Kako nam treba ovakav jedan veznjak sa brzinom i driblingom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
a jel realno upravo izbaci na twitteruIlCapitano je napisao/la:
Kako nam treba ovakav jedan veznjak sa brzinom i driblingom.
To i mene zanima ali iskreno i malo mi je smjesno.Pantelija je napisao/la:Ja ne znam na osnovu cega l modric dobija nagrade.... evo neka mi neko napise.... asistencija, golovi...nesto ??????
Bio drugi na sp sa htvatskom, dva puta na penale prosli uz solidnu igru, promasajem penala zamalo ih izbacio
U real madridu ...3. Igrac poslije ronalda i marcela po uticaju na igru... evonsada bez ronalda ne vidim neki kvalitet .... nno hajde, perez ima veliki uticaj i valja opravdati prodaju
Ako su htjeli onda su je trebali dati mbapeu , salahu ...J1897 je napisao/la:To i mene zanima ali iskreno i malo mi je smjesno.Pantelija je napisao/la:Ja ne znam na osnovu cega l modric dobija nagrade.... evo neka mi neko napise.... asistencija, golovi...nesto ??????
Bio drugi na sp sa htvatskom, dva puta na penale prosli uz solidnu igru, promasajem penala zamalo ih izbacio
U real madridu ...3. Igrac poslije ronalda i marcela po uticaju na igru... evonsada bez ronalda ne vidim neki kvalitet .... nno hajde, perez ima veliki uticaj i valja opravdati prodaju
Valjda hoce da prekrizu tu dominaciju Messia i Ronalda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.