Moze se reci da su nagazna mina, medjutim uz kvalitetnu pripremu i ozbiljan pristup mi sa Zutim ne bi trebali imati problema protiv takve selekcije, desilo se dva puta, ne moze vise, ali svakako da bi iz cetvrtog sesira najpozeljnije bile Estonija i Litvanija, a iz treceg Finska, kao i Slovacka zbog nasih navijaca.Namibija je napisao/la:Kipar je jednostavno nagazna mina koja je znala s Portugalom, hladno 4:4 da odigra, prestanimo je tretirati kao Lihtenštajn.
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Isto to je rekao i Thiago Motta i svi su vrlo ozbiljno shvatili tu izjavu, samo što je on zakomplikovao: "Brojke formacija su zavaravajuće, jer kreneš u 4-3-3 i onda se utakmica razvije tako da vezni igrač ode naprijed i to je postalo 4-2-4. Isto tako, možeš igrati u 4-3-3 i biti vrlo defenzivan, a možeš igrati u 3-5-2 i biti vrlo ofenzivan. Za mene, ako idemo od lijevo prema desno, ovo naše je formacija 2-7-2. Ja u središnju sedmoricu brojim i vratara, jer on je prvi koji počinje napad."Goalgetter je napisao/la:Protiv Kipra nije vazna postavka na terenu, jer kako je jednom jedan veliki strucnjak rekao, "formacija je samo sifra na papiru"
K. Hasagić,B. Bajić,E. Spahić,V. Vidić, N. Milenković,Z. Bajramović,I.Grlić,Z. Misimović,
E. Baljić,S. Barbarez,E. Bolić
Bernd Stange?Goalgetter je napisao/la:Protiv Kipra nije vazna postavka na terenu, jer kako je jednom jedan veliki strucnjak rekao, "formacija je samo sifra na papiru"
Jedino gora grupa od ove bi bila ona sto je meni na manageru bilajestamaji je napisao/la: fali samo još jedna opcija, zovi je kako hoćeš![]()
Hrvatska
BiH
Srbija
Slovenija/Crna Gora
Makedonija
Bih
Srbija
Turska
Albanija
Kipar
Kazahstan
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Italija/Svicarska/Engleska
-
Skotska/Finska/Bugarska
Slovanija/Albanija/Litvanija
...
...
Vrh grupa,daj Boze ovakvu u nedjelju
https://gol.dnevnik.hr/stranica/zdrijeb ... lifikacije
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Holandija, BiH, Bugarska, Slovenija, Bjelorusija meni prvi put izbaci.DamirT je napisao/la:Imate na gol hr simulaciju izvlacenja grupa.Meni izvuklo Poljska Bih Finska Madjarska Azerbejdzan Latvija...
I ova dobra.
Nadam se da ce biti i dobra gostovanja, sigurno ima dosta zanimljivih repki, samo ne previse na istok da idem.
Švaicarska, BiH, Finska, Litvanija, Gibraltar.
Doduše, kompjuter mi otvori oči i s ovom:
Španija, BiH, Slovačka, Grčka, Bjelorusija, Latvija
Ekstra grupa. S Italijom nismo igrali zvanične utakmice, s Fincima također i mislim da ne bi imali problema s njima. Kazahstan možda zbog puta da bi bio loša opcija. Lihtenštajn i Litvanija zadnje dvije utakmice kvala za SP kad smo otišli
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Belgija, BiH, Norveska, Estonija, Gibraltar, Malta.
Moze ovakva, samo bilo ko umjesto Belgije.
Italija, BiH, Finska, Grcka, Armenija, LatvijaDamirT je napisao/la:Imate na gol hr simulaciju izvlacenja grupa.Meni izvuklo Poljska Bih Finska Madjarska Azerbejdzan Latvija...
Cijenim da bi i vi ovo potpisali
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
BiH
Finska
Slovenija
Kazakhstan
San Marino
Gdje da potpisem?
Spanija
BiH
Srbija
Grcka
Azerbejdzan
Andora
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado86, Alucard, atomac123, bavariapivo, Bing [Bot], bordobijeli, Bosnjo22, Buducnost, CAGarfia, dark44, dukipajser, Edincapitano, farenhajt, FerdinandF, Fudo, Gifron, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, Hajdeee, hurem, insimadop, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, lisander, miguelramos, mirsonetz, NebeskaSila96, Paromlinac, riki46, Rio12345, Riziko, rossonero85, Slobodanpad1945, soccerfan, tuzlanskinacin, visarionovich, Zeka, zemuntrg i 317 gostiju.