image up loadFK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Eto vas ko lobotomci... kmeee kmee svi protiv nas 
ako ode valja ti gledati kurdica u prvoj postaviskoroalen je napisao/la:Ne vjerujte svemu što se napiše, neće on niĐe barem do ljeta. Plaćenički portali hoće da pokvare atmosferu, očekujem u naredna dva dana da "prodamo" i Pidru i Vladana. Pa i neki ekskluzivni intervju sa Šofrancem gdje on tvrdi da je zdrav al mu trener ne da da igra.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ne može. Kod nas da imaš 25 bodova prednosti nije sigurno. A brku ćemo karat kako godAmca007 je napisao/la:Koliko uopste kola ima do kraja i kako igramo. Mozemo li uzet titulu sa 17 bodova.
Vraca se brko kod kona odma pocinje napadn na Sarajevo... Izdrzite pitari ide dupla kruna. Kakva ba prodaja Mujakica, pa on ce otic za dva miliona slede sezone...
Ja se bojim da nije bas to u pitanjuStariGrad071 je napisao/la:Za mujakica je odbijena ponuda od 800K iz njemacke, tako da... opusteno. Jedino ako tan natjera.
Ja vam kažem da jeste istina...
Belgijanci traže sada da dodje,a Sarajevo insistira da to bude na ljeto i sam Nihad želi na kraju sezone...
Belgijanci traže sada da dodje,a Sarajevo insistira da to bude na ljeto i sam Nihad želi na kraju sezone...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:image up load
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li tacna i cifra koja se spominje?Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
To ne znam,nisam to mogao pitati,mada mioje misljenje je da nije...Znacu za par dana,zaista nisam mogao pitati za iznos,jer malo mi je cak nezgodno sto ovako objavljujem ipak je to licni odnos,samo da vam potvrdim da info jeste tačanzagorski je napisao/la:Je li tacna i cifra koja se spominje?Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
- ThrillerHz
- Kontakt:
De ba ne pecaj se na glupostizagorski je napisao/la:Je li tacna i cifra koja se spominje?Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
1946~
Nisu gluposti niti imam potrebu da nesto pisem sto nije...Kažem vam info je tacan za prelazak,za cifru nisam pitao jer mi je bilo nezgodnoThrillerHz je napisao/la:De ba ne pecaj se na glupostizagorski je napisao/la:Je li tacna i cifra koja se spominje?Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
Ne sluti.fera je napisao/la:ako ode valja ti gledati kurdica u prvoj postaviskoroalen je napisao/la:Ne vjerujte svemu što se napiše, neće on niĐe barem do ljeta. Plaćenički portali hoće da pokvare atmosferu, očekujem u naredna dva dana da "prodamo" i Pidru i Vladana. Pa i neki ekskluzivni intervju sa Šofrancem gdje on tvrdi da je zdrav al mu trener ne da da igra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja vam samo kažem da je istina,a dobicete potvrdu vrlo brzo,kada se usaglasi kada ce ici...Ponavljam vam da Nihad želi da ide na kraju sezone,ovi ga traže sada u januaru da predje...I opet vam kažem nije info od portala...skoroalen je napisao/la:Ne sluti.fera je napisao/la:ako ode valja ti gledati kurdica u prvoj postaviskoroalen je napisao/la:Ne vjerujte svemu što se napiše, neće on niĐe barem do ljeta. Plaćenički portali hoće da pokvare atmosferu, očekujem u naredna dva dana da "prodamo" i Pidru i Vladana. Pa i neki ekskluzivni intervju sa Šofrancem gdje on tvrdi da je zdrav al mu trener ne da da igra.
Dobro. Koji je klub ?Vanja8 je napisao/la: Ja vam samo kažem da je istina,a dobicete potvrdu vrlo brzo,kada se usaglasi kada ce ici...Ponavljam vam da Nihad želi da ide na kraju sezone,ovi ga traže sada u januaru da predje...I opet vam kažem nije info od portala...
-
michplatini
- Kontakt:
Nema potrebe da se pravdas,transfer je zavrsen i ide u januaru!Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
U pitanju su Belgijanci,a znas onda valjda koji je klubStroj1946 je napisao/la:Dobro. Koji je klub ?Vanja8 je napisao/la: Ja vam samo kažem da je istina,a dobicete potvrdu vrlo brzo,kada se usaglasi kada ce ici...Ponavljam vam da Nihad želi da ide na kraju sezone,ovi ga traže sada u januaru da predje...I opet vam kažem nije info od portala...
Vjeruj mi Nihad insistira da zavrsi sezonu,želi sa titulom da ode...michplatini je napisao/la:Nema potrebe da se pravdas,transfer je zavrsen i ide u januaru!Vanja8 je napisao/la:Ja vam kažem da jeste istina...
Ako je otiso u Kortrijk za 350.000 sto se prica nek se upucaju svi u klubu odreda. Ovo postaje smijurija da nam jedan ispodprosjecan klub iz belgije moze uzet igraca haman za djaba, aferimVanja8 je napisao/la:U pitanju su Belgijanci,a znas onda valjda koji je klubStroj1946 je napisao/la:Dobro. Koji je klub ?Vanja8 je napisao/la: Ja vam samo kažem da je istina,a dobicete potvrdu vrlo brzo,kada se usaglasi kada ce ici...Ponavljam vam da Nihad želi da ide na kraju sezone,ovi ga traže sada u januaru da predje...I opet vam kažem nije info od portala...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Joj šta je ovo svi znaju sve.
Ma dok zvanična ne objavi, ne vjerujem do tad majci
Ma dok zvanična ne objavi, ne vjerujem do tad majci
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Imal dostava za ove dukserice ?MortemHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:image up load
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bordobijelisampion, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Riziko, ronaldo99 i 45 gostiju.