FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Guest007
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Guest007 » 25 nov 2018, 21:37

slika

Na polusezoni provjerenog centarfora, provjereno krilo, i provjerenog igraca sredine terena, kakav said mrtav ljudi
Civic,Prses dobri za klupe i ovih ekipa u zoni ispadanja relano, znaci racunat' na njih al za nesto vecu poziciju treba dovesti provjerenije igrace.
U odbrani po meni ne treba nista dirati, odlicno funkcionisemo, mozda jednog stopera dovesti cisto zbog eventualno neke povrede standardnih, mozda vratiti Mehmedagica koji se kako cujem oporavio, nije u formi ali kao rezerva vjerujem da bi bio dobar.

Smajic klupa definitivno, malo manje srat sa njim, nije los igrac ali trenutno se ne snalazi i prema gore bukvalno imamo igraca manje a ciljamo na visoku poziciju, to ne ide.
Livancic Smajic i Hodzic sansu s klupe u 2 polusez pa sta bude..

ps. Hadzanovica sam izostavio u prvih 11 ali itekako zasluzuje da bude tu, samo malo manje da udara hehe.

Saida sto se tice dobar je za zadnjih 15 minuta protiv ekipa koje su u zoni ispadanja, realno nije vise onaj stari, traljav je, vidi se, ocito je da nam fali u sredini Rustemovic od prosle sezone.
U svakom slucaju ekipa za borbu za evropu uz kvalitetna pojacanja, imamo odlicnog trenera, ne treba stedit novac na polusezoni, vjerujem u pozitivan ishod ove sezone, samo pametno.

Ja mislim da bi odlican potez bio da se dovedu Jovan Blagojevic i Filip Arežina, nisu losi igraci uopste.

SAVEZ NAPOLJE!
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 25 nov 2018, 21:55

Arezina,Blagojevic,Cabraja slobodni, ja da radim prelazni rok oni bi po svaku cijenu bili na Tusnju.
Do kad ugovor ima Fajic u Velezu, ono je zvijer a imali smo ga na radaru na proslom prelaznom roku..
Sa ta 4 igraca imali bi dobrih prvih 11 na svakoj poziciji..

slika

Sa ovom ekipom bi mogli napasti to 3 mjesto, sigurno.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 nov 2018, 22:00

Arezina ni pod razno
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 25 nov 2018, 22:03

Nema od tog nista :D

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 25 nov 2018, 22:05

Jao kakav stadion prave hrvati za Radnik iz Sesveta.....50-55 miliona kuna....koliko mu ga to dodje u markama....15-16 miliona maraka...
Sine,mi syebali 7 miliona na sjever i sipove,i jedno tri miliona na fantome iz JU nehljebare i uhljupe...u zadnjih 6-7 godina...dvije trecine onog njihovog sjajnog projekta mi smo vec sjebali a imamo ONO....bravo projektanti,bravo vizonari,gradjevinci,bravo bogovi Tuzle :tokralju: :puke:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 nov 2018, 22:25

Zauzeti mjesto u prvih 6 nakon 22 kola zbog laksih protivnika kući i takođe zbog 6 domaćih utakmica.

Blagojevic i Cabraja bi bili fina pojacanja. Arezina ni pod razno.

Prije toga skupstina na kojoj ce valjda biti neki pomak u organizacionom smislu. Ako mislimo napredovati treba nam novi i bolji statut kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 nov 2018, 23:44

Ako je kome promaklo, Livancic je najzasluziniji za ovih 6 bodova iz Krupe i Bijeljine.
Mnogo vrijedna pobjeda danas. Mladost igra preporodjeno I eventualna pobjeda bi stavila pecat na dio sezone u kojoj se ne sjacam kada je posljednji put bilo ovoliko oscilacija,uspona i padova.
tuzlanska Sloboda

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 26 nov 2018, 11:39

U slucaju pobjede bili bi bolji nego sto sam ocekivao..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 nov 2018, 11:51

Bice gutavo s mdk. I bod je dobar :kafa: :mrgreen:
A znate da je realno i bod dobar jel tako takoee.
Ovde ne trebq toplu vodu izmisljat.
Zadrzat nalu.i obezbjeditmu sredstva za oblikovanje ekipe kako on zeli. Dovest menadzera da finansijski sredi i uredi klub i vrati op pod skute fk.
Otic i na koljenima molit senada da udje u slobodu dat mu stadiin i tribine na koliko hoce godina sto sta fali 99 zrinjski dobio tu negdje jelde?
Ako nista je bo politiku sjest i s azmirom sto sta fali??
Fudbalski klub zivi od fudbala i pobjeda sve ostalo je irelevantno.i sekundarno.u fudbalu.
Hocemo pobjede hocemo titulu jos ove godine.
Bar jednu pa onda mozemo opet staru mantru udarat?jel posteno?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 nov 2018, 11:53

Uzet tri boda od MDK, dva pojačanja, ostanak Nale. Rakije i slanine imam, ugalj kupio. Zadovoljan sam zimom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 nov 2018, 11:54

Mislis da je realno da ce nala ostati ako se ovo iza kulisa nista ne promijeni? Na stranu sta bi mi voljeli?
Ja bi najvise volio titulu pa kako god.
Ko god je moze donijet kupit ukrast nebitno :roll:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 nov 2018, 12:03

Jednu sezonu samo jednu sezonu za dusu i onda nek se opet krve i rasipaju.
Zamisli.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 nov 2018, 12:31

Sariel1987 je napisao/la:Jednu sezonu samo jednu sezonu za dusu i onda nek se opet krve i rasipaju.
Zamisli.
I ja kazem...daj jednu da rahat umrem :pray:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 nov 2018, 16:53

Doboj kakanj ako dobijemo eto nas u borbi za 3. mjesto ravnopravno. Stvarno sta se sve dešavalo sa sudijama i par utakmica početničke greske i gubljenje bodova dobro mi stojimo na tabeli.
Važno je pobijediti ovu utakmicu, ali najvažnije je sta ce se desiti na Skupštini od cega zavisi kako ćemo uci u zadnjih 14 kola na proljeće. Sistem je ovaj puno opasniji od onog sa podjelom na ligu za prvaka i opstanak. Odigrano je skoro 2/3 prvenstva do zimske pauze a bodovno zeljo koji je treći je na 11 bodova od zone ispadanja.
Mi se moramo pojačati ako mislimo da ne strepimo od ispadanja. Mala bodovna razlika je između borbe za evropu i ispadanja. Na proljece ne smijemo dozvoliti seriju loših rezultata ni slučajno a proljetni dio zapocinjemo sa dvije utakmice u gostima Celik i Gosk te dočekujemo zelju nakon cega se ulazi u zadnjih 11 kola po Bergerovom sistemu gdje prvih 6 na tabeli ima utakmicu vise kući.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 26 nov 2018, 17:25

Na skupstini se nece nista znacajno promjeniti, ne znam sta ocekujete, mozda jedino promjena statuta.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 nov 2018, 18:00

Skupština kao i svake godine.Vjerovatno tresla se gora rodio se miš.Ova ekipa se treba debelo nadograditi ako mislimo ganjati to 3.mjesto,treba biti realan.Par kikseva i loših utakmica(onakvih kakve se samo nama mogu desiti na Tušnju),i eto te u borbi za opstanak.Za sada to izgleda lijepo,među 6 smo na pauzi.A onda će sve biti poznatije tokom priprema i sklapanja kako rukovodilačke strukture tako i igračke.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 nov 2018, 19:46

A jojjj..... :damn:
Opet ce biti za protiv,udri nedaj,laze,ne laze,kriv grad,kriv on,azmirovci,senadovci,carsija,seljaci,prodane pi cke,sloboda do groba,nas ne kupuju titule, kuknjava kuknjava kuknjava Ah brate mili, :facepalm:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 nov 2018, 19:54

Brcanskamalta je napisao/la:A jojjj..... :damn:
Opet ce biti za protiv,udri nedaj,laze,ne laze,kriv grad,kriv on,azmirovci,senadovci,carsija,seljaci,prodane pi cke,sloboda do groba,nas ne kupuju titule, kuknjava kuknjava kuknjava Ah brate mili, :facepalm:
O čemu ti @solinas?

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 nov 2018, 19:56

sviunapad1010 je napisao/la:
O čemu ti @solinas?
Nista,nako ja :hmmmm:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 nov 2018, 19:57

Na skupštinu, iznesi program. :bih:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 14 gostiju.