FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 26 nov 2018, 14:49

skoroalen je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Koliko znaci onaj rezultat protiv Atalante 2:2, nekako imam osjecaj da nas je to poguralo za ligu, iskusni, hrabrij, opustenije igraju, kad smo mogli protiv atalante na strani 2:2, mozemo i s ovim hadaljima imam takav osjecaj da su momci skontali

Ogromno je to iskustvo igranja velikih utakmica, jeat da su im se drugu noge odsjekle zbog gledalaca, al opet kazem da nam je bilo dobro iakustvo i pouka.
Meni ona utakmica protiv zabara na Hasetu nikad nece biti jasna. 2:2 igrat tamo i vamo zijanit onako :crazy: Kunem se da se sad posibamo, ne bi nas uzeli vise od 3:0 pred istim brojem gledalaca. Onu noc smo imali neki opasan bug u programu
Onu noć smo imali mrtvog Pavlovića na golu, plus ultraraspoložene igrače Atalante. Sjeti se da su poslije ispali od Kopenhagena, još su i u ligi tražili pravu formu. U normalnim okolnostima bilo bi 3-4 razlike. Još je Husref tad pogriješio što je rekao da izlazi sa istom ekipom kao u Italiji. Nije Gasperini budala, taj čovjek ulazi u taktičke igrice sa Allegrijem, Di Franceskom, Ancelottijem... Husrefa je pojeo u svakom segmentu.
Da, a slozio bih se sa Husrefovom konstatacijom u intervjuu na Hayatu kod onog štrumfa Ligata il kako vec se zove. Tada reče šef sa je Atalanti svaka prilika ulazila u gol, a recimo sljedeci mec protiv koga su igrali imali su oko 20 suteva na gol protivnika a samo ih par uslo..bas cu to provjerit..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 nov 2018, 14:58

Vanja8 je napisao/la:Ne znam sta je cilj pojedincima oko ove utakmice sa Atalantom,desilo se to sto se desilo i kakva je svrha ,nekakve analize i uporedjivanja sa njima...
Ako hoćete ,pojedinci, pisite o necemu što je sada aktuelno,recimo o U-21 reprezentaciji BiH i to krenite od sastava Kovačević,Pidro,Šabanović,Mujakić...
Ja bi veliki poster stavio u svlacionicu nasu sa rezultatom 0-8, da bude motivacija pred svaku tekmu. Da ih tako raspucas kad trebaju izac na teren. Da im zivac izvuces....

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 nov 2018, 14:59

Nikako da prežalim onu guzovaču svinjskog u Tuzli sa +7 bili bi na 90% od titule ali bitno je da nastavimo ovako igrati ,mada me nije strah njihove igre na terenu već van istog

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 26 nov 2018, 15:00

Anex je napisao/la:Nikako da prežalim onu guzovaču svinjskog u Tuzli sa +7 bili bi na 90% od titule ali bitno je da nastavimo ovako igrati ,mada me nije strah njihove igre na terenu već van istog
neka, da se maleni i kvazimostarci još uvijek nadaju. Biće zanimljivije. :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2018, 15:01

Da li je vrijeme za duplu krunu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 nov 2018, 15:06

MortemHz je napisao/la:Da li je vrijeme za duplu krunu?
Svakako samo jako :kafa:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 26 nov 2018, 15:10

PeppermintSA je napisao/la:
Anex je napisao/la:Nikako da prežalim onu guzovaču svinjskog u Tuzli sa +7 bili bi na 90% od titule ali bitno je da nastavimo ovako igrati ,mada me nije strah njihove igre na terenu već van istog
neka, da se maleni i kvazimostarci još uvijek nadaju. Biće zanimljivije. :njanjanja:
Maleni se nemaju čemu nadati i da nam oduzmu 10 bodova :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 15:23

skoroalen je napisao/la:Al kako mi se sviđaju ona ubacivanja bekova il krila, jbt isto pick and roll u košarci, jedan stane i lafo čeka loptu a iza njega trči drugi i imaš beton akciju u najavi. Par puta su tako Pidro i Hebib prolijetali, još kad imaš Crepulju koji može komarca u letu pogodit u lijevo jaje... Savršenstvo fudbala.
još po onakvom vremenu :tokralju: dobro su bili naloženi juče, jedino od toga strahujem, znam da znaju igrati, samo nekad sami sebe sabotiraju kad nisu nabrijani i opuste se...
revolt je napisao/la:Ja u ovu ekipu ne bih dovodio nikog sad na zimu. Jednistavno ne treba ni pod tackom razno narusavati atmosferu u ekipi. Njihovo drugarstvo, zajednicka borba je nesto sto ih nosi i sto donosi rezultat. Naravno ima tu dosta kvaliteta, ali odnos izmedju njih ih dize level iznad. Zato bih radije umjesto dovodjenja novih igraca gurnuo pare Rahmanovicu i Adukoru koji su fantasticni fudbaleri i uigravao i fizicki spremao ovu ekipu za neki iskorsk u Evropi.
pa ne slažem se iz više razloga:
1.Pavlović,Hodžić,Bekić,Radovac,Lelić - ne doprinose pozitivno atmosferi uopšte...igrači koji nikako ne igraju su obično male pizde koji seru po svemu...ima primjera toga od ovih nabrojanih a još više od bivših igrača u istoj takvoj situaciji...
2. Za njih 5(njihove plate)možeš sigurno dovesti beka za prvih 11 ili krilo i to da bude među top igračima...
3. Svaka ekipa se pojačava svaki prelazni rok, neovisno o kvalitetu prisutnom, Galaktikosi RM su se pojačavali, kao I Barca, itd.
4. Konkurencija je mama zalaganja i truda igrača na svakoj tekmi, Lažni su 4 puta zaredom dizali trofej i u 8 prelaznih pojačavali ekipu, a nije im strano i dovesti igrača van prelaznog(aktuelni prvi špic)
5. Trebate prihvatiti realnost da će kad postanemo šampioni(aBd) neki igrači dobiti ponude tj. htjeti otići, većinom imamo mlade igrače i to je neizbježno, bitno je da se ne desi baš egzodus i da zadržimo određeni kvalitet, ako odu 2 iz veznog reda onda da ostanu druga 2, itd.
6. Značajnu ulogu tu može imati i repka, ako bi neki od naših bili pozvani u sljedeće prijateljske, više ima šanse da ostanu...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 nov 2018, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 15:25

Treba otpisati Kup, sve snage usmjeriti na ligu. :kafa: :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 nov 2018, 15:28

AlfredNobel je napisao/la:
K’o komsinice nam ili? :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 15:32

alacious je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
K’o komsinice nam ili? :kafa:
Nije loša ideja, dobra strategija. :zviz:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 nov 2018, 15:34

AlfredNobel je napisao/la: Nije loša ideja, dobra strategija. :zviz:
Usput teren zamijeniti, i nekih armatura po stadionu postavit :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 15:40

alacious je napisao/la:
LED reklame :!: :!: :!:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 nov 2018, 15:43

alacious je napisao/la:
Treba li pravo i crvene hlopte dobaviti.. :hmmmmm:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 nov 2018, 16:24

Da li može neko da se sjeti kako se zvao golman Sarajeva što je branio nekad 2010/11 poslije Alaima a prije Adilovica i Bandovica bio je iz Srbije ili iz Hrvatske.
ISTINA ZA VEDRANA!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 nov 2018, 16:26

Lecler je napisao/la:Da li može neko da se sjeti kako se zvao golman Sarajeva što je branio nekad 2010/11 poslije Alaima a prije Adilovica i Bandovica bio je iz Srbije ili iz Hrvatske.
Đorđe Pantić?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 nov 2018, 16:31

Nije Đorđe ovaj je koliko se sjećam čak bio i standardan golman ali ne mogu da mu se sjetim imena to je bilo meni se čini u vrijeme dok je Varešanović bio naš trener.
Edit: Bojan Jović se zvao,sjetio se jedan moj jaran dumam ima sat nisam se mogao sjetiti.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 26 nov 2018, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 nov 2018, 16:33

Bojan Jovic?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 nov 2018, 16:33

Lecler je napisao/la:Da li može neko da se sjeti kako se zvao golman Sarajeva što je branio nekad 2010/11 poslije Alaima a prije Adilovica i Bandovica bio je iz Srbije ili iz Hrvatske.
Bojan Jovic.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 nov 2018, 16:34

Treba sacekat da vidimo hocemol bit na +2 +5+ +6 ili +7+8

I na osnovu toga odlucit dali se pojacat sa3 ili samo sa 1 igracem plus jedan iz akademije. I takode tad ce se jos lakse moci donijet odluka dali napast obje titule ili igrat na kup opusteno pa ako se dode do finala uzet i to ako ne pisaj ga.

Jel ima ko onformaci dokad imaju ugovor bekic hodzic samir lelic pavlovic i sofrenac

Za ove pudlice (sofrenac je druga prica i njega ne ubrajam u pudlicu) cak i netrebamo nikog dovodit kao zamjenu samir i brat mu mercedes lelic su odigrali toliko utakmica ove i prosle sezone Da nisu zajedno mogli zla tko vica prestic.

Hodzic i njegov brat lakat tetovaza otkad ih husref posla na zapadnu tribinu vise imamo koristi od tih 32 km mjesecno nego kad su igrali, srednji prst zvani golman crvene zvizde isto vrijedi kao i za tetovaze, za Sofrenca covjek ima problema sa djetetom klub bi mu trebo izac u susret kako god on zelio.

Sto se mene tice to sam rekao i posle karanja od atlante nek osvoje duplu krunu ja im halalim.

Karanje od Atlante je i razlog najmanje %50 sto smo prvi sad, posto su i igraci vidjeli da su nas ponizili orevarili i rastjerali (cak i 9 kola prvi niko nece da dode da ih gleda) i onda su oni osjetili da su oni totalno podbacilu da se cak nisu ni trudili a 25000 ljudi te gleda. Tako da on pokusavaju to da nam plate oa eto ja cu svoju rentu oprostit daj te mi duplu krunu da ja to dignem zasluzio sam kao i svi pitati, posto sam ja kapiten na ovom forumu (cak bi dopiso 18 jos oored 6785) zasluzujem to da ja prvi dignem pa onda pocasni predsjednik samozdravlje a niposto igraci koji su nas posrali bas protiv atlante, nedat ni jednom da to dira osim akademcima, moze tutula sihre dobit.

Necu vam oprostit bez duple krune, juniorima halal

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.