betrezengorbachev je napisao/la:Nema Hebiba iducu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahaha, e jest ti svanulo kad dobi žutiPantelija je napisao/la:Tooooooooooooooooooooo
Ruku na srce, bio je top u prvom poluvremenu što se tiče ofanzive.
Pobjeda, odlično. Jesenji prvaci - zasluženo. Prvo poluvrijeme savršenstvo dok je drugo bilo pravo tanko al ne zamjerim, sve u svemu ja sam prezadovoljan.
Još ostane Čelik, pobjedit i rahat na zimsku pauzu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam oplakao znacifks74 je napisao/la:Majko mila ovog Spahe. Kisobrani su sklopljeni, znaci da je kisa , prestala.
Ili kad rece cini mi se da je mekan teren, ali ne mogu opipat s komentatorskog mjesta. Ili 100 puta govoreci teren je danas brz
Btw Kurdic stvarno nije kalibar Sarajeva, nit je gradjen ko fudbaler, nit sta zna s loptom, njegovim ulaskom smo izgubili sredinu.
Handzica bi volio vise gledati, treba probavati na kosevu 4-4-2, mislim da bi puni pogodak to bilo
1946~
Poslije onih doceka kad je bio pjan ko zemlja ja ga smanjim cim ga cujem jer ne mogu ozbiljno pratit tekmu kolko mi je on segaThrillerHz je napisao/la:Ja sam oplakao znacifks74 je napisao/la:Majko mila ovog Spahe. Kisobrani su sklopljeni, znaci da je kisa , prestala.![]()
![]()
Ili kad rece cini mi se da je mekan teren, ali ne mogu opipat s komentatorskog mjesta. Ili 100 puta govoreci teren je danas brz![]()
Btw Kurdic stvarno nije kalibar Sarajeva, nit je gradjen ko fudbaler, nit sta zna s loptom, njegovim ulaskom smo izgubili sredinu.
Handzica bi volio vise gledati, treba probavati na kosevu 4-4-2, mislim da bi puni pogodak to bilo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Prvo poluveijeme dobro, drugo cekali samo da zavrsi, jos Celik i lagano na pauzu.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mene sad najvise brinu ugovori , ovi igraci nam ne smiju otic djaba posebno Rahman i Tatar I Pidro , ma ne mogu nabrojat kolko ih ima od solidnih do jako dobrih , ne brinem se za titulu , ne moze onaj Covic klub ukrast ovo , kad sa po ekipe mi odemo u Mostar i njima treba sudija da ne izgube mislim , ne mogu , fakat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobro je ovo, igramo muski a podmazano. Divota.
Kurdic je stoper i zato je ovako los kao DM. Inace, Krste je MotM sigurno! Igrao je za devetku.
Kurdic je stoper i zato je ovako los kao DM. Inace, Krste je MotM sigurno! Igrao je za devetku.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
belosevic28
- Kontakt:
Smrznuo se ko ckapi al je vrijedilo. Sredina sjajna, Crepulja i Stanoke 'preorali' teren. Krste par sjajnih poteza, asistencija, vracao se po loptu, razigravao... Samo me nerviralo sto smo gubili zracne duele nazad al sreca nije nas kostalo.
Djokanovic vec od naredne polusezone MORA biti ispred Kurdica koji nije za DMF nikako.
Zvijezdi zelim da izbore opstanak jer se nisu valjali, bas su dosli igrati. Imaju neku drskost u sebi i mnogima ce pomrsiti racune.
Onaj Jovovic da je mladji koju godinu, koliko sutra bi ga pokusao dovesti. Kako se bori, trci, udara...uz to i zabija.
Djokanovic vec od naredne polusezone MORA biti ispred Kurdica koji nije za DMF nikako.
Zvijezdi zelim da izbore opstanak jer se nisu valjali, bas su dosli igrati. Imaju neku drskost u sebi i mnogima ce pomrsiti racune.
Onaj Jovovic da je mladji koju godinu, koliko sutra bi ga pokusao dovesti. Kako se bori, trci, udara...uz to i zabija.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tatar dobar, Krle na misice, Ahmet mi vec djeluje umoran, nadam se da je plavka dobar
, odbrana s Hebibom prodje samo s jednim u mrezi I to je podnosljivo, gol iz kornera broj 1968...
Odlicno postavljena zvijezda, onaj jovovic dobar ko sto rekoh, klepit ce ga neko iz vrha garant na ljeto...
Kurdicu je ovo druga tekma da je dobio finu minutazu, sigurno je bilo malo I treme teren **** a ovi pritiscu non stop...treba podrske, necemo sad odmah drvlje I kamenje...
Kad smo zadnji put bili jesenji prvaci? 2015. nismo
Odlicno postavljena zvijezda, onaj jovovic dobar ko sto rekoh, klepit ce ga neko iz vrha garant na ljeto...
Kurdicu je ovo druga tekma da je dobio finu minutazu, sigurno je bilo malo I treme teren **** a ovi pritiscu non stop...treba podrske, necemo sad odmah drvlje I kamenje...
Kad smo zadnji put bili jesenji prvaci? 2015. nismo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veličanstvena igra, hvala vam momci!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Konama 12 a uskom 13 bodova bježimo. 
FK Sarajevo
Tri gola, tri boda.
Idemo ovako odraditi i Zenicane, pa s hajrom, na pauzu.
**** kiša, srecom nije bilo hladno
Idemo ovako odraditi i Zenicane, pa s hajrom, na pauzu.
**** kiša, srecom nije bilo hladno
Nece nako selo nekaznjeno **** naše kone
Stanojevic najbolji, ostali dobri. Prvih 30 minuta vrlo dobro. Ostalo smo cuvali rezultat po onoj kisurini. Nadam se da ce teren protiv Celika biti bar podnosljiv. To nam je jako bitno za ovaj stil igre. Zvijezda fina ekipica. Mladost moze do 3-ceg mjesta nakon iduceg kola.
Ma ovim "Fergusonima" je i Krste kloc,go vnar itd sto im i Kurdic nebi bio. Decko je stoper,ima 2 do 3 tekme tj po pola tekme u seniorskom fudbalu ne znam sta ocekujete? Rijetko koji igrac iz akademije ce uci odma u prvi tim i igrat kao Ronaldo cijelu sezonu tako da se ne nadajte tome bezveze. Sto se mene tice kao i na pocetku sezone sto san rekao,svaka cast momcima iz akademije od mene ide podrska u svakom smislu pa makar i najgore igrali. Nesto se prica neka nase djece,daj akademiju ne daj boze da smo ba trecem mjestu npr psovalo bi im se sve zivo i mtvo,kao sto im se i ovdje psovalo nakon jednog kiksa BRAVO MOMCI samo gaziteee
2006 na 2007 smo bili jesenji prvaci...
Kolo prije krajarevolt je napisao/la:2006 na 2007 smo bili jesenji prvaci...
Ovo Sarajevo zasluzuje mnogo vise gledalaca na stadionu. Danas jedna da nas je 1000 bilo, al dobro...
Dosli smo do toga da su igraci mnogo bolji od navijaca... Sto je fenomenalno
Samo naprijed bordo momci
Podrska do kraja...
P.s samo da se nayebem svega zivog svim manijacima koji su u sacekusi ufatili par srednjoskolaca....
Dosli smo do toga da su igraci mnogo bolji od navijaca... Sto je fenomenalno
Samo naprijed bordo momci
Podrska do kraja...
P.s samo da se nayebem svega zivog svim manijacima koji su u sacekusi ufatili par srednjoskolaca....
Prvo poluvrijeme po mom ukusu je bilo najbolje do sada sto smo vidjeli od ekipe.Bukvalno nisam mogao da vjerujem koliko su nam igraci dominantni bili u svemu,kao da igraju protiv neke kategorije koja nije seniorska.Strasno je izgledalo.
Drugo vala nisu ekipe ni trebale izlaziti,premotaj ga,nisi imao snimiti nista za pregled kola.
Fantasticno.Ovi momci su prava ekipa.
Drugo vala nisu ekipe ni trebale izlaziti,premotaj ga,nisi imao snimiti nista za pregled kola.
Fantasticno.Ovi momci su prava ekipa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jubilej Amera Dupovac
Prvotimac FK Sarajevo, Amer Dupovac ubilježio je u večerašnjoj pobjedi nad Zvijezdom svoj jubilarbi 150. nastup u bordo dresu.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Prvotimac FK Sarajevo, Amer Dupovac ubilježio je u večerašnjoj pobjedi nad Zvijezdom svoj jubilarbi 150. nastup u bordo dresu.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, oelcaelala i 7 gostiju.