FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 nov 2018, 22:20

zagorski je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Sve nešto kontam da je ova ekipa zaigrala u revanšu protiv Atalante naravno tu bih stavio Adukora umjesto Crepulje jer tako bi morali siguurno. Da li bi imali šansi za prolazak šta vi mislite :D ?
Ne pominji tu utakmicu nikad i ni u kojem kontekstu :D
Moram se citirati :urnebes:
MortemHz je napisao/la:Nikad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2018, 22:21

SedrenikHz je napisao/la:Sve nešto kontam da je ova ekipa zaigrala u revanšu protiv Atalante naravno tu bih stavio Adukora umjesto Crepulje jer tako bi morali siguurno. Da li bi imali šansi za prolazak šta vi mislite :D ?
Atalanta kad igrao kao onu utakmicu na kosevu utrpa Interu 4-5 komada . da bi prosao neku jaku ekipu oni moraju biti ispod svog nivoa a mi na maksimumu i opet pitanje .

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 nov 2018, 22:26

Ova Zvijezda se u dva duela s nama pokazala kao fina, gospodska ekipa. Bez zatvaranja, valjanja, glumljenja. Zelim im od srca da ostanu u PL.

Sto se tice utakmice, da nije kise bilo sve bi bilo savrseno. Stanojevicu svaka cast, covjek je odigrao perfektnu utakmicu.

Samo treba nesto raditi sa ovim terenom, mora se postavljati novi teren jer je ovaj u drugom poluvremenu, nakon one malo jace kise postao neuslovan, lopta je bas odskakala...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 nov 2018, 22:27

Pet bodova prednosti, ubjedljivo bolja gol razlika i međusobni duel na našoj strani (pobjeda 4:2 kući i remi 2:2 u gostima). :cool: :cool:

Jesen blistava i zlatno proljeće :kralj: :salut:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 25 nov 2018, 22:29

Ma ja pomahnit'o nešto :D

Samo kad se sjetim šta se ovde pisalo o Husu do proje 2 mjeseca, FUJ.

Hajde ima li ko da je blizak klubu nek mole Rahmanovića i Adukora da produže yebem ga.
Onog igrača kao Rahmanović moramo imati u ekipi.
Ma braco je bezobrazan, ne da na sebe ni na naše.

Prvo poluvrijeme k'o da sam Barcu gledo yebote ledara :bow:

Što vrijeme izjeba danas, hoće - neće
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 22:31

Ma ne treba napadati Numana,dijete ne igra na svojoj poziciji i naravno da se lose snalazi,jednostavno treba uživati u onom sto smo postigli,a na pauzi posložiti neke stvari...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 22:31

Boga mi, bilo je hoće-hoće. :lol:
@Vanja treba napadati Numana. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 nov 2018, 22:34

skoroalen je napisao/la:Boga mi, bilo je hoće-hoće. :lol:
Boga mi sam gledao prema zapadu kad je ulazio, cekam neku bocu da uleti ili nesto :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 22:36

alacious je napisao/la:
Boga mi sam gledao prema zapadu kad je ulazio, cekam neku bocu da uleti ili nesto :mrgreen:
Htio sam ga kišobranom gađat k'o Ješića u vakat, al mi bilo žao kišobrana, pokis'o bih k'o pichka. Mislim svakako jesam, al bilo bi i gore. :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 nov 2018, 22:38

Ma niko nikoga ne napada, samo nije za DMF-a momak. Radije Andreja forsirati tu (znam da sam dosadio s njim ko Primorac sa Hadzicem haha al fakat mi nije rod).
Skoro halali ti ga imas pravo napadati :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 nov 2018, 22:40

Stadion Kosevo
nakrcan ljudima
i grb sto kuca
umjesto srca
u nasim grudima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 25 nov 2018, 22:41

Vanja8 je napisao/la:Ma ne treba napadati Numana,dijete ne igra na svojoj poziciji i naravno da se lose snalazi,jednostavno treba uživati u onom sto smo postigli,a na pauzi posložiti neke stvari...
Dobar je to momak i sigurno ima prostora da se razvije u kvalitetnog stopera ali na poziciji zadnjeg veznog je lose rjesenje.I Mustafic i junior Djokanovic su bolja rjesenja.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 nov 2018, 22:42

Atalanta je drugi svijet od nas, kao sto neko rece prije par sedmica stvorise Interu za samo 20min nekih 6-7 100% sansi, heeej Interu, a da nece nama tad sa Dupovcem (koji je bio u katastrofa formi) i Bokijem ala Piplica na golu :lol: ljudi kad imaju svoj dan jednostavno razvaljuju.
I ova ekipa bi ispusila ali mislim, da ne vise od 5 golova razlike :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 nov 2018, 22:47

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ne pominji tu utakmicu nikad i ni u kojem kontekstu :D
Moram se citirati :urnebes:
MortemHz je napisao/la:Nikad
E baš :thumbup:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 nov 2018, 22:49

alacious je napisao/la:Ova Zvijezda se u dva duela s nama pokazala kao fina, gospodska ekipa. Bez zatvaranja, valjanja, glumljenja. Zelim im od srca da ostanu u PL.

Sto se tice utakmice, da nije kise bilo sve bi bilo savrseno. Stanojevicu svaka cast, covjek je odigrao perfektnu utakmicu.

Samo treba nesto raditi sa ovim terenom, mora se postavljati novi teren jer je ovaj u drugom poluvremenu, nakon one malo jace kise postao neuslovan, lopta je bas odskakala...
Mislim da je dosta raje bilo tvoji istomišljenici danas a i ja sam tako da najbolje o ekipi Zvijezde 09 govori aplauz sa Istoka na kraju utakmice upućen igračima Zvijezde 09
Sarajevo ljubavi moja!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 nov 2018, 22:51

Ne znam je li neko to vec pomenuo,ali odavno nisam cuo korektniju izjavu protivnickog trenera kao Nestorovicevu danas.
https://sportsport.ba/fudbal/nestorovic ... ola/297923

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 22:52

Ma drug moj,ne treba ga napadati,jednostavno ne igra na svojoj poziciji,a iskreno sad nije ni lako igrati za nas...
Vidis da smo postali masinerija,ali nasa djeca su nasa i moraju se kaliti...
Ne kažem da je za prvih 11,no na onoj poziciji on ne može vise...
Nasi mladici moraju imati podrsku nas bolesnih navijača,jer generacije koje dolaze traže oslonac upravo u nama ,navijacima...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 22:55

zagorski je napisao/la:Ne znam je li neko to vec pomenuo,ali odavno nisam cuo korektniju izjavu protivnickog trenera kao Nestorovicevu danas.
https://sportsport.ba/fudbal/nestorovic ... ola/297923
Čovjek nije tražio opravdanje za poraz,jednostavno je rekao istinu,e sad sto je nekim uhljupima tesko reci to,to je vec njihov karakter...
Pa sjeti se Naliceve izjave "Znao sam da nam Sarajevo ne može dati gol iz igre",mislim van pameti...Pa dalo ti ga je u Tuzli...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2018, 22:56

Ma mi se u Evropi ne možemo nosit s tim ekipama, nikako. Nismo još taj level. Neko danas upita, koliko ova ekipa može u Evropi. Pa, ako budemo igrali s predstavnicima Moldavije, Luksemburga, skandinavskih zemalja (koje nam dobro leže, po tradiciji), nekim iz Velsa ili Irske... možemo daleko. Ako udarimo na bilo koga iz top 7-8 evropskih liga, tu nam je kraj.

@Vanja ma znam, mislio sam na nešta drugo, interna šala ovdje na forumu. Imali smo Numan i ja neke lične probleme pa zato ja govorim. :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 nov 2018, 22:59

skoroalen je napisao/la:Ma mi se u Evropi ne možemo nosit s tim ekipama, nikako. Nismo još taj level. Neko danas upita, koliko ova ekipa može u Evropi. Pa, ako budemo igrali s predstavnicima Moldavije, Luksemburga, skandinavskih zemalja (koje nam dobro leže, po tradiciji), nekim iz Velsa ili Irske... možemo daleko. Ako udarimo na bilo koga iz top 7-8 evropskih liga, tu nam je kraj.

@Vanja ma znam, mislio sam na nešta drugo, interna šala ovdje na forumu. Imali smo Numan i ja neke lične probleme pa zato ja govorim. :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.