PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Grupa ovih Tuzlaka ko najezda zohara **** majku. Vratite se u vukojebine iz kojih ste sljegali kopita nepotkovana.
pa jbg ništa ne kontam treba mi prevod ispod vaših ovih zajebancija, ko neki strani film iz danskeprisonbreak je napisao/la:Pohlepne sarajlije.DenchiNL je napisao/la:???grbavicka je napisao/la: molite boga, alaha, budu, john smitha, muhameda, isusa, mojsiju i sve bogove i njegove sinove da nam se ne vrati amar na kormilo klupe
da ste bar u kupu ostali pa haj
ko pokaza ovima iz zenice i tuzle ovu temu
Sarajvo je srzava u drzavi, sve ste zivo pokupili, pa cak zelite zabraniti na zajednickoj temi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uzeo bi qrac kup, i tu nas mogu ostali za jaja povuć.DenchiNL je napisao/la:da Brko uzme nešto jbggrbavicka je napisao/la:sto kup? pa svjesno smo ispali, da ne izgledamo jos gore nego sto sad stojimoDenchiNL je napisao/la:???
da ste bar u kupu ostali pa haj
ko pokaza ovima iz zenice i tuzle ovu temuvako će samo pričat "ha ja, logično jel, nikad ga ja ne bi doveo i rukom odmahivat"
Samo nek Adžema ne vrate, izbio bi nam bitne bodove u trećem krugu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@skoroalen
Vidim sumnjas u Amarovu trenersku strucnost pa da te podsjetim da taj isti ima 5 titula plbih dok tvoje sarajevo ima samo 3
Vidim sumnjas u Amarovu trenersku strucnost pa da te podsjetim da taj isti ima 5 titula plbih dok tvoje sarajevo ima samo 3
23
Adžem je AntiHusskoroalen je napisao/la: Uzeo bi qrac kup, i tu nas mogu ostali za jaja povuć.
Samo nek Adžema ne vrate, izbio bi nam bitne bodove u trećem krugu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
to prije nego se ofsajd pravilo uveloGOAT je napisao/la:@skoroalen
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 27 nov 2018, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/upucene ... /181127045
Smijem se kladit da je Solinas. Jos ako je spominjao kucni prag.
Smijem se kladit da je Solinas. Jos ako je spominjao kucni prag.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dupla kruna se već počela bahatiti, ka'će više senzona 2019 -20 da vam vaginu razferemo :naneeeeeeeeeeeee:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa da vam bude ista kao i ova sada? Nemoj ba Oske, vama je jedini izlaz iz krize ispadanje u federalku jer dokle god kuburite u ovoj ligi Miske ce sa Istokom cuvati poziciju presidenta.Osim13 je napisao/la:Dupla kruna se već počela bahatiti, ka'će više senzona 2019 -20 da vam vaginu razferemo :naneeeeeeeeeeeee:
Sjedim u augustu s jednim komšijom, velikim manijakom. Kaže on tad "ove godine titula naša 100%, ne samo da imamo najviše para i najbolje igrače, konačno smo dobili i vrhunskog trenera da posloži sve (Odu)".
Stanem mu s autom prije par dana, neće da sjede, kae blizu ću ja.
Jos malo i nece bit.Ove godine evropa jer je kasno za titulu a od sledece Zeljo na kakvog ste navikll.Pripremite apaurine a za skoru dupla doza jer on nece lako podnjet jos jednu titulu u sehari Amara Osima.DenchiNL je napisao/la:to prije nego se ofsajd pravilo uveloGOAT je napisao/la:@skoroalen
Vidim sumnjas u Amarovu trenersku strucnost pa da te podsjetim da taj isti ima 5 titula plbih dok tvoje sarajevo ima samo 3![]()
obara rekorde i na birou kažu ima 3 trofeja "najbolji nezaposlenik"
![]()
![]()
23

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- MocMahale444
S one strane Plive
gajtan trava raste
po njoj pasu ovce
cuvalo ih momce.
Slab sam pastir, ove ovce na temi rade sta hoce.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
krenite sad odma sa šeširomGOAT je napisao/la:Jos malo i nece bit.Ove godine evropa jer je kasno za titulu a od sledece Zeljo na kakvog ste navikll.Pripremite apaurine a za skoru dupla doza jer on nece lako podnjet jos jednu titulu u sehari Amara Osima.DenchiNL je napisao/la:to prije nego se ofsajd pravilo uveloGOAT je napisao/la:@skoroalen
Vidim sumnjas u Amarovu trenersku strucnost pa da te podsjetim da taj isti ima 5 titula plbih dok tvoje sarajevo ima samo 3![]()
obara rekorde i na birou kažu ima 3 trofeja "najbolji nezaposlenik"
![]()
![]()
Da nam nije isti komsija i da nismo komsije.skoroalen je napisao/la:Sjedim u augustu s jednim komšijom, velikim manijakom. Kaže on tad "ove godine titula naša 100%, ne samo da imamo najviše para i najbolje igrače, konačno smo dobili i vrhunskog trenera da posloži sve (Odu)".
Ima i kod mene jedan takav, kaze gledaj kako smo se pojacali, Curjuric najbolji veznjak lige, Pavic bek, Jazvic iskusan internacionalac. Sad govori za Curjurica da je krme i da vise fudbalskog u sebi ima Bozo Vreco.
Vucic izjavio da mu ne pada na pamet voditi Srbe da ratuju za Mostar ili Sarajevo.
Znači ide po srpsku tuzlu.
Znači ide po srpsku tuzlu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Objasnio cojek. A ovdje neki pomislili da se miske nesto pitau zeljkanu
nema sta Senad vracati pare jer Zeljo nije njegov klub, niti ga neko bas nesto puno pita
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Jedva čekam te apaurine. 
Ja se i sad sjećam kad je Zenzo najavljivao da ćemo se ugasit na ljeto 2018. kad isteknu ugovori sa sponzorima. Prođe ljeto, a Željo bliže gašenju nego Sarajevo. Sad čekamo jesen 2019. da se narokam apaurinima, pa vidjet ćemo.
@Beton isto ovaj moj, kae Čuki je novi Zvjezdan Misimović, Krpa ubica, Blagi kontroliše sredinu... Sad hoda pognute glave i "ne pratim ja tu kukuruz ligu, samo Čelsi gledam". A obiš'o Bosnu cijelu za Željom, već 4-5 godina na sve ide.
Ja se i sad sjećam kad je Zenzo najavljivao da ćemo se ugasit na ljeto 2018. kad isteknu ugovori sa sponzorima. Prođe ljeto, a Željo bliže gašenju nego Sarajevo. Sad čekamo jesen 2019. da se narokam apaurinima, pa vidjet ćemo.
@Beton isto ovaj moj, kae Čuki je novi Zvjezdan Misimović, Krpa ubica, Blagi kontroliše sredinu... Sad hoda pognute glave i "ne pratim ja tu kukuruz ligu, samo Čelsi gledam". A obiš'o Bosnu cijelu za Željom, već 4-5 godina na sve ide.
- MocMahale444
Hoces da se kladimo eustahio?skoroalen je napisao/la:Jedva čekam te apaurine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Znaju ružni snovi namučit čovjeka. Nepovratili se!Brcanskamalta je napisao/la:Sto,kada ste vi potpomognuti hrvatskom,i cetnicima i srbijom sa druge strane,naoruzani do zuba,cerali klali palili,zatvarali u logore polunaoruzan,da ne kazem goloruk narod,,druga prica bilaGradonacelnik je napisao/la:Vas 2 mil. će se ćerat sa nas 200k. Junački, nema šta!Brcanskamalta je napisao/la: Ova drzava je u ku rcu zbog fasisticke politike tvog naroda,kako u ratu tako i sada....I nece nikada biti bolje,dok se to ne rascisti....Kako rece jedan srbski dorat,niko se nikada nije cero,da se nije docero,i ceracemo se jos...e junace li junace
![]()
Sta se bunis u usta te prcnem ,vas 200 000 kontrolise vise institucija od nas dva mil,a u koaliciji sa cetofilima,politicki gledano ispadamo m,anjina i ugrozeni u vlastitoj drzavi,iako nas ima vise od vas dva zajedno...e majorizirani,yebem ti matematiku![]()
Ribo,smeta mi ova spika ovdje,tako sam odgojen,druze nisam ja ovdje rodjen,do 28 u Tuzli svojoj,babo diverzant,posle rata na sijelu derala Ja ti odoh majko,nista sinan,semsa i to![]()
a otisla i ova prepucavanja u ku rac krasni,de baci one svoje slike panonike,da razbijemo ovo
Bogu se pomoli i gledaj da drugi put legneš mirne savjesti, pa ti džini neće dolazit u posjet!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.