Ima l' manijaka? Cujem Muhamed promijenio drzavu.
Dobit ce zeljo kupsku salataru.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj ih više, ovi teški trenuci za naše kone iznjedrile su one prave i istinske navijače poput Osketa. Interesdžije su se udaljile od kluba, on se nalazi na koljenima pa bih u ovom trenutku kao rješenje problema predložio da dođe do njihove fuzije s nama. Mislim da bi im najidealnije rješenje trenutno bilo da postanu FK Sarajevo B.rasavoje je napisao/la:Hahahahhahahha ha.
Ima l' manijaka? Cujem Muhamed promijenio drzavu.![]()
Dobit ce zeljo kupsku salataru.
Pitar mojrasavoje je napisao/la:Znas kako ja zovem covjeka iz Foce?
Moj solinas nesto te statistika zeza, zadnje tri tekme na Tusnju su rijesene u korist Sarajeva, ima li potrebe da o Kosevu pricam gdje ste zadnji put u prvesntvu nas uzeli davne 1981. godine kada ti nisi bio ni rodjenBrcanskamalta je napisao/la:Vas smo posteno razbijali,kuci u Seheru nebitno..ko oraheBordoArmy88 je napisao/la:A vi pošteno dobijali dok je sisoje plaćao?! Klasična komunistička škola propagande...sviunapad1010 je napisao/la:Logično kod nas prvi onaj kome se te sezone najviše šteli preko lopovskog saveza i sudijske banditske organizacije.
Selo I SARAJEVO nije istoBrcanskamalta je napisao/la:Hajde procitaj Osttribine njegov post,i moj odgovor...valjda skontas na sta se odnosio odgovor.Lako je bilo biti trener Slobode tada,sto je izgovorio,dobio je....i imao je platu vecu nego sada u Sarajevu...
Ti to najbolje znas,vidim hvata te nostalgija za tvojim selom iz kojeg si sisao u Seher.DenchiNL je napisao/la:Selo I SARAJEVO nije istoBrcanskamalta je napisao/la:Hajde procitaj Osttribine njegov post,i moj odgovor...valjda skontas na sta se odnosio odgovor.Lako je bilo biti trener Slobode tada,sto je izgovorio,dobio je....i imao je platu vecu nego sada u Sarajevu...
![]()
![]()
Olovni???Brcanskamalta je napisao/la:Ti to najbolje znas,vidim hvata te nostalgija za tvojim selom iz kojeg si sisao u Seher.DenchiNL je napisao/la:Selo I SARAJEVO nije istoBrcanskamalta je napisao/la:Hajde procitaj Osttribine njegov post,i moj odgovor...valjda skontas na sta se odnosio odgovor.Lako je bilo biti trener Slobode tada,sto je izgovorio,dobio je....i imao je platu vecu nego sada u Sarajevu...
![]()
![]()
![]()
Olovni djecace,ja te volim,pusa iz dijaspore
belosevic28 je napisao/la:Slavis li praznik solinaaa?
Kao Sejdic-FinciBrcanskamalta je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Slavis li praznik solinaaa?![]()
![]()
![]()
belosevic28 je napisao/la:Najbolji uvid u bh. fudbalske prilike ima solina iz Beca haha
Normalno sari moj, treba biti dostojanstven i u teškim momentimaSariel1987 je napisao/la:Oske vidim sportski podnosi
Aferim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.