ni jednog pretrčavanja protivnika...osim nekoliko uklizavanja u ovo više od pola regularnog dijela nista nije pokazao osim one svađe sa navijačima sa A tribine!!Treba ga dat dzaba Fulhamu bez obeštećenja odmah bolje i za njega i za dajdzu a i za Slobodu!!Nije on naravno kriv za krađe od strane sudaca,za neborbenost u nekim utakmicama,nije kriv sto ne zna a gura ga se.Maksimović je klasa za njega kao i D.Hodzic al nazalost njihovu nije im Senad nista rodbinski..
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momci su pristali da igraju svi za tim i na rezultat i zato ofanziva ispasta. Treba u svakoj od linija po 1 igrac, neka mozda 4 dobra igraca da se to digne na veci nivo. Sa ovim cime se raspolaze je odigrano najpametnije jer realno ti sa 11 golova tesko da mozes vise bodova izvuci. Dokaz da su igraci igrali samo za tim i zrtvovali se. Niko se nece nadavati golova i nakupiti asistencija dok ne dobijemo malo na kvalitetu pa budemo mogli da drzimo igru veci dio utakmice na polovini protivnika. Ovako su to vise rovovske bitke pa nekad prevagne na nasu stranu, a nekada kada primimo prvi gol (cesto i nesretan) nemamo kvaliteta da napadnemo.
Trn u oku su kiksevi Vasiljevica i par kikseva golmana. Ostalo se moze reci da smo u 18 kola bili nezgodni vecini ekipa. Nije ni njima lijepo igrati protiv Slobode kada eventualno mogu zabiti jedan gol.
Protiv Mladosti opet teska borba i pokusati odvesti utakmicu u drugo PV u egalu, a onda na trku i pritisak zabiti prvi.
Trn u oku su kiksevi Vasiljevica i par kikseva golmana. Ostalo se moze reci da smo u 18 kola bili nezgodni vecini ekipa. Nije ni njima lijepo igrati protiv Slobode kada eventualno mogu zabiti jedan gol.
Protiv Mladosti opet teska borba i pokusati odvesti utakmicu u drugo PV u egalu, a onda na trku i pritisak zabiti prvi.
Velika 3 boda u BN,koja treba potvrditi protiv MDK.A onda na pauzi vidit šta i kako dalje,od uprave tima itd.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Mi ove godine igramo bolje u gostima nego kući. Protiv melje i pitara smo igrali ekstra i da je bilo fer suđenje tu bi imali 4 boda a mozda i svih 6.
Kući je bilo par katastrofa izdanja, najgore protiv zvijezde09 i par baksuzluka kao protiv mađara i pitara gdje je realno bilo remi a izgubili smo utakmice zna se kako.
Uglavnom obzirom na trenutni roster dobro je to ali je moglo i bolje da smo imali donekle fer suđenje.
Na pauzi moramo dovesti pojacanja u svim linijama znaci bar 4 igrača i da se Azir vrati na gol. Napadač je prioritet i organizator igre. Said ce se teško vratiti da bude bar na pola mogućnosti od prije.
Na pauzi obavezno produžiti ugovore Ignjatoviću, Adzemu, Vidoviću i Barabanu.
Kući je bilo par katastrofa izdanja, najgore protiv zvijezde09 i par baksuzluka kao protiv mađara i pitara gdje je realno bilo remi a izgubili smo utakmice zna se kako.
Uglavnom obzirom na trenutni roster dobro je to ali je moglo i bolje da smo imali donekle fer suđenje.
Na pauzi moramo dovesti pojacanja u svim linijama znaci bar 4 igrača i da se Azir vrati na gol. Napadač je prioritet i organizator igre. Said ce se teško vratiti da bude bar na pola mogućnosti od prije.
Na pauzi obavezno produžiti ugovore Ignjatoviću, Adzemu, Vidoviću i Barabanu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Saša Maksimović?Brcanskamalta je napisao/la:Pretjerujete sa Smajicem...Nije on kriv ni za kiksove ni bodove nije kriv nizasta realno...

- RollingPaper
- Kontakt:
Odigrao je u Krupi odličnu utakmicuHPCompaq je napisao/la:Vrijeme je da Čivić odigra jednu kvalitetnu utakmicu. Hajmo manekeni x2 mjera.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Eh taj....NKMramor je napisao/la:Saša Maksimović?Brcanskamalta je napisao/la:Pretjerujete sa Smajicem...Nije on kriv ni za kiksove ni bodove nije kriv nizasta realno...
On u sredini Hodzic mali Hadzic kako li vec u prvih 11 i trica Mladosti..
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ti moras od njih ove godine napravit igrace.
moras imati koliko bi 3 ili 4 u-21 igraca u zapisniku zato Smajic, Beganovic, Hodzic Dino, drugo Hodzic i Maksimovic moraju sto vise da igraju ove godine. Ne mozes vise tek tako dovoditi djecu iz drugih klubova kako imaju ovi profesionalni ugovori, a nek prodas Smajica ili Begu belaj.Tako da se ova djeca moraju isforsirati sto vise ove godine
moras imati koliko bi 3 ili 4 u-21 igraca u zapisniku zato Smajic, Beganovic, Hodzic Dino, drugo Hodzic i Maksimovic moraju sto vise da igraju ove godine. Ne mozes vise tek tako dovoditi djecu iz drugih klubova kako imaju ovi profesionalni ugovori, a nek prodas Smajica ili Begu belaj.Tako da se ova djeca moraju isforsirati sto vise ove godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.